Resmen iftira atıp küfür ettiler..

Cok kötü bir zihniyet ya. Ne aşağılık insanlar var. Siz de üzülmeyin artık olan olmuş. Hak etmediğiniz bir durum tabi. Sözlünüz iyi ki atmış o yumrugu. Daha fazlasını hak ediyor pis beyinli adam.
Ben de daha önce böyle bir olay yaşamamiştim... Ama bir şey olmustu, otobuste şort giydi diye bir kadina tekme atilmisti. Böyle olaylar dusundukce basima geleni yadirgamiyorum. Öyle yobaz bir ülke olduk ki artik gercekten, alıştiriyorlar kadinlar bunlara..

Sana söyledim ister inan ister inanma. Şu durumdayken umrumda değil. Sen türkiyeyi çok tozpembe görüyorsun herhalde. Her an her olay olabilir burda her şeye bu kadar şaşirma.
Kusura bakmada asıl sen avrupaya gitte nasıl pislik ozaman gör.
Kalmış burda iki hayal ürünü şey için ülkeme laf edemezsiniz.
Kimse kalkıp lavobada kusana o küfrü etmez benim ülkemde. Tek girip istifra edeydin madem 1mt2 lik yere.

Yaaa bu nasıl bir zihniyettir yaaa.Kimlerin eline kaldık.Bir insanın fikri neyse zikri de odur bence.Ahlaksızlar.Bir arkadaşımın başına gelmişti.Avm'nin açık otoparkında arka koltukta çocugunun bezini değiştiriyor.Güvenlik gelmiş ve siz napıyorsunuz burda demiş.( Arka camlar filmli içerisi gözükmüyor ) arkadaşım çocugun altını degiştiriyorum ne vardı demiş.Heee araba sallanıyorduda şikayet ettiler ondan gelip baktım demiş güvenlik. Allah bu zihniyetteki insanları kendi pisliklerinde boğsun.
Pislikler. Herkesi kendileri gibi pis dusunceli saniyorlar. ilk akillarina gelen cinsellik. Baska seye beyinleri calismaz.

Kimse kalkıp lavobada kusana o küfrü etmez benim ülkemde. Tek girip istifra edeydin madem 1mt2 lik yere.
Hatirliyor musun otobuste şort giydigi icin bir kadina tekme atildi.
Hamile bir kadin parktayken hamile insan disari cikmamali diyen birinin saldirisina ugradi dövüldü.
Bunlari okusan da hayal ürunu derdin. Ama hepsi yaşandi. Hani olmaz ülkeme laf edilmez diyorsun ya. Her sey olabiliyor. insanlar pis. Kendini kandir sadece.

Neden tek girip istifra edeydi acaba? İnsanlar seks yapıyo sanmasınlar diye mi? Hanfendiciğiiimm bu ülkede hamile kadına parkta spor yaptığı için tekme attılar dövdüler be.. Haberleri izliyorsanız hayal ürünü olmadığını anlayabilirsiniz..hatta hamile kadınlar sokakta gezmesin diye bir şeyler söyleyen bir gerzek vardı.. O da bu ülkede he.. Ayrıca ten çorapla namaz kılınmaz günah diyenler de bu ülkede neymiş ayağı gözüküyormuş.. Ha bir de kadını terbiye etmek için kocası hafifçe dövebilir gibi zırvalayan da bu ülkede.. Yani bu ülkede kadın osursa sıçtı oluyor.. Şimdi kesin üslbünüz çık kiti sizi kibliyiciğim diyenler olacaktır.. Buyrun.. Banlar gelsin..

Ben de daha önce böyle bir olay yaşamamiştim... Ama bir şey olmustu, otobuste şort giydi diye bir kadina tekme atilmisti. Böyle olaylar dusundukce basima geleni yadirgamiyorum. Öyle yobaz bir ülke olduk ki artik gercekten, alıştiriyorlar kadinlar bunlara..
Kaptan mi geldi tuvalete niye ona varana kadar o vapurun gorevlileri var. Onlari gönderir. Ya olaya inanasim gelmedi anlatim tarzinizdan dolayi. Cevaplamaniz gereken sorular.
1 wc nin kapisi kapali miydi

2 siz iceri girerken gorenler kosup kaptana mi haber etti

3 kaptani gemiyi birakip yaniniza mi kostu

4 yumruktan sonra ne oldu

5 inince neden iskekede guvenlik guclerine haber vermediniz? Sevgilin vursada kaptanda hatali ustelik anlattigina gore seni tartaklamis hakaret etmis o daha suclu

Kaptan mi geldi tuvalete niye ona varana kadar o vapurun gorevlileri var. Onlari gönderir. Ya olaya inanasim gelmedi anlatim tarzinizdan dolayi. Cevaplamaniz gereken sorular.
1 wc nin kapisi kapali miydi

2 siz iceri girerken gorenler kosup kaptana mi haber etti

3 kaptani gemiyi birakip yaniniza mi kostu

4 yumruktan sonra ne oldu

5 inince neden iskekede guvenlik guclerine haber vermediniz? Sevgilin vursada kaptanda hatali ustelik anlattigina gore seni tartaklamis hakaret etmis o daha suclu
Katılıyorum kaptan ne alaka? Bana da çok inandirici gelmedi konu

yarin o vapura birdaha bin miden bulanincada kaptanin yanina gidip suratina cikar :)
terbiyesizler ya insanlarda iyi niyet iyi zihniyet kalmamis bir kadinla bir erkek yan yana gelince hemen baska seyler yapar sanki kocan bile olabilirdi yanindaki veya abin pislikler

Çok haklısın gerçekten :( ama lütfen daha fazla üzülme.. bak sen de görüyorsun işte bu ülkenin hayvanı bitmez.

Kaptan kısmını bende anlamadım.

Ancak ortada agir sözlü şiddet var. Eğer gerçekten iki akıllı insan olsaydınız , sevgilinizin cezasını göze alıp şikayet edecektiniz, dava acacaktiniz , sonuna kadar hakkınızı savunacaktiniz.

Bir yumrukla iş çözüldü diye düşünüyorsanız devam edin üzülmeye.

Hakaret yiyenler sustukça devam eder bu haller.

Back
X