Merhaba arkadaşlar,
çok sinirlerim bozuldusevgilim askerde şuan yeni gitti daha 20 yaşında bende 22 ime giricem ondan nerdeyse 2 yaş büyüğüm. Az önce aradı konuşuyoduk ne güzel şurdan burdan... ben onu gıcık etcek bişey söyledim oda bana yanımda olsanda şimdi seni bi güzel dövsem dedi. bende erkekliğine toz kondurmuyosun ya bir bayana el kaldırmak erkeliğe yakışırmı dedim şakadan konuşuyoduk yani zaten siz erkeler anca bizi döversiniz kolaysa kendi akranlarınızı dövün bize gücünüz yetiyo dimi dedim..... oda bana, ona bakarsan sen benden yaşça büyüksün dedi
bi an şok oldum hiçbişe diyemedim nerdeyse ağlamaklı oldum telefonda
hemen anladı kıvırmaya çalıştı ama bende tabi ya ben senin ablan sayılırım seni döverim falan diye sinirli sinirli konuştum en son tamam sus diye kapattım hep telefonu
çok kırıldım bu zamana kadar hiç dememiştir bana yaşın büyük sorun etmemiştir zaten minyon tipliyim 1 60 boyum kilo 55 küçük duruyorum yanında bile ama demekki içten içe benim yaşım ona sorun oluyomuşş.. resmen şuan ayrılmayı düşünüyorum...
sizin varmı kendinizden yaşça küçük sevgiliniz falan yada eşiniz cidden sorun oluyomu ?? çünkü çevremde de aa sen ondan büyükmüsün diye laf söz oluyo sonra ya olsun nolcak diye kıvırıyorlar ben milletin sözüne bakamam ama şimdi bizzat ondan da duyunca en son patladım artık napıcam bilemiyorum :84:
bence ayrıl ondan :) senin oyun oynuyo resmen sakın ciddi düşünme sonradan sorun Olur .p