Resmen boşanamıyorum?fikir verebilecek arkadaşlar varmi?

Baroya kayıtlı olan avukata nasıl ulaşılamıyor anlayamadım inşallah artık ertelenmez

Mrb arkadaşlar ben boşanma davasi acalı 2 yıl olcak,burada da sağolsun bir çok fikir veren arkadaşlar oldu,ama benm mahkemem çok uzuyo ilk durusmam nisan ayindaydi hakim öteledi temmuzun 15'ine verildi.avukat diyoki karşı tarafin avukatları mazaret bile vermemis gelmemis bile,bu ilk duruşmada da uzuycak büyük ihtimal ddi ,sizce avukatımı degiştirmelimiyim,ne yapcam böyle bir sonuca varamiyoruz,karşı tarafın avukati sürekli adres degistiriyo gönderdiğimz tebligat geri geliyo,avulatmda muhtara gönderdi en son o kadar stres oldumki artık dayanamiyorum,bu durusmayada gelmeseler yinemi uzycak mahkeme ne yapcam artık hiç bilmiyorum:KK43:
2 yılda daha 1 duruşmamı oldu o nasıl oluyo ki
Avukatın adres değiştirmesiyle tebligatın bi ilgilis var mı onu bilemiyorum sonuçta onun davası oldu için uyaptan görebilir
Bencede değiştirin avukatınızı oyalıyo sanki biraz
Yada duruşmalara sizde gidin

Yoklar zaten goruşmuyoruz 2 yildan beri,mahkemeyede gelmems avukati
avukatınızı degıstırmelısınız avukatlar kendı aralarında gorusurler normalde bır avukat dıger avukatı bulamıyorsa kı işi bu o avukatda iş yok

c
avukatınızı degıstırmelısınız avukatlar kendı aralarında gorusurler normalde bır avukat dıger avukatı bulamıyorsa kı işi bu o avukatda iş yok
Karşı tarafin avukatinin telefon numarası yok, birden fazla adresi var en son muhtara gönderdik evraklari o kadar zorluyolarki amaclari yıldırmak ama kendileride sknti cekmiyomu anlamiyorum birtürlü

c

Karşı tarafin avukatinin telefon numarası yok, birden fazla adresi var en son muhtara gönderdik evraklari o kadar zorluyolarki amaclari yıldırmak ama kendileride sknti cekmiyomu anlamiyorum birtürlü
telefonu vardır da sızde yoktur koskoca avukat baroya kayıtlı sonucta tum bılgılerı mevcut olmasa nasıl avukatlık yapsın sızın avukatda iş yok baska bır avukata gıttıgınızde ne demek ıstedıgımı anlarsınız

telefonu vardır da sızde yoktur koskoca avukat baroya kayıtlı sonucta tum bılgılerı mevcut olmasa nasıl avukatlık yapsın sızın avukatda iş yok baska bır avukata gıttıgınızde ne demek ıstedıgımı anlarsınız
Baska bir avukatlami görüsym,bu ayki duruşmada ötelenirse öle yapim en iyisi

Baska bir avukatlami görüsym,bu ayki duruşmada ötelenirse öle yapim en iyisi
2 yıldır görmüyorsunuz değil mi sanutım 3 yıl dı süre çiftler ayrı evde yaşıyor 1 taraf boşanmak istemiyorsa ve dava açılmışsa 3 yıl sonunda boşanma olayı gerçekleşiyordu.

Avukata neyi ulaştırmaya çalışıyorsunuz? Uyapta kaydı vardır illa ki. Duruşma gününün uyaptan öğrenilmesi şeklinde ara karar verilir, bitti gitti. Dosyayı mazeretsiz takip etmemesi sizin sorununuz değil.

Eksikler var bu konuda anlayamadım.

Avukata neyi ulaştırmaya çalışıyorsunuz? Uyapta kaydı vardır illa ki. Duruşma gününün uyaptan öğrenilmesi şeklinde ara karar verilir, bitti gitti. Dosyayı mazeretsiz takip etmemesi sizin sorununuz değil.

Eksikler var bu konuda anlayamadım.
Benm uyaptan bakabilme gibi bi sansm varmi?Ya anlayamadim ben az önce avukatla görüştüm oda diyoki bu durusmayada gelmezlerse hakimler arama kararı çıkarcak ddi

Benm uyaptan bakabilme gibi bi sansm varmi?Ya anlayamadim ben az önce avukatla görüştüm oda diyoki bu durusmayada gelmezlerse hakimler arama kararı çıkarcak ddi
Vatandaş uyapı nasıl görünüyor bilmiyorum. Zaten karşı tarafın öğrenmesi gerek sizin değil. Olayı da anlayamadım, eksik bilgiler var.

Uyap vatandaş giriş yazıp tc no ,şifrenizle giriş yapabilir .Dosyaya eklenen evrakları görebilirsiniz.Udf formatında olduğundan açılmayacaktır bazıları udf okuyucu indirirseniz rahatlıkla görürsünüz.Bu arada uyap vatandaş Chrome da açılmıyor .
Daha da içiniz rahat etsin istiyorsanız siz asilsiniz gidin mahkeme kalemine dosyanıza bakmak istediğinizi söyleyin .Kendinizde takip edin .

Uyap vatandaş giriş yazıp tc no ,şifrenizle giriş yapabilir .Dosyaya eklenen evrakları görebilirsiniz.Udf formatında olduğundan açılmayacaktır bazıları udf okuyucu indirirseniz rahatlıkla görürsünüz.Bu arada uyap vatandaş Chrome da açılmıyor .
Daha da içiniz rahat etsin istiyorsanız siz asilsiniz gidin mahkeme kalemine dosyanıza bakmak istediğinizi söyleyin .Kendinizde takip edin .
Tmm çok tesekkur ederim o şekilde yapym en iyisi

Back
X