Doğrudur canım unutuyoruz haklısın. Hatırladım şimdi.33 yaşındayım ben.sen 37 miydin? Ki bu hiç sıkıntı değil, kişiden kişiye çok değişiyor. 43 yaşında olan kuzenim bebej sahibi oldu. Çok var böyle.Evet bir tane sağlıklı kızım varya özelden mesajlaşıyorduk. hatta unutmuş olabilirsin olsun kafan da karışık normal deniyor musunuz hamile kalıyorsun sonuçta o da çok güzel sen kaç yaşındaydın benim yaşımdan dolayı sağlıklı yumurta azalmıştır diye düşünüyorum
Merhaba inşallah bebegin tutunur recai hoca mı tüp bebek yaptınızBenim eşimde de translokasyon olduğunu yeni öğrendik.bir sağlıklı kızım var çok şükür doğal yolla dünyaya gelen.iki tanede düşüğüm var kızım 11 yaşına geldi ve son 7 yılda hiç hamile kalamadım sebebi bulunamamıştı.en sonunda translokasyonu olduğunu öğrendik bir tanede olumsuz tüp bebek denemrmiz oldu pgt yapılmadan.şuanda ise pgt yapılırak 1 normal embriyomuz bulundu.transferi bekliyoruz.inşllah olumlu sonuç aşırız
Merhaba siz nerede yaptırıyorsunuz tüp bebek tedavisin? Genetik nerede yapılıyor? Memnun mısunuz?Evet canım Recai Hoca.bekliyoruz bakalım transfer için.inşallah hepimiz sağlıklı bebeğimizi alırız kucağımıza...
Merhaba öncelikle şöyle söyliyim ben ywpım gereği bir hastaneye girdiğimde önce yalnız gittim hep eşim gelmeden içinde gezdim gözlemledim konuştum labaratuar kısmı nerde embrioloji kısmında kimler çalışıyor nerde vs kimler gelio bu hastaneye doktorları kim çalışma sistemi nasıl vs araştırdım acıbademe gittim bursaya orda şahin hoca çok bilgili ve başarılı bir doktor ancak bizim işimiz genetik olduğu için kesinlikle genetik ile hastane iç içe olmalı ve genetik bölümi tam teşekküllü olmalı bence bursa acıbademde genetik bölümü yok dışarı ile çalışıyorlar ztn orda öğrendik ilk düşükten sonda translokasyonu bahçeciyede gittik ancak ilk izlenim ticari geldiği için bir daha gitmedik çünki muayene ücreti verdik 300 lira bana o güveni sağlayamadı veya ben hissedemedim bilmiyorum daha sonra şişli memorial semra hanıma gittik tabi bu arada ben birçok hastane ve zaman kaybına sebebiyet veren birçok gereksiz tedaviyi atlıyorum neyse memorial şişlide semra hanım diye gittik ama yücel bey baktı ben illa semra hanımı istiyordum ancak ilk defa bir doktor bizi bu kadar dinledi tabi orda beklerken ben hastaneyi araştırmjş gidinxede içini gezmiştim çok kalabalık yabancı hastaları çok neyse muayen oldum doktor bey 20 dakika baktı anlattı konuştuk yarım saat muayene ücreti verdim bunu tüp bebek ücretinden düştüler fiatları diğer hastaneler ile aynı şişlinin şimdi özetlemek istiyorum çünki yazmakla bitecek gibi değil sizinde böledie ztn bu iş çok yorucı bir süreç zaman alıcı
Doktorumuz yücel şahin ( çok bilgili bilim adamı gibi ve sadece gerçekleri söylüyor çat diye duygusal bakmıyor olaya ) bu özelliği çokmhoitu çünki kafamda acaba soru işareti kalmıyordu
2. Acgh kapsamlı kromozom taraması yapıyor kendi genetik bölümlerinde
İlaç dozajları konusunda çok uzmanlaşmışlar
Ve başka zaman gittiğinizde o doktor yok ise bile konuya tamamen vakıf başka bir doktor size baktıgında gikayenizi biliyor bu çok şaşırtmıştı beni ben şişlimemorial diyorum 7 aylık hamileyim tek denemem 5’te 1 sağlıklı embrioö çıktı ab kalite dondurulup çözüldü hitereskopi yapıldı rabbim olmasını istedi ve şuan hamileyim inşallah herşey yolumda gider 2 ay kaldı inşşallah herkezin duaları kabul olur baya karışık oldu kusura bakmayın. Size tavsiyem doktora az ve öz sorular sorun gitmeden not alın mutlaka cebini alın soru sormaya çekinmeyin ancak translokasyonda taramadan geçse gebelik olsa bile amniyosentez öneriyolar kendilerini sağlama almak için ztn transferden sonra kaüıt imzalıyorsunuz ben yaptırmadım detaylı usg yaptırdım sadece 21. Haftada cihangir beye 600 lira ücreti sanırım gerisini rabbme bıraktım korktum amniyosentezden ben sormak istediğini birşey var ise memnuyetle cevaplarım
Çok sağol güzel temennilerin için.Çok büyük geçmiş olsun inşallah bu son üzüntnüz olur semra hanıöm çok yoğun ilk görüşmeyi yapaanız bile yaşından dolayı sanırım hafta sonları çalışmıyor hafta içide hep hastane değl biz ycel bey ile tedavi olduk memnunduk
Benim 3-7 arası resiprokal translokasyon.Bu arada sizde hangi translokasyon var
Bu arada sizde hangi translokasyon var
aa çok güzel, bunu duymak içimi rahatlattı. Ben de dediğim gibi doktorları canından bezdiren biri değilim, doğru da değil ama onlarda tabii şunu bilmeli ki biz de bu kadar şey yaşamış sağlıklı embriyo bulacağımız bile şüpheliyken ister istemez biraz daha hassaslaşıyoruz napalım.Yücel beye ben whatsapp’tan yazıyordum hep cevap veriyordu 1-2 kere arasım sadece ama whatsapp tan hep cevap verdi birde genetikte murat bey var oda ne zaman arasam usanmadan herşeyi anlatıo bide şöle diyim yücel bey çok detaycı mesela bize bu embrio çok kıymetli histereskopi yapalım diye o demişti
Ah ah yarama tuz bastın canım. Ben şu an normal yolla deneyip 11. Hafta cvs yapıp dengesiz translokasyon çıkmış ve kürtak olmuşum daha dünYani demek istediğim normal gebe kalıp amniosentez Yaptırıp sağlıklı ise devam değil ise kürtaj yaptırabilecek güce sahipseniz bi düşünün derim. Tabi ben sadece fikrimi söylüyorum karar sizin doktorun
Evet arkadaşım herkes dedi ki normal dene illa hep sana mı denk gelecek kimisi de dedi ki tüp bebekten gerisi çılgınlık..Anladım siz zaten denemişsiniz çok yıpratıcı insan ne söylemek istese kelimeler kifayetsiz kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?