Resmen benimle dalga geçmiş !!

Ne igrenc adamalr varya. Nisanlisida hala onunla birliktemi acaba onu merak ediyorum
Sen sükret haline yine, o kizin durumu Bence daha Kötü, kimbilir ne zamandirda onunla beraber,
Ne hayaller kurdu.

Bu Adam senin bi Ara yakinlastigin igrenc insanmiydi, hatta telinde baskalariyla görüstügünüde yakalamistin,terk
Etmistin:44:

Ne igrenc adamalr varya. Nisanlisida hala onunla birliktemi acaba onu merak ediyorum
Sen sükret haline yine, o kizin durumu Bence daha Kötü, kimbilir ne zamandirda onunla beraber,
Ne hayaller kurdu.

Bu Adam senin bi Ara yakinlastigin igrenc insanmiydi, hatta telinde baskalariyla görüstügünüde yakalamistin,terk
Etmistin:44:

Nişanlısı evet hala onunla birlikte bırakmaz heralde baksana beni arıyor adama hesap soracağı halde Allah mesut etsin ne diyeyim
Yok canım o değil diyorum ya tüm şerefsizler beni buluyor bende mi sorun var diye.
İlişki terapistine gidecem bakalım neden böyle oluyor aşka inanmıyorum artık.

Allahından bulsun pıslık ne anlarlar bır ınsanın duygularıyla oynamaktan anlamıyorum

Bir arkadasimin basina geldi boyle bir olay .
Bi temiz dovdurdu çocuğu öğrenince ..
Sonra hicbir şey demeden terk etti .
Nisanlisida öğrenmiş o da terk etti .
2-3 hafta geçmeden çocuk buna pismanim vs. Yazmis .
Tabi dönmedi .
Şimdi napiyor bilinmez .
Gebersin bu pislikler:31:

Bir arkadasimin basina geldi boyle bir olay .
Bi temiz dovdurdu çocuğu öğrenince ..
Sonra hicbir şey demeden terk etti .
Nisanlisida öğrenmiş o da terk etti .
2-3 hafta geçmeden çocuk buna pismanim vs. Yazmis .
Tabi dönmedi .
Şimdi napiyor bilinmez .
Gebersin bu pislikler:31:

Arkadaşının eline sağlık canım keşke bende dövdürsem ama rezillik çıkmasın diye bir şey yapamadım.
Allaha havale ettim ne yapayım.
Hakkımı helal etmiyorum ama.

Aman sukret kurtulmussun. Nisanlisi dusunsun asil nasil kabul edecek o halde? Azcik midesi varsa etmez ama iste insanlarin neyden hoslandigini kestiremiyoruz.

Ben nişanlı olan kıza daha üzüldüm ama o da bunu kabullenmiş belli ki yazık :ssz: Sen kurtulduğuniçin sadaka falan ver ama o kız o mide ile nasıl hazmetti pes :51:

evlenince de aldatıldım diye açılan konulardan birinde o kızı görürüz belki. Altı ay whatsaaptan nasıl fark etmemiş :24:

Üç ay önce sevgilimin bana yaptıkları diye konu açmışsınız, şimdi de 6 aylık bir ilişkiden bahsediyorsunuz. Diğer konunuz da inandırıcı gelmemişti, buna da pek inanmadım. Kimsenin nişanlısı bu kadar sakin kalmaz, eğer nişanlı olduğu halde biri de benimle çıksa ağzıma geleni söylerdim. Eğer konu doğruysa aklıma gelen tek şey çocuğun sizden ayrılmak için bir kızı aratması. Yoksa böyle bir olayda ortalık asla süt liman olmaz.

Merhaba arkadaşlar çok sinirliyim valla hem de kendimi çok aptal hissediyorum.
6 aya yakın bir ilişkimiz vardı bilmiyorum belki çok sık görüşememiz iş güç buna engel olması ve ailesinin şehir dışında olması buna sebep oldu bilmiyorum.
Çok fazla aşıktım onu da aşık sanıyordum ama bu deli gibi sevdiğim adam benimle resmen dalga geçmiş.
Bugün bir telefon aldım meğer nişanlıymış. Nişanlısı kız biz nişanlıyız mesajlarınızı gördüm ondan dolayı aradım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Bu olayın ardından çocuğu aramadım bile ne hali varsa görsün dedim ama inanın anlayamıyorum insanları.
İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Nasıl bu kadar acımasız olduk aklım almıyor.
İnanın erkeklerden tiksindim ilk günlerde sen benim ruh eşimsin keşke evlensek diyen adam evlilik arefesinde yazıklar olsun.

nerde ve nasıl tanışmıştınız erkek arkadaşınız hakkında bilginiz neden tam değildi? ortak tanıdıklarınız yok muydu?

