Resmen bunalıma girdim

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
Merhabalar,

8 aydır bir firmada sekreterlik olarak başladım yanımda bir bayan ve 3 patronum var fakat zamanla herseyi bana yıkmaya başladılar satış personel muhasebe telefonlar ben çok fazla sesimi çıkarmadım yanımdaki bayanla çok ıyı anlasıyoruz her konuda bana yardımcı oluyor saolsun ama patronlarım benı cok bunaltıyor her kafadan ses cıkıyor yanımdakı kız hamıle kalınca ızne cıktı hersey bana kaldı herkez benden bırseyler ısterken yetemez oldum yanlıslar hatalar yapmaya basladım cunku cok adepte deılım ve dıkkat bozuklugum ve panik atağım var,bu sefer bana laf sokmalar söylenmeler başladı ve aldığım maaş 1000 tl ve ben 4 yıllık uluslarası ılıskıler mezunuyum.
neden cıkmıyorsun dıyeceksınız burda tek ben varım cıkarsam hersey tepe taklak olur ve ben yarı yolda bırakmak istemem ve borçlarım var, ama bunalıma gırdım artık yuzum asık mutsuzum 5 işi birden yapmak istemıyorum ve herkez üstüme gelıyor. Derdimi anlatıyorum arkadaslarıma onlar da iş kolay bulunmaz bosver bızdede oluyor böyle şeyler diyorlar ama ben çok kötüyüm...

1000 liraya yapılacak iş değil
Birini alsınlar yanına böyle olmaz

Ev temizliğine giden hanımlar günlüğüne 120 tl alıyor
Günlük tanıtım standlarında daha iyi kazanılıyor ya

1000 tl ye lisans mezununu çalıştırmak nedir......

Öyle saçma şey mi olur, yetişemiyorum de. Her işi yapacağım diye verimsiz oluyorum; sekreter maaşı ile 3 elemanın işi bana yükleniyor de.

Hala üstüne gelirlerse restini çekerken vicdan yapmamalısın artık bence. Hangi ilde yaşıyorsunuz ki?

İş sözleşmeniz var mı?

Çıkmak istiyorsanız bunu dile getirir eleman almalarını beklersiniz 2 hafta bu surede is bakarsiniz sizde kendinize

Merhabalar,

8 aydır bir firmada sekreterlik olarak başladım yanımda bir bayan ve 3 patronum var fakat zamanla herseyi bana yıkmaya başladılar satış personel muhasebe telefonlar ben çok fazla sesimi çıkarmadım yanımdaki bayanla çok ıyı anlasıyoruz her konuda bana yardımcı oluyor saolsun ama patronlarım benı cok bunaltıyor her kafadan ses cıkıyor yanımdakı kız hamıle kalınca ızne cıktı hersey bana kaldı herkez benden bırseyler ısterken yetemez oldum yanlıslar hatalar yapmaya basladım cunku cok adepte deılım ve dıkkat bozuklugum ve panik atağım var,bu sefer bana laf sokmalar söylenmeler başladı ve aldığım maaş 1000 tl ve ben 4 yıllık uluslarası ılıskıler mezunuyum.
neden cıkmıyorsun dıyeceksınız burda tek ben varım cıkarsam hersey tepe taklak olur ve ben yarı yolda bırakmak istemem ve borçlarım var, ama bunalıma gırdım artık yuzum asık mutsuzum 5 işi birden yapmak istemıyorum ve herkez üstüme gelıyor. Derdimi anlatıyorum arkadaslarıma onlar da iş kolay bulunmaz bosver bızdede oluyor böyle şeyler diyorlar ama ben çok kötüyüm...

çalışma hayatını öğrenene kadar idare et
herşey iş öğrenmek değil
çalışma hayatı asıl sosyal ilişkilerdeki dengeyi sağlamayı öğrenmekle başlıyor
üzerine vazife olmayan işleri başından atabilme becersidir ÖZEL SEKTÖR
bunu kim daha iyi yaparsa
çalışma hayatını o öğrenmiş olur
:KK66:
zamanala sende mecburiyetten de olsa bunu öğreneceksin
o zamana kadar malesef sürünmek allah emri
tepeden inme olmadıktan sonra herkes bunu yaşayarak öğreniyor
bir yandan iş bakmaya başla
sen gittikten sonra kim tepetakla olmuş sanane
:KK66:

konuşup yetişemediğini anlatsan belki birini alıp sana yardımcı olurlar.

mezunıyetın etiket için söledinse ederın bu dıcem,ama ne mezunu olduğunı ıfade içinse sorun yok,sana abla tavsiyesi,çıkma dıyenlere kulak asma,emın ol onlar olsa çıkar,mutsuz olduğun yerde heleki aşaladığın yerde bir dk durma,bende iş bulamazsın sabır et dıyenlerın kurbanıyım,skaın sbaır et,çık

1000 liraya yapılacak iş değil
Birini alsınlar yanına böyle olmaz

Ev temizliğine giden hanımlar günlüğüne 120 tl alıyor
Günlük tanıtım standlarında daha iyi kazanılıyor ya

1000 tl ye lisans mezununu çalıştırmak nedir......

Yanıma bırını almalarını defalarca kez soyledım fakat sallamadılar

Öyle saçma şey mi olur, yetişemiyorum de. Her işi yapacağım diye verimsiz oluyorum; sekreter maaşı ile 3 elemanın işi bana yükleniyor de.

Hala üstüne gelirlerse restini çekerken vicdan yapmamalısın artık bence. Hangi ilde yaşıyorsunuz ki?

Kocaeli de yasıyorum ve hiç istedıgım gıbı ıs bulmadım ya maası dusuk yada düzgün iş bulamıyorum arkadaşlarım torpille en ıyı fırmalar da ya çoğu lise mezunu yada okul terk.

Kocaeli de yasıyorum ve hiç istedıgım gıbı ıs bulmadım ya maası dusuk yada düzgün iş bulamıyorum arkadaşlarım torpille en ıyı fırmalar da ya çoğu lise mezunu yada okul terk.
canim ben seni cok iyi anliorm. sen yapabildiince isini yapmaya devam et ki is yerindekilere laf dusmesin isini yapamio die ama alttan alttan is aramaya devam et. ben gidersem hersey tepe taklak olur yari yolda kalirlar die dsunmekten vazgec. bende senin gibiydim duygusal dusunursen is hayatinda kaybedersin. acimasiz olmak zorundasin. sensiz tepetaklak olacaksa eger orasi ona gore karsiliini verselerdi de sen de baska is aramasaydin bide boyle bak. sen onlara aciosun ama onlar sana aciomu da sen onlara aciosun???

Şahsen 1000 tl ye çalışacak olsam her ay iş değiştiririm. Çünkü nereye girsen alacağın para en az o kadar. Mağazaya gir çaycı ol. Temizlikçi ol. Kazancın aynı kafan rahat olur

Bu iş verenler neden böyle olurlar..Sadaka veriyorlar sanki ya insanlarda mecburiyeti için katlanıyor işte.. Ses çıkarmak bazen öyle yazıldığı gibi olmuyor ama katlanmamak elimizde sabır et iyi bi işte bak buldumu hiç düşünme bile onları işveren cıkarı doğrultusunda hareket eder ne halleri varsa görsünler ya boşverseneee insallah düzelir herşey

X