Resmen dünyam karardı

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
853
103
34
1.5 sene once ameliyat oldum yandaki dikiş izleri mi desem yamukluklar mi desem kavisim yok desem tipim degisti igrenc bir burna sahibim özgüvenm gitti ustelik recizyonaen az 10 bin tl istiyorlar ne yapacam ben kocaeli istanbul bolgesinde guzel burun yapan ama ucuz olan bir doktor ariyorum bana yardim edin ölmek istiyorum

1.5 sene once ameliyat oldum yandaki dikiş izleri mi desem yamukluklar mi desem kavisim yok desem tipim degisti igrenc bir burna sahibim özgüvenm gitti ustelik recizyonaen az 10 bin tl istiyorlar ne yapacam ben kocaeli istanbul bolgesinde guzel burun yapan ama ucuz olan bir doktor ariyorum bana yardim edin ölmek istiyorum

fotoğraf Koysan canım değerlendirirdik gerçi fotoğrafta hep biraz daha büyük çıkar . Ölmenş gerektiren bir şey yok çaresi var yapma böyle onkoloji servislerinde gezinen gencecik insanlar var kanserler mücadele ediyorlar ,üzüntünü küçümsemiyorum açtığım konulara bak şuan bende bu süreçteyim ama yaşamdan soğutacak be var?

Resim atarmisiniz

Foto attim kizlar

Eklentiler

• 20200122_215353.webp
    20200122_215353.webp
    30 KB · Görüntüleme: 268
  • 20200122_215324.webp
    20200122_215324.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 258
  • 20200122_215245.webp
    20200122_215245.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 243
fotoğraf Koysan canım değerlendirirdik gerçi fotoğrafta hep biraz daha büyük çıkar . Ölmenş gerektiren bir şey yok çaresi var yapma böyle onkoloji servislerinde gezinen gencecik insanlar var kanserler mücadele ediyorlar ,üzüntünü küçümsemiyorum açtığım konulara bak şuan bende bu süreçteyim ama yaşamdan soğutacak be var?
Tabii ki oyle ama eskiden o kadar guzeldim ki bir doktor nasil boyle igtenc bir burun yapabilir seklini geçtim bildigin deney gibi kullanmis beni

Zaten 2 sene olmus ameliyat olali simdi neden ölmek istiyorsunuz ki? Hem bu sadece estetik bir problem, demek ki nefes alabiliyorsunuz. Ölecek bi durum yok. Bu iki senede yavas yavas para biriktirseydiniz revizyon ucreti hazir olurdu. Bir de sanirim hamileymissiniz, bence burayi boyle bos karamsarliklarla doldurmak yerine hayatinizdaki mutluluklara odaklanin.

Sacmalama düzeltilen şeyler için psikolojini bozuyorsun . Revizyon ameliyatları pahalı . Ama ankara bence bu iş için çok daha başarılı .

Aslinda yandan iyiymis de önden fena, ama ölecek kadar degil tabi, bi sekilde hallolur Allah dermansiz dert vermesin sükretmek lazim🤲

Hamile
Zaten 2 sene olmus ameliyat olali simdi neden ölmek istiyorsunuz ki? Hem bu sadece estetik bir problem, demek ki nefes alabiliyorsunuz. Ölecek bi durum yok. Bu iki senede yavas yavas para biriktirseydiniz revizyon ucreti hazir olurdu. Bir de sanirim hamileymissiniz, bence burayi boyle bos karamsarliklarla doldurmak yerine hayatinizdaki mutluluklara odaklanin.
Hamile degilim 3 ay once dogum yaptim burnumun ucu nekroz oldu daha yeni gecti neler yasadigimi bilemezsiniz burnumu kaybediyordum o yuzden karamsardim

Yandan değilde önden sıkıntı varmış gibi duruyor sanki ama ben yandan beğendim görüntüsünü

Back
X