resmen huyu suyu değişmiş...

kötü hissetmene gerek yok ...herşey olacağına varır ya ne diyeyim kendi seçimi başkası vrsa da çeker gider..

Bende PLeatedSkirt gibi düşünüyorum..Belki de çok bunaldı..Biraz zaman ver kendine gelmesi için..

Ben ilk anda düşünmüştüm bir başkası olabileceğini..Ama emin olmadığım için o soruları sordum..
Cevapları aldıkça durum daha aydınlandı..

Bende PLeatedSkirt gibi düşünüyorum..Belki de çok bunaldı..Biraz zaman ver kendine gelmesi için..

Ben ilk anda düşünmüştüm bir başkası olabileceğini..Ama emin olmadığım için o soruları sordum..
Cevapları aldıkça durum daha aydınlandı..

Dua et ki sadece bunalmış olsun.

Eğer ki başka biri olmuşsa,ne kadar kaybeden o olur desen bile,o durumun acısını az bile olsa hissedersin . (olmamıştır inşallah)

Üzülme.Birazcık kendi haline bırakıver

Aslında bende kararsız kaldım yazıp yazmamakta ama düşündüğümü söylemezsem karşımdakini kandırırmışım gibi geliyor :50:

Şimdi bende kötü hissettim kendimi ama ben böyle dedim diye böyledir diye birşey yok tabi..
Umarım yanılıyorumdur..

Sana katılıyorum gerçi umarım yanılıyoruzdur :ssz:

Şu da bir gerçek ki ailesiyle tatil yaptı diye anasının dizinde oturmadı ya..Sabaha kadar gezer..bence de o tatil boş geçmemiş.. :19: :ssz:

Sen onun karısı mısın her işini yapıyorsun? Karısı olsan bile yapmak zorunda değilsin?
Baya bi şımarmış yani. Ayrılık kapıya dayanmış sanki.

tabiki hissederimm.....ama ben biliorum derdini...kaçan kovalanır..ben kaçmayı bıraktımm o da kovalamayı..

Bırakalım şöyle felsefik sözleri ..

Kaçan kovalanır-mış ..

Palavra bunlar palavra

Açıpta dinleyim bari palavra adlı parçayı ..

Ümitsizliğe kapıla biraz anlayışla düzelicek mevzular bunlar =)

tabiki hissederimm.....ama ben biliorum derdini...kaçan kovalanır..ben kaçmayı bıraktımm o da kovalamayı..

Aynen öyle.
Baştan yüz vermiyordun ya ona ilginç geliyordun.
Şimdi elde edilmiş çantadan keklik oluyorsun onun için.
Artık ilginç değilsin yani.. Biraz ağırdan al bakalım kendini çok havalara girmiş :ssz::ssz:

Sen onun karısı mısın her işini yapıyorsun? Karısı olsan bile yapmak zorunda değilsin?

Öyle şey mi olur ya ?

Tabi ki yapacak .Şımarmakla alakası yok. Tepkisinde bir arızalık var ..

Karısı olsun olmasın sonuçta sevdiği adam .

Aman o yapsın aman başkası yapsınlara bırakacaksai neyine çabalıyor

Belki yarın bir gün evlenecekler . kim bilir ..

acıkır yemeği ben yaparım ödevini ben yaparıom kayıt yenilemesini ben yaparımm 9 dersten kaldı ona bile ben çalışttırdım sabahlara kadar ama yaranılmıyo işte...

acıkır yemeği ben yaparım ödevini ben yaparıom kayıt yenilemesini ben yaparımm 9 dersten kaldı ona bile ben çalışttırdım sabahlara kadar ama yaranılmıyo işte...

çabalamayın,sorumluluklarını üstünüze almayın,aramayın,sormayın kısaca hiçbirşey yapmayın.zamana bırakın...

Nesiniz siz ana-oğul mu yoksa iki sevgili mi?
Siz önce bunun ayırdını yapsanız iyi olur..
Zira bu kişiyle evlilik düşünüyorsanız böyle bir durumda sağlıklı bir evlilik olmayacağı kanısındayım..
Karı-koca iken bile herkes kendi sorumluluğunu yaparken, siz daha sevgiliyken bütün yükü omzunuza almışsınız..
Bence önce kendi ayaklarınızı yere basın, sonra da onu gerçek hayata döndürün...

Fazla iyilikten maraz doğar lafı bir kez daha doğrulanmış oluyor.
Bir süre kendi haline bırak.
Hiçbirşeyini de yapma.

bence yaşadığı yerde sevgili yapmşş seni sadece okul için yanında tutyor... o okulu sensiz geçemez çünkü

aferin yap aynen devam et. iki gün sonra adam olur seni beğenmez

şımartmayın şu erkekleri. ben olsam alıp geçirirdim tabakları kafasına görürdü görevi:ssz:

Anasımısınız sevgilisi mi ayırdına varmalısın bence..

Hmmmmm! En başta söylediğim "vicdan yapıyor" sözümü geri aldım. Açıkça bir yandan ayrılmak için bahaneler yaratıyor (büyük ihtimal başkası var veya tatilde bekar takılmak hoşuna gitmiş), bir yandan da her işini yaptırdığı dadısından vazgeçmek istemiyor!! Seni kullanmak işine geliyor.. Oh ne ala adam sistemi oturtmuş :ssz: :ssz:

Back
X