Hanımlar merhabalar öncelikle resim için kusura bakmayın. Adetimden iki gün önce peçeyle sildiğimde açık kahverengi leke geldi. Ben hastalandım sandım ama daha gelen giden olmadı. İkinci gün pembelik geldi peçeteye bugün üçüncü artık adet olmam gerekirken kesin. Gelmiyor ve peçeteye bu derece de iki kere bu pembelik geliyor hamilelik belirtisi olabilir mi adet başlangıcım hiç bu şekilde olmamıştı bu zamana kadar yardımcı olun lütfen
Korkma rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ne olacaksa bir an önce çıksınki sende seyrine bakarsın bu şüpheyle yaşama kafan rahatlasın hormonlarına baktırırsın hayırlı haberler olsun insan kafasında kurdukça geriliyor bu durumda
Hanımlar merhabalar öncelikle resim için kusura bakmayın. Adetimden iki gün önce peçeyle sildiğimde açık kahverengi leke geldi. Ben hastalandım sandım ama daha gelen giden olmadı. İkinci gün pembelik geldi peçeteye bugün üçüncü artık adet olmam gerekirken kesin. Gelmiyor ve peçeteye bu derece de iki kere bu pembelik geliyor hamilelik belirtisi olabilir mi adet başlangıcım hiç bu şekilde olmamıştı bu zamana kadar yardımcı olun lütfen Eki Görüntüle 2877257
Hanımlar merhabalar öncelikle resim için kusura bakmayın. Adetimden iki gün önce peçeyle sildiğimde açık kahverengi leke geldi. Ben hastalandım sandım ama daha gelen giden olmadı. İkinci gün pembelik geldi peçeteye bugün üçüncü artık adet olmam gerekirken kesin. Gelmiyor ve peçeteye bu derece de iki kere bu pembelik geliyor hamilelik belirtisi olabilir mi adet başlangıcım hiç bu şekilde olmamıştı bu zamana kadar yardımcı olun lütfen Eki Görüntüle 2877257