resmen huyu suyu değişmiş...

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
selam kızlar..canım çok sıkkın..nedeni sevgilim..daha önce hep çok iyi beni çok sevio,bir dediğimi iki etmio diye bahsettiğim adammın yaz tatilinde huyu suyu değişmiş..4 ay ya sadece 4 ay...daha okuduğum sehre geleli 4 gün oldu ama 4 günümde zehir oldu..geldiğimden beri doğru dürüst yanımda durmuo ki, eskiden dibimden ayrılmazdı..bugün kahvaltı ettik sonra alışverise gidecektik..ben de çok yorgundum cnm sen toplar mısın masayı dedm başladı saydırmaya yok bunlar bnm gorevimmiş..bağırdı çağırdı.ben de sinirlendim bu yemeği ikimiz yedik tabi toplican dedimm yemin etti bi daha senin yaptığın bişeyi yemem diye çarptı kapıyı gitti daha ne bi mesaj ne bi arama..yaz tailinde de böyleydi..hep yorgunum diyip kapatıodu telefonu..ne yapacagımı şaşırdım bi masa toplamaktan sebep demediğini bırakmadı..ben onun bütün ödevlerini yapıorum bütün okul işleri herşeyini ben yapıorum ve off bile demiorum:(:(sizce ne yapmalıyımm nasıl davranmalıyım ve böyle davranmasının sebebi ne olabilir..

Ayrılık kapınızın ziline bastı basacak . Basmak üzere !

Misafir etmek yada etmemek sizin elinizde ..

Bu kadar ufak bir meselede kapıları çarpıp gidiyorsa ohaaa ilerde neler olur kim bilir ..

Masadaki iki tabağı mutfağa götürecek sonuçta,neyin lafını yapıyorsa..

Üzgünüm ama bana ayrılmak için bahane ediyor gibi geldi bazı şeyleri,bu benim fikrim ..

Seni üzmek istemediğinden olsa gerek bunu sana açıkca dile mi getiremiyor ne yapıyor anlamadım..

Hal ve hareketleriyle belli ediyor ..

Senden bekliyor ayrılığı ..

Seninde sabrın taşmış görünüyor

Hayırlısı olsun

Ayrılık kapınızın ziline bastı basacak . Basmak üzere !

Misafir etmek yada etmemek sizin elinizde ..

Bu kadar ufak bir meselede kapıları çarpıp gidiyorsa ohaaa ilerde neler olur kim bilir ..

Masadaki iki tabağı mutfağa götürecek sonuçta,neyin lafını yapıyorsa..

Üzgünüm ama bana ayrılmak için bahane ediyor gibi geldi bazı şeyleri,bu benim fikrim ..

Seni üzmek istemediğinden olsa gerek bunu sana açıkca dile mi getiremiyor ne yapıyor anlamadım..

Hal ve hareketleriyle belli ediyor ..

Senden bekliyor ayrılığı ..

Seninde sabrın taşmış görünüyor

Hayırlısı olsun

ben ona defalarca diorum böyle gidecekse ayrılalım diye onu da yapmıyo yaa..bi gün iki gün aramıyo 3. gün napiosun diye mesaj seni seviorum diye mesaj..amacı ne anlamadım..

selam kızlar..canım çok sıkkın..nedeni sevgilim..daha önce hep çok iyi beni çok sevio,bir dediğimi iki etmio diye bahsettiğim adammın yaz tatilinde huyu suyu değişmiş..4 ay ya sadece 4 ay...daha okuduğum sehre geleli 4 gün oldu ama 4 günümde zehir oldu..geldiğimden beri doğru dürüst yanımda durmuo ki, eskiden dibimden ayrılmazdı..bugün kahvaltı ettik sonra alışverise gidecektik..ben de çok yorgundum cnm sen toplar mısın masayı dedm başladı saydırmaya yok bunlar bnm gorevimmiş..bağırdı çağırdı.ben de sinirlendim bu yemeği ikimiz yedik tabi toplican dedimm yemin etti bi daha senin yaptığın bişeyi yemem diye çarptı kapıyı gitti daha ne bi mesaj ne bi arama..yaz tailinde de böyleydi..hep yorgunum diyip kapatıodu telefonu..ne yapacagımı şaşırdım bi masa toplamaktan sebep demediğini bırakmadı..ben onun bütün ödevlerini yapıorum bütün okul işleri herşeyini ben yapıorum ve off bile demiorum:(:(sizce ne yapmalıyımm nasıl davranmalıyım ve böyle davranmasının sebebi ne olabilir..

Ayrılık çanları çalıyor.:ssz:

Annesi gibi davranmaktan vazgeç.Kendi işini kendi yapsın.

Masa toplamak kadının görevi,o da güzelmiş.:6:

ben ona defalarca diorum böyle gidecekse ayrılalım diye onu da yapmıyo yaa..bi gün iki gün aramıyo 3. gün napiosun diye mesaj seni seviorum diye mesaj..amacı ne anlamadım..

Bunalıma girmiştir..

Sen seviyorsun belli .

Hiç yoktan bunun için çabalıyorsun,ilişkini ayakta tutabilmek için bir şeyler yapmak istiyorsun .

Sıkıntısı vardır belki bir kaç gün sonra geçer .

Biraz kendi haline bırakmalısın ondan sonrasında neler olacağını gözlemle,sonra yoluna ya tamamla yada devamla bak .

Son düzenleme:
ailesinin yanındaydı bütün yaz

Bir insan durup dururken değişmeyeceğine göre..aklıma hayatında bir başkasının olabileceği geldi..
Tatilde biriyle mi tanıştı acaba diye düşündüm..
Siz niye böyle davrandığına dair konuştunuz mu onunla?
Sizin niye değişmiş olabileceğine ilişkin bir fikriniz var mı?
Aranızda bir tartışma yaşandı mı yazın?

Gerçi çok sordum ama olayı anlamak için sormak gerekiyor...

Bunalıma girmiştir..

Sen seviyorsun belli .

Hiç yoktan bunun için çabalıyorsun,ilişkini ayakta tutabilmek için bir şeyler yapmak istiyorsun .

Sıkıntısı vardır belki bir kaç gün sonra geçer .

Biraz kendi haline bırakmalısın ondan sonrasında neler olacağını gözlemle,sonra yoluna ya tamamla yada devamla bak .

evet biraz ayrı kalmak iyi olaacakk herks için

Bir insan durup dururken değişmeyeceğine göre..aklıma hayatında bir başkasının olabileceği geldi..

Tatilde biriyle tanışmış olabileceğini bende düşündüm fakat yazamadım. Parmaklarım hareketsiz kaldı . Üzülür diye diyemedim ..

Dobra gördüm sizi,gerçekler can acıtır :3

sanmıyorumm bütün yaz çay kesti..ya eskidenn ben ona biraz temkinli yaklaşıodum her dediğini evet demiodum sevgimi pek belli etmiodum,elini bile tutmuodum okulda ya da dışarda..ne zaman ki aşkım sevgilim demeye dışarda elini tutmaya başladım 180 derece döndü çocuk ya...

Tatilde biriyle tanışmış olabileceğini bende düşündüm fakat yazamadım. Parmaklarım hareketsiz kaldı . Üzülür diye diyemedim ..

Aslında bende kararsız kaldım yazıp yazmamakta ama düşündüğümü söylemezsem karşımdakini kandırırmışım gibi geliyor :50:

Şimdi bende kötü hissettim kendimi ama ben böyle dedim diye böyledir diye birşey yok tabi..
Umarım yanılıyorumdur..

emin ol bu durum daha çok canımı acıtıyoo 2 gün aramıyoo 3. gün aşkım sevgilim kapıma geliyoo niyeti ne ya..başkası varsa çeker gider dur demiyeceğimi bilio aslında..

sanmıyorumm bütün yaz çay kesti..ya eskidenn ben ona biraz temkinli yaklaşıodum her dediğini evet demiodum sevgimi pek belli etmiodum,elini bile tutmuodum okulda ya da dışarda..ne zaman ki aşkım sevgilim demeye dışarda elini tutmaya başladım 180 derece döndü çocuk ya...

E tatili boyunca çay kestiyse normaldir aşktan ondan bunalması ...

Çocuk kafa dinleyememiş ki , orda çalış ,burda çalış derken bir de sen de bunun üzerine ilgi alaka istiyorsun ..

Bence üstüne fazla gitme,seviyorsan ilişkinizi kurtarırsın ..

Onun yerine kendini koy,çalışmıştır.Yorulmuştur .

Biraz anlayış..

Mevzuyu daha ayrıntılı anlattığında neyden sıkıldığı ortaya çıkıyor ..

Bende tatilim boyunca çay toplasam bende hiç bir şey yapmak istemezdim..

Bıkkınlık,bezginlik olurdu üzerimde -ki aynı şekilde sende onun yerine kendini koyduğunda aynı duygular içine bürüneceksindir

Eminim

Aslında bende kararsız kaldım yazıp yazmamakta ama düşündüğümü söylemezsem karşımdakini kandırırmışım gibi geliyor :50:

Şimdi bende kötü hissettim kendimi ama ben böyle dedim diye böyledir diye birşey yok tabi..
Umarım yanılıyorumdur..

kötü hissetmene gerek yok ...herşey olacağına varır ya ne diyeyim kendi seçimi başkası vrsa da çeker gider..

emin ol bu durum daha çok canımı acıtıyoo 2 gün aramıyoo 3. gün aşkım sevgilim kapıma geliyoo niyeti ne ya..başkası varsa çeker gider dur demiyeceğimi bilio aslında..

Başkası olsa hissedersin ?

Yada olmuştur aklı onda kalmıştır yine hissedirsin , ÖYLE değil mi ?

Aptal değiliz sonuçta..

Bir erkek nereye kadar gizleyebilir kaçamaklarını ..?

Karadeniz uşağu demek.:9::9:

Çok bıdı bıdı yapmaya gelmiyor canım onlara.:1::1::1:

Nakış gibi işleyeceksin onu.:23: Farkında olmadan yaptıracaksın isteklerini.:23:

Tecrübeyle sabit.:9::9::9:

Back
X