• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen katliam!

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.838
1.165
373
Öncelikle şunu söyleyeceğim okuyan annelerin kesinlikle gözü dolacak.Bu olay olalı 1 ay olmadı fakat o kadar kan dondurucu bir olayki insan şok oluyor buraya yazmak istedim.Bir arkadaşım anlattı ve şok oldum.Sabah iki kadın komşu tartışıyolarmış.Birbirlerini pek sevmezler.Biri çok fakir biride zengin.Aralarında 1 yıl önce büyük bir tartışma yaşanmış ve çok kinlenmiş.Sabah kadınlar tartışırken fakir olan kadının eşi arkadan gelmiş ve pompalı tüfekle bitişik komşusunu delik deşik etmiş bitince cebine doldurdugu mermