Iyi geceler hanimlar umre ziyareti icin bir haftadir Mekkedeyiz babamla.kaldigimiz otelin oldugu caddeye hediyelik esya pazari kuruluyor aksamlari bende iki gun once aksam oraya gittim.gelelim konu basligima orda hediyelik birseyler satan birisiyle karsilastim.Ama anlatamam nasil bir efsundu bu kiside Buldugum dilim dondugunce ifade etmeye calisayim.oncelikle Ben etrafina bakan ona buna gulen biri degilim.Bu kiside gordugum sey sanki bu bir insan degildi de bir isik halesinden ibaretti ay gibi oyle bir etkilendim ki onun kasini gozunu gormedim hic etrafindaki isik halesiyle bu dunyadan biri degildi sanki..vuruldum tutuldum aşık oldum o kadar yogun hissettim ki ona olan duygu yogunlugumdan aglayasim geldi Alisveris yaptigim sure boyu bbir saat kadar hep karsilastim gozlerimi alamadim oda bana bakiyordu ama ilgisini çekip cekmedigimi tam anlayamadim onun tezgahina geldim hangi sehirden geldigimi sordu kendisi suriyeliymis anneside baska tezgahta biseyler satiyordu . Bana gulerek araplara benzedigimi falan soyledi guzel oldugumu ima etmeye calisti ben giderken arkamdan yuksek sesle hosgeldin dedi. Carpildim adeta dun aksam dikkat cekmeyim diye gitmedim oraya bu aksamda ayni yere gittim selam verdim selamimi aldi gulerek.heyecandan konusamadim sonra bir sure alisveris yaptim başka biseyler satiyordu bu defa tekrar sattigi yere geldim dedim ki iki gun once ismini sormayi unutmusum ismin nedir sasirdi ve de beklemiyordu sanirim abdulkadir dedi benim ismimi sormadi ben cok cok uzuldum :,( ama dedim belki saskinligi yuzunden donup kalmistir diye kendimi teselli etmeye calisiyorum hayatimda boyle bir etkilesim yasamamistim aklimdan cikmiyor aşık oldum cidden . Sizce ne yapayim hediye bir dua kitabi alip için duygularimi ifade eden bir not yazip tlf numarami birde vermeyi dusunuyorum rezil olsamda tek tarafli bir sevgi olarak kalsada denemeye deger zaten bir dahada hayatim boyu karsilasmayacagim birisi yani aramizfa bisey baslamazsa fikirlerinizi bekliyorum Lutfen yorum yapin tekrar soyluyorum burda yuxlerce very handsome adam var ama ben bu kisinin ruhuna asik oldu m