REŞİT DEĞİLİM

beratcoskn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
18
1
1
25
reşit değilim yaşım 17 1. sorum eczaneler idrar testi verirler mi yani satın alabilir miyim reşit olmadıgın için sorun olur mu ?? 2. sorumda eğer gebe isem eczaneden hap alıpda hap yoluyla kürtaj edebilir miyim ? yanımda 18 biri olmadan bana kürtaj yapıcak hapı verirlermi ?

Kafana göre al hapları kendinide öldür! Düşük yapmak için saçma ilaç içen insanların fazla kanamadan hayatını kaybettiğini biliyor Musun ? Gebelik testini bu şüpheye sebep olan insan almalı . Evzanede yaş sormazlar. Daha genceciksin kendine bunu niye yaptın yazık değil mi sana ailene.

Öyle bir hap satın alamazsın, önce bir test al bakalım ne çıkacak, sonra kürtajı düşünürsün. Buarada doğum kontrol hapı da alabilirsin eczaneden, aklında olsun. Hamile değilsen kontrole başla ki başına bela alma daha fazla. Bacak aranı burdan kontrol edemiyoruz. Not ; Reşit olmayan biriyle ilişki tecavüz demek.

ilişkiye girmedim sadece adetim gecikti erkek arkadşımla yakınlaşmamız oldu ama korkuyorum 10 gün kadar gecikti adetim o yüzden açtım konuyu

ilişkiye girmedim sadece adetim gecikti erkek arkadşımla yakınlaşmamız oldu ama korkuyorum 10 gün kadar gecikti adetim o yüzden açtım konuyu
İlişkiye girmeden hamile kalman çoook zor ki. Mucize gerek vajinadan kendi imkanıyla o spermin gitmesi için. Stres yaptıysan gecikme olmuştur o kadar.

Herhangi bir birliktelik yaşanmadıysa Hamilelik olmaz, regl gecikmeniz çoğu genç kız gibi düzensizlik sebebiyle olabilir, hamilelik endişesiyle psikolojik olabilir, mevsimsel bir durum olabilir ya da jinekolojik bir rahatsızlık sebebiyle olabilir.
Gebelik için ilişkiye girmek ve sperm ve yumurtanın buluşması lazım.
Böyle teorik bilgilere sahip olmadan bir birliktelik yaşamamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…