Daha önce erkek arkadaşımla olan sorunlarımı sizlerle paylaştım ve sonra değişmek kendimde değişiklik yapmak istedim ama galiba sorun bunlar değil. Benim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor sabah bir sıkıntıyla uyanıyorum gün içinde de aynı sıkıntı hep içimde. Ben herkes tarafından neşeli olmamla bilinirim ama şimdi verdiğim tek duygusal tepki ağlamak. Bunda erkek arkadaşımla yaşadığım sorunların ve kendisinin gidicek olmasına 1 hafta kalmış olmasına rağmen bir çaba göstermemesinin de büyük etkisi var. Ama artık öyle bir haldeyim ki naparsam yapayım sıkıntım geçmiyor.
Üniversite okuyorum ama evime geldim okula gitmiyorum. Hiçbir şey yapmak kimseyle görüşmek istemiyorum ama evde de durmak istemiyorum napıcağımı şaşırmış haldeyim. Gündüz bir şeyler yapıp sıkıntımı unutsam bile akşam geliyorum yine aynı şeyler. Artık içimde hayata karşı bir umutsuzluk hissi ile uyanmaya başladım. Şimdi de evdeyim ağlamaktan başka hiçbir şey yapmıyorum neye ağladığımı bile bilmiyorum.
Lütfen bana bir şeyler söyleyin..
Üniversite okuyorum ama evime geldim okula gitmiyorum. Hiçbir şey yapmak kimseyle görüşmek istemiyorum ama evde de durmak istemiyorum napıcağımı şaşırmış haldeyim. Gündüz bir şeyler yapıp sıkıntımı unutsam bile akşam geliyorum yine aynı şeyler. Artık içimde hayata karşı bir umutsuzluk hissi ile uyanmaya başladım. Şimdi de evdeyim ağlamaktan başka hiçbir şey yapmıyorum neye ağladığımı bile bilmiyorum.
Lütfen bana bir şeyler söyleyin..