Resmen aklım kalbimle savasıyor napsam bilmiyorum :(

Öyledir combine cim dimi yaa nolur ole olsun bnde ole dusunmek istiorum

yanlış anlamayın çok alakasız olacak ama acaba konu sahibesi Aslan burcumu ??
birde aşk elbet bitiyor gelip geçici bi duygu önemli olan geriye kalan saygı ve sevgi gerçekten aşk karın doyurmuyor derler ya bende ona inanıyorum ben olsam evlenirdim çünkü bu beyfendi size maddi manevi her türlü destek olacak belli ve evlendikten sonra zaman geçtikçe seveceğinize inanıyorumm bi düşünelim?

konu sahibesii o eski sevgilisiyle evlenseydi mutlu olabilirmiydi? bence hayır... ki bunu kendisi belirtiyor zaten.. hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:

Cnm bilmiorm bnmde ilk evliliğim oleydi guya cok asıktık ikimizde hele ben ailemi bile karsıma almıstım o derece yani ama sonuc??
Asktan sevgiden cok huzur istiorm ben karsımdakine guvenebilmek istiyorum bişey solediği zaman ya da bi soz verdiği zaman tutacagından emin olabilmek istiyorum saygı duyabilmek v bana saygı duyulsun istiyorum.. Bilmiyorumki cok karışığım..

insanin hayatta her istediklerinin %100 u olmasa da, yeterli bir kismi gerceklesmeli ki insan mutlu olabilsin. Benim icin ilk sevgi, saygi, anlasabilmek, sonra para pul onemlidir. Para pul sevgiden sonra gelir ama kesinlikle benim icin de onemlidir. Insan sevgiye alisiyor ve zamanla maddiyata yoneliyor, ayni sey sizin icin de gecerli olacak. Paraya alisacaksiniz ve zamanla sevginin pesine duseceksiniz. Ya sevemezseniz bu adami? Ya kocasini aldatan bi kadin olursaniz? iyi dusunun. Evlilik ciddi bi karar. Hemen bu karari almayin. en az 6 ay boyunca tanimaya sevmeye calisin bakalim bu adami. Sevemezseniz, parasi var diye evliligi dusunmeyin derim.

Para mutluluk getiriyo evet.....
Ama tek basina bir anlami yok malesef.
Ben sahsen tek basima alisveriste istedigimi alirken, gozume takilan ne varsa toplarken kocamla ciktigimda ayni sekilde davranamiyorum. O beni engelliyo yapmama izin vermiyo...Ama inatla kocamla gezmek icin can atiyorum. Birlikte cikalim istiyorum.
Demekki ask paradan daha onemli:)

cnm cok saol guzel dusuncelerin için.. bnde ole dusunuyorum umarım hayırlısı olur buarada burcum yengec :)

cinsel hayatınızı ya da paylaşımlarınızın dozunu bilemiyorum haliyle ama koynuna girdiğiniz vakit karısı olarak, o paraların bile bir değeri kalmayacak. çünkü bunu içten değil de para için yapıyor olduğunuzu görmeye başlayacaksınız. bir adamı sevmemek ve parası için onla olmak öyle hey her yerde alışveriş yaparım, hayatı süper yaşarım gibi süperliklerle dolu değil sadece. biriyle parası var diye sevmeden her gün aynı yatağa girebilecek misin?

Son düzenleme:

Tabi olede bişey var haklısın olaya hiç o acıdan bakmadım ben
Suana kadar hep sevdim de noldu kafasındaydım acıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…