Buna benzer Bir olay yasadim bende.hic erkek arkadaşım olmamisti.birinle tanıştım kisa süreli bir ilişki yasadim.bu insan eski sevgilisiyle beni ayni anda idare etmis.bunu öğrenince biraktim.sonra msjlarimizi görmüş bu eski sevgili beni aradi delirmis gibiydi.bana küfür hakaret tehdit agizina ne geldiyse saydi.ya ablacim beni kandirdi dedim yok diyor sen bastan cikarmissin sevgilimi sen suçlusun şöle böle. Neyse sonra ogrendim evlenmis.aslinda bu tur kadinlara hic acimiyorum.adam seni daha evlenmeden aldatiyor.seven erkek aldatir mi.simdi herkes atlicak sevmese evlenir mi diye.Ama insanlar bazi erkekler cikarlarina uyan kadinlarla evleniyor.bence seven erkek aldatmaz zaten gözü Kimseyi gormez.o yüzden bence bu konuda nişanlısı değil sen sanslisin.evlenip sürekli aldatilip sinir hastasi mi olmak isterdin...

Son düzenleme:
nerde ve nasıl tanışmıştınız erkek arkadaşınız hakkında bilginiz neden tam değildi? ortak tanıdıklarınız yok muydu?

İş hayatında tanıştık bankada çalışırken ben ortak bir kız arkadaşımız vardı ama onun da böyle bir durumdan haberi yokmuş hatta araya onu sokmuştu aramızı yapması için

Üç ay önce sevgilimin bana yaptıkları diye konu açmışsınız, şimdi de 6 aylık bir ilişkiden bahsediyorsunuz. Diğer konunuz da inandırıcı gelmemişti, buna da pek inanmadım. Kimsenin nişanlısı bu kadar sakin kalmaz, eğer nişanlı olduğu halde biri de benimle çıksa ağzıma geleni söylerdim. Eğer konu doğruysa aklıma gelen tek şey çocuğun sizden ayrılmak için bir kızı aratması. Yoksa böyle bir olayda ortalık asla süt liman olmaz.

Canım inanıp inanmamak senin tercihin. Ağzına geleni söyle ama benim yapım farklı demekki bunun için ağzımı bile yormaya gerek duymadım.

hadi adamin yaptigi serefsizlik..

peki nisanlisina ne demeli???

ben olsam bir tekme vurur atardim yuzugu.. 6 aydir aldatiliyorsun hamfendi alooo :19:

Merhaba arkadaşlar çok sinirliyim valla hem de kendimi çok aptal hissediyorum.
6 aya yakın bir ilişkimiz vardı bilmiyorum belki çok sık görüşememiz iş güç buna engel olması ve ailesinin şehir dışında olması buna sebep oldu bilmiyorum.
Çok fazla aşıktım onu da aşık sanıyordum ama bu deli gibi sevdiğim adam benimle resmen dalga geçmiş.
Bugün bir telefon aldım meğer nişanlıymış. Nişanlısı kız biz nişanlıyız mesajlarınızı gördüm ondan dolayı aradım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Bu olayın ardından çocuğu aramadım bile ne hali varsa görsün dedim ama inanın anlayamıyorum insanları.
İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Nasıl bu kadar acımasız olduk aklım almıyor.
İnanın erkeklerden tiksindim ilk günlerde sen benim ruh eşimsin keşke evlensek diyen adam evlilik arefesinde yazıklar olsun.

Bunlar ıslah olmazz ancak kendi gibi insanlar paklar bunları cünkü alısmıslar daldan dala konmaya gercek sevgiyi sadakati bilmiyorlar ki yazık aslında böyle insanlara temiz askın sevginin ne demek oldugunu hic ögrenemeyecekler. Devir böyleymis valla ben de kendimi yırttım zamanında bu nasıl düzen diye ama iliskiler böyle yasanıyormus meger gülüyorum artık yani sasırmıyorum :1:
O insanlara da yaptıkları terbiyesizlik gayet normal geliyor cünkü kisilik yapıları bu yani napsınlar hamurları bozuk Allah ıslah etsin de cekil bence. Durumu kabullen sakın onların seviyesine düsme arayıp sorma kurtulduguna da sükret, Allah büyük ona da iki kazık cakarlar. Ona olmazsa evladına.. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

İş hayatında tanıştık bankada çalışırken ben ortak bir kız arkadaşımız vardı ama onun da böyle bir durumdan haberi yokmuş hatta araya onu sokmuştu aramızı yapması için

çevresindeki kişilerle kendisi ile ilgili hiç bir bilgi paylaşmamış demek ki. kurtulmuşsunuz asıl kötü durumda olan nişanlısı, o adamla evlenecek kişiye acırım.

Back
X