Merhabalar. Ben kendi tecrübelerimle olmasa da bir arkadaşımın tecrübesiyle kesinlikle pilates diyorum. Onun da aynı şekilde kilo vermesi göbeğini değiştirmiyordu, katlı bir göbeği vardı. Göbeğin alt kısmı da oldukça sarkıktı. Düzenli pilatesle önce sarkık olan kısım toparlandı ardından karnı düzleşti. Üstelik kısa sürede gözle görülür sonuç elde etti. Sizin de denemenizi öneririm :)
bendede var aynı sorun görenler kaç aylık hamilesin diolarr.9aylık gebe gibiyimmmm göbeğim olmasa o kadarr şişman durmucammmm.platesten biraz şifa buldum.birde yürüyüş yaparken streç filim sarıyrm göbeğime terliyor biraz düzeliyor ama devede kulak çok belli olmuyor.çocuk sahibi olduktan sonra karın bölgemdeki yağları aldırmayı düşünüyorum o derece kafayı taktım
ne kadar süre yaptı ki platesi arkadaşınız çok heveslendim siz böyle deyince ya :18:
Ay aynen bende zayıflayınca bile göbeğim hala yerli yerinde duruyor
Ve bu duruma sinir oluyorum.Diyet yapasım bile gelmiyor.Çünkü zayıflayınca bile o gitmiyor!
Gözlemlediğim ve bildiğim kadarıyla ilk 1-2 ayda alt kısımdaki sarkıklıkta gözle görülür fark oluştu, duruşu da dikleştiği için göbek katları da bundan nasibini alıp biraz toparlandı tabi. Sonraki 4-5 aylık süre zarfında da devam etti ve karnı dümdüz olmuştu. Basen problemi de vardı o da gitti, basenden eser yoktu son halinde. Şu sıra devam etmediğini biliyorum ama son durumu hakkında pek bilgim yok. Üstelik o beslenmesine pek dikkat etmiyordu, bir de dikkat ederseniz neler olur bir düşünün
ayy nasıl heyecanlandım ya cidden anlatamam ben yediğime içtiğime dikkat ediyorum da aşırı hareketsizim ben de aksine ama şu platesi denemeliyim kesin.egitmen eşliğinde mi yapıyordu ki arkadaşın tatlım yoksa evde fln mı
kesinlikle pilates yapmalısınız, fazla kilonuz da varsa kardiyo ile destekleyin pilatesi... haftada 3 saat pilatesle 2 ayda göbeğinizin egemenliği sona erecektir :) Hidrolik fitness hizmeti veren spor salonları var(b-fit,çilek,portakal,vb.) yaşadığınız şehirde bunlardan biri varsa spor salonuna kayıt olun... bildiğim kadarıyla hepsinin haftalık pilates seansları var, hem hidrolik fitness ile kalori de harcamış olursunuz ek olarak...
her yol platese çıkıyor anlaşılanBir spor salonuna gidiyordu, özel plates eğitmeni varmış orada da. 4-5 kişilik gruplar halinde çalışıyorlarmış. Bence platesi evde yapmak eğitmen eşliğinde yapmak kadar etkili olmaz diye düşünüyorum. Zamanınız varsa en azindan 1 ay deneyin farkı görünce bırakmazsınız gibi geliyor :) Ben de başlayacağım ama önce fazla kilolarımdan kurtulmam gerekiyor...
her yol platese çıkıyor anlaşılan
dün videolardan çat pat yapmaya çalıştım bir şeyler tatlım aslında. biraz evde kıvranayım da eğitmen arayışına girişirim olmadı, çünkü ben de aşırı tembellik üşengeçlik var yazılırım sonra gitmezsem olmaz,ki spor salonuna yazıldım günden bu yana daha kapısından girmek nasip olmadı
Aynen benim de öyleŞu üşengeçliğim olmasa bu kadar kiloyu alıp bu duruma gelmezdim zaten herhalde... Sporsuz diyet yapıyorum genelde o da anca uzun vadede sonuç verince hemen pes ediyorum. Halbuki sporla da desteklesek hem vücut güzel şekillenecek, hem hızlı kilo verilecek. Ama alışkanlık-disiplin meselesi sanırım spor ve onlar bende yok ne yazık ki...
geri bildirim yapayım dedim
13 kilo verdim toplamda göbeğim de epey küçüldü dikkat çekmiyor kimse göbeğin var demiyor dümdüz olmadığını ben farkedebiliyorum sadece.
açıkcası çok da yoğunlaşmadım göbeğime kilo vermeye odaklandım ama şu saatten sonra düzdümdüz bir karın istediğim için göbeğime odaklanmam gerektiği kanaatindeyim.
göbek yağları en zor eriyen yağlardan derler zordur ama imkansız değildir kaç ayımı alır bilemiyorum ama uğraşmaya değecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?