Resit Buran Kayan'a amikyat oluyorum bugun!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
46
8
86
33
Kizlar son 3 saat gecmek bilmiyor. Doktorum incederilisin ve avik tenlisin az. Morarman olur. Youtubede cok videolara baktim. Fazla morarma olmiyordu cok kiside.. ince derili ve az acik tenli olanda morarma fazla yasamiyan oldumu :) ve simdiden canim skiliyo. Doktorum 3 4 gun sonra gezmeye basliyabilirsin dedi. Men nasil dayanirim onca gun icerde kapanmayii.

Sonuçları bizimle burada paylaşırsın artık :)

Kizlar son 3 saat gecmek bilmiyor. Doktorum incederilisin ve avik tenlisin az. Morarman olur. Youtubede cok videolara baktim. Fazla morarma olmiyordu cok kiside.. ince derili ve az acik tenli olanda morarma fazla yasamiyan oldumu :) ve simdiden canim skiliyo. Doktorum 3 4 gun sonra gezmeye basliyabilirsin dedi. Men nasil dayanirim onca gun icerde kapanmayii.
Tek derdin bu olsun:) Morarma falan burun ameliyatının en hafif sıkıntısı. Burnu güzel yapsın da 2 hafta mor olsun.

Ben bir ay eve kapandım sen bence 3-4 gün değil en az 10 gün evde bekle derim dışarısı bi soğuk bir sıcak tam hasta olma havası

Hasta oldum bile hibi. 5 6 kere hapsirdim ve bozgaza cok akinti var

Iyi gecti ama tamponlar beni ølduruyor resmen. Gripde oldum gibi. Hspdurmsktan yoruldum. Ve tampon cok sinir verici. Rahatsiz ediyor :(

Back
X