Resmen depresyona giriyorum

Neden hep ben neden hep ben dersen bu durum çok uzuyor. .yani kendim de öyle oluyor..önümde iki seçenek var ya dedim gururu bırakacağım ben bu adamı seviyorum yine ben yapacağım yine ben ugrasacagim yada ölsende gebersende bu acıya katlanip bi süre uzuleceksin sonra unutup gideceksin dedim..ama ben gururumu ezdim yine ben ugrastim. .ha değdi mi değdi. ..arada yine olmuyor mu oluyor...illa bi yerde yeter artık diyeceğim. .gittiği yere kadar diyorum. .anlık mutlulugumu yaşıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler yorumunuz için :25:

Bence senin sevgilinle yaşadığın problem canını sıkıyor. Bu sorunlar çözülmeden askere gidecek ve asker yolu gözleyeceksin. Bu yaşadığın problem çok normal. Hepsi geçer hayatta yeter ki sağlık olsun. Sevgilin askere gitmeden bir adım daha atmalısın. Onu bir kez daha alttan al. Onunda psikolojisinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Sonra kendini derslere vermeye çalış.Sınavlarını rahat verirsen , ardından da bir tatil senin için iyi olacaktır.

Ben alttan alıyorum yeterince ama bir görüşelim demek bu kadar zor değil. Teşekkürler

Sen kronikleştirdikçe yara açılır. Şu an karar vermiş sanırım gitmesinin önüne geçebilecek misin? Ya da geçsen eline ne geçecek? Sonuçta okulu bitirmiş biri bir an önce askerlik engelini aşıp iş hayatına başlamak ister. Belki sen yeteri kadar empati yapamıyorsun?

Sen kronikleştirdikçe yara açılır. Şu an karar vermiş sanırım gitmesinin önüne geçebilecek misin? Ya da geçsen eline ne geçecek? Sonuçta okulu bitirmiş biri bir an önce askerlik engelini aşıp iş hayatına başlamak ister. Belki sen yeteri kadar empati yapamıyorsun?

Benim sorunum askere gitmesi değil zaten, yaşadığımız sorunlar ve gidicek olmasına rağmen bu sorunları aşmak için çaba göstermemesi.

Benim sorunum askere gitmesi değil zaten, yaşadığımız sorunlar ve gidicek olmasına rağmen bu sorunları aşmak için çaba göstermemesi.

Klasik erkek, olay başına gelmeden önce durumu anlamaz. Ama biz kadınlar çok daha detaycı düşünüyoruz. Gidince görüşemeyeceğini sorunu şimdi halletmek istemen gibi mesela.

Askere gidince aklı başına gelecektir bence. Sen bu son bir haftada görüşemeseniz de ona iyi davranmaya çalış konuştuğunuzda. Hatasını anlayacak ve seni çok özleyecek diye düşünüyorum.

Klasik erkek, olay başına gelmeden önce durumu anlamaz. Ama biz kadınlar çok daha detaycı düşünüyoruz. Gidince görüşemeyeceğini sorunu şimdi halletmek istemen gibi mesela.

Askere gidince aklı başına gelecektir bence. Sen bu son bir haftada görüşemeseniz de ona iyi davranmaya çalış konuştuğunuzda. Hatasını anlayacak ve seni çok özleyecek diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim inşallah

Şimdi bazı durumlar üniversite hayatıyla birlikte son bulabilir. Sevgili olma durumları ya da arkadaşlıklar..
Onun verdiği bir rahatlık varsa zaten bu ilişkiyi çok ciddiye almamış demektir. İkinci bir seçenek de erkekler çok sığ düşünür henüz idrak edememiştir.

Şimdi bazı durumlar üniversite hayatıyla birlikte son bulabilir. Sevgili olma durumları ya da arkadaşlıklar..
Onun verdiği bir rahatlık varsa zaten bu ilişkiyi çok ciddiye almamış demektir. İkinci bir seçenek de erkekler çok sığ düşünür henüz idrak edememiştir.

