- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
Merhaba arkadaşlar. Ben 6+5 günlük hamileyim. Rabbimin gücüne gitmesin ama ne kadar zormuş. Surekli kendimi hiç olmayanlar ne yapsın deyip seytana uymamak psikolojimin verdiği ruh hali ile isyan etmemek için avutuyorum. Geniz yapımda sorun var ve kustugum zaman genzimde artık kalıyor günlerce kokusu çıkmıyor. Üstelik çok fazla dar olduğu icin bazı kusmalarımda kan bile gördüm. Bu yüzden bol bulantılı geçen hamileliğimde sürekli kusmamak icin direniyorum bogurmelerime. Kuş kadar anca yiyebiliyorum yemek düşününce bile bulanıyor. Halsizlik diz boyu iki is yapıyorum hemen bayılacak gibi oluyorum oturuyorum. Eşim “sanki tek hamile sensin” diyecek bi insan bi kaç kere de söyledi zaten. İlk bebeğimiz, o da cahil bilmiyor deyip takmamaya çalışıyorum ve yaşadıklarımı ona elimden geldiğince yansıtmamaya çalışıyorum. Ama arkadaşlarımızla tatile gidiyoruz onun karısı da hamile benden iki hafta büyük hamileliği. Mangal hazır olmadı diye tavuk yicem deyip ağlamaya başlıyor sürekli bebekle ilgili konuşuyor midesi bulandı mi sürekli konuşuyor kuscam şimdi üstünüze falan filan diye (bence midesi bulanan insan konuşamaz bile ben kusmayayım diye on araba koltuğuna basımı dayamaktan alnımda izi çıktı soru soruyorlar cevap veremiyorum) kız tutuyor dalıyor uzaklara esi iyi misin dediği anda bırakıyor kendini bayılıyor numaradan esi kucaklıyor suratına tokatlar atıyor uyansın diye gözlerini oynatıyor refleksle Bayılmış hani sözde. Eşim insallah milletteki hamileliği yaşananları görüp biraz olsun değerimi anlamıştır. Benim sesim hiç çıkmıyor ama midem çok bulaniyo kızlar hiç iyi değilim evin içinde böğürerek gezmekten kendimi acaba duyan herkes benden tiksiniyor mu diye düşünmekten alikoyamiyorum. Çünkü arkadasım derya yanımda abartarak otuz kere bogurdu her defasında kusmamak için zor tuttum kendimi. Lütfen var mi bi çaresi söyleyin
şimdiden teşekkürler.