Resmen iftira atıp küfür ettiler..

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
27
Hanımlar merhaba..
Bugün sözlümle vapurdaydik beni vapur tutuyor.. Midem bulandi çok fena oldum. Sözlüm koluma girdi vapurun tuvaletine götürdü beni içeri girdi benimle kusarken saçimi falan tutuyor çantami tutuyor peçete veriyordu.. O sirada geminin kaptani geldi. Tuvaletin kapisina vurmaya basladi icerde ikiniz napiyosunuz vs.. Beni kolumdan tuttu tartakladi o....pu dedi bana.. Ben ağlamaya başladim. Sözlüm de yumruk atti adama.. Olay büyüdü.. Zor ayirdilar.
Kendimi cok kötü hissediyorum iftira atildi suçsuz yere o...pu denmesi çok zoruma gitti..

Dolmus gitmiyormu gideceginiz yere kiyamam uzulme olan olmus...yaninda bir poset vs bulundur binmen gerektiginde kullanirsin

Polise gitmediniz mi?
O kaptan sizden özür dileyene kadar olayı daha da büyütmeliydiniz..

Polise gitmediniz mi?
O kaptan sizden özür dileyene kadar olayı daha da büyütmeliydiniz..
insanlari anlamiyorum ki artik.. Sanki o tuvalette ne yapabiliriz ikimiz.. iğrenc bir olaydi artik insanlarda iyi dusunce diye bisey kalmamis.. Polise gidecektim ama sozlum yumruk attigi icin gidemedim haksiz durumdayiz diye ... Keske yumruk atmasaydi ama o da kendini tutamadi

insanlari anlamiyorum ki artik.. Sanki o tuvalette ne yapabiliriz ikimiz.. iğrenc bir olaydi artik insanlarda iyi dusunce diye bisey kalmamis.. Polise gidecektim ama sozlum yumruk attigi icin gidemedim haksiz durumdayiz diye ... Keske yumruk atmasaydi ama o da kendini tutamadi
İşin yasal kısmını bilemiyorum tabi sözlünüzün başına ne gelir. Ama sanırım ben yine de her şeyi göze alır ili büyütürdüm. Ne demek o pis zihni ile bana hakaret etmek?
Önce bir insan olacak...

İşin yasal kısmını bilemiyorum tabi sözlünüzün başına ne gelir. Ama sanırım ben yine de her şeyi göze alır ili büyütürdüm. Ne demek o pis zihni ile bana hakaret etmek?
Önce bir insan olacak...
Gercekten artik evden cikasim gelmiyor boyle insanlari gordukce..

Ne kadar agladim uzuldum bir bilsen cilekli sakiz :KK43: kendimi igrenc hissettim. :KK43:
Bırak yahu kendini neden kötü hissediyorsun, kendi pisliğini üstünüze sıçratmış sadece bu ! O adamın ne işi var tuvalette onu da anlamış değilim onların tuvaletleri bile ayrı yerde. Çalışanlardan birisi şikayet etmiş olabilir.

Back
X