O okumuş bitirmiş ve benden büyük daha olgun düşünmesi gerekir başından beri bunun ciddi bir ilişki olduğuna beni inandırdı ve o şekilde devam ediyoruz ama bazı konuları gerçekten de idrak edemiyor erkeklerin mantığını anlayamıyorum

Daha önce erkek arkadaşımla olan sorunlarımı sizlerle paylaştım ve sonra değişmek kendimde değişiklik yapmak istedim ama galiba sorun bunlar değil. Benim içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor sabah bir sıkıntıyla uyanıyorum gün içinde de aynı sıkıntı hep içimde. Ben herkes tarafından neşeli olmamla bilinirim ama şimdi verdiğim tek duygusal tepki ağlamak. Bunda erkek arkadaşımla yaşadığım sorunların ve kendisinin gidicek olmasına 1 hafta kalmış olmasına rağmen bir çaba göstermemesinin de büyük etkisi var. Ama artık öyle bir haldeyim ki naparsam yapayım sıkıntım geçmiyor.

Üniversite okuyorum ama evime geldim okula gitmiyorum. Hiçbir şey yapmak kimseyle görüşmek istemiyorum ama evde de durmak istemiyorum napıcağımı şaşırmış haldeyim. Gündüz bir şeyler yapıp sıkıntımı unutsam bile akşam geliyorum yine aynı şeyler. Artık içimde hayata karşı bir umutsuzluk hissi ile uyanmaya başladım. Şimdi de evdeyim ağlamaktan başka hiçbir şey yapmıyorum neye ağladığımı bile bilmiyorum.

Lütfen bana bir şeyler söyleyin..

dönem dönem yaşıyoruz hepimiz
arkadaşların genel tavsiyelerine katılıyorum
değişiklik yap keyif aldığın şeylerle meşkul ol
hava değişimi bile etkili bu konularda
kendine acıma yanlız
bu süreci daha da uzatır
:40:

O okumuş bitirmiş ve benden büyük daha olgun düşünmesi gerekir başından beri bunun ciddi bir ilişki olduğuna beni inandırdı ve o şekilde devam ediyoruz ama bazı konuları gerçekten de idrak edemiyor erkeklerin mantığını anlayamıyorum

Erkekler yaş kaç olursa olsun derin düşünemezler. Eğer dediğin gibiyse yani ilişkinin ciddiyetine seni ikna eden oysa eğer bırak bazı şeyleri kendi anlasın. Zaman en iyi ilaçtır bazen. Çünkü bu tür durumlarda hızlı düşünüp, çok şey üretirsin gereksiz olarak. Bu da aranızda gereksiz diyalogların geçmesine neden olur..
Bak ne güzel okulunu bitirmiş o. Sen de kendi işlerini zorlaştırıyorsun. Hayat sadece aşktan ibaret değildir. Tabi birlikteliğin olacak ama halkalardan biri kırılınca hemen kaynak yapmayı bilmezsen eğer elindekiler akar gider.

Erkekler yaş kaç olursa olsun derin düşünemezler. Eğer dediğin gibiyse yani ilişkinin ciddiyetine seni ikna eden oysa eğer bırak bazı şeyleri kendi anlasın. Zaman en iyi ilaçtır bazen. Çünkü bu tür durumlarda hızlı düşünüp, çok şey üretirsin gereksiz olarak. Bu da aranızda gereksiz diyalogların geçmesine neden olur..
Bak ne güzel okulunu bitirmiş o. Sen de kendi işlerini zorlaştırıyorsun. Hayat sadece aşktan ibaret değildir. Tabi birlikteliğin olacak ama halkalardan biri kırılınca hemen kaynak yapmayı bilmezsen eğer elindekiler akar gider.

Çok çok haklısınız hayat kesinlikle aşktan ibaret değil ama hassas bir yapım var bir şey olunca hemen etkileniyorum ister istemez

Back
X