RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Gerçekten mi umreden bağlanıyormuş :KK57:

Yahu bizim mutfaktan balkona çıkınca zor çekiyo net :KK64::110:

Valla tebrik ederim gerçekse :KK45:

Ahaha office benden cok yasayacaksin.
Tam bir onceki msjina kabe selfieside vardir yaziyordum. :KK70:

ahaha hep beraber yaşayalım mismo'm :)

bazen instagramda görüyorum öyle selfie'leri, #huşu, #huzuriçindeibadet falan diye etiketliyorlar bir de :27: cidden biri çarpılıp kalacak sonra bitecek bu moda :70:

ahaha hep beraber yaşayalım mismo'm :)

bazen instagramda görüyorum öyle selfie'leri, #huşu, #huzuriçindeibadet falan diye etiketliyorlar bir de :KK53: cidden biri çarpılıp kalacak sonra bitecek bu moda :KK70:
#huzuricindeibadet :D :D
Cok siddetli carpilacagiz Allah muhafaza bu konu bizi mahvetti :D ciddi takilamiyorum konuda. :KK17:

yaa allah askın abırak bu işleri sen kendini şartlandırıp gitmişsin mübarek topraklarda koca bulma ümidiyle bence... bırak da hakkıyla ibadetini yap.. pranın huşusuyla kendini aşık oldum sanıosun ama ne alaka amaç ne orda nasıl aklına bunlar geldi tuhaf

bu adamı bir daha görmeyeceksin. baban seni arabistana gelin mi verecek? gerçekçi ol. o mu gelecek? annesini babasını işini bırakıp. hem belki adam evli. adını bile sormamış. dua kitabına aşk notu koymak günah olmaz mı yahu :) ben pek anlamam. bilen söylesin

bu adamı bir daha görmeyeceksin. baban seni arabistana gelin mi verecek? gerçekçi ol. o mu gelecek? annesini babasını işini bırakıp. hem belki adam evli. adını bile sormamış. dua kitabına aşk notu koymak günah olmaz mı yahu :) ben pek anlamam. bilen söylesin
evet bakması bile günah oluyor

ben en çok adamı anlatış şekline takıldım bi an ben bile inandım hatta tüylerim diken diken oldu ama devamı hüsran:KK43:

Şeyi anlamadım ben. Dua kitabının arasındaki istek pecetesinde ne yaziyordu?
-sıradaki subhaneke sevip de efsunlananlara gelsin.
-duygular selalesinde gusül abdesti alan efsunlu piremsese felak nasi hediye ediyoruz.
-suriyenin bağrından kopup gelen efsun yanikses sıradaki fatihayi teyemmüm guzeline armağan ediyor.

Ahshsj.
Yok böyle bi yorum yarildimmm:D:D:D

Şeyi anlamadım ben. Dua kitabının arasındaki istek pecetesinde ne yaziyordu?
-sıradaki subhaneke sevip de efsunlananlara gelsin.
-duygular selalesinde gusül abdesti alan efsunlu piremsese felak nasi hediye ediyoruz.
-suriyenin bağrından kopup gelen efsun yanikses sıradaki fatihayi teyemmüm guzeline armağan ediyor.

Ahshsj.
Tövbe estağfurullah tövbe :KK70::KK70:

Yahu bak en son cümleyi yeni okudum yuh diyorum o kadar umreye gittim ben neden göremedim yüzlerce very handsome adamı. Yahu bildigin Araplar elbet yakısıklı arada olurda yok yani öyle yüzlerce filan işinde gücünde herkes. Ben sizde biraz Feriştah yenge havası sezdim kusura bakmayın da. Hormonlar tavan yapmış aman dikkat şeytan size burdan yaklasıyor yanlış işler hele ki öyle dua kitabını filan karıştırıp yapmayın.

Back
X