- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha office benden cok yasayacaksin.
Tam bir onceki msjina kabe selfieside vardir yaziyordum.![]()
#huzuricindeibadetahaha hep beraber yaşayalım mismo'm :)
bazen instagramda görüyorum öyle selfie'leri, #huşu, #huzuriçindeibadet falan diye etiketliyorlar bir decidden biri çarpılıp kalacak sonra bitecek bu moda
![]()
evet bakması bile günah oluyorbu adamı bir daha görmeyeceksin. baban seni arabistana gelin mi verecek? gerçekçi ol. o mu gelecek? annesini babasını işini bırakıp. hem belki adam evli. adını bile sormamış. dua kitabına aşk notu koymak günah olmaz mı yahu :) ben pek anlamam. bilen söylesin
Yok böyle bi yorum yarildimmmŞeyi anlamadım ben. Dua kitabının arasındaki istek pecetesinde ne yaziyordu?
-sıradaki subhaneke sevip de efsunlananlara gelsin.
-duygular selalesinde gusül abdesti alan efsunlu piremsese felak nasi hediye ediyoruz.
-suriyenin bağrından kopup gelen efsun yanikses sıradaki fatihayi teyemmüm guzeline armağan ediyor.
Ahshsj.
Tövbe estağfurullah tövbeŞeyi anlamadım ben. Dua kitabının arasındaki istek pecetesinde ne yaziyordu?
-sıradaki subhaneke sevip de efsunlananlara gelsin.
-duygular selalesinde gusül abdesti alan efsunlu piremsese felak nasi hediye ediyoruz.
-suriyenin bağrından kopup gelen efsun yanikses sıradaki fatihayi teyemmüm guzeline armağan ediyor.
Ahshsj.