- 13 Mart 2022
- 81
- -50
- 36
- 28
- Konu Sahibi halesss_97
-
Git tedavi ol. Başka da sözüm yokTipsizim, çirkinim, başarısızım, fakirim, salağım, yalnızım, şişmanım, kısa boyluyum, kafam yavaş çalışıyor, saman kafalıyım, tembelim, diğer insanları kıskanırım, öfke ve nefret doluyum...
Çevremi arıyorum tarıyorum cidden benim kadar her alanda kaybeden, her alanda başarısız olan birisi yok. Heleki yaşıtlarımın arasına girdiğim zaman kalite ve kumaş farkı daha da belli oluyor. Sokakta resmen canlı cenaze gibi yürüyorum. Ne yapabilirim ben ya?
Yemin ediyorum bağımlılık haline geldi bende bu tip konular açmak. :) Siz bana hakaret ettikçe seviniyorum. Toplumda kendi yerimi hatırlıyorum.
İnsan için çalıştığının karşılığı vardır.Tipsizim, çirkinim, başarısızım, fakirim, salağım, yalnızım, şişmanım, kısa boyluyum, kafam yavaş çalışıyor, saman kafalıyım, tembelim, diğer insanları kıskanırım, öfke ve nefret doluyum...
Çevremi arıyorum tarıyorum cidden benim kadar her alanda kaybeden, her alanda başarısız olan birisi yok. Heleki yaşıtlarımın arasına girdiğim zaman kalite ve kumaş farkı daha da belli oluyor. Sokakta resmen canlı cenaze gibi yürüyorum. Ne yapabilirim ben ya?
Yemin ediyorum bağımlılık haline geldi bende bu tip konular açmak. :) Siz bana hakaret ettikçe seviniyorum. Toplumda kendi yerimi hatırlıyorum.
Hayırlısı….Tipsizim, çirkinim, başarısızım, fakirim, salağım, yalnızım, şişmanım, kısa boyluyum, kafam yavaş çalışıyor, saman kafalıyım, tembelim, diğer insanları kıskanırım, öfke ve nefret doluyum...
biz sana hakaret etmekten zevk almıyoruz. Bir müddet sonra konularına yorum yazanda olmayacak.Yemin ediyorum bağımlılık haline geldi bende bu tip konular açmak. :) Siz bana hakaret ettikçe seviniyorum. Toplumda kendi yerimi hatırlıyorum.
Kendine hakaret etmeyi sevenlere verilen bir hastalik vardı adını unuttum sende o var bence. Tedavi olmalısın bu öz saygı , ozguvenle alakalı değil sen baya baya zevk alıyorsun bu aşağılayıcı sözlerden. Çok ürkütücü.Tipsizim, çirkinim, başarısızım, fakirim, salağım, yalnızım, şişmanım, kısa boyluyum, kafam yavaş çalışıyor, saman kafalıyım, tembelim, diğer insanları kıskanırım, öfke ve nefret doluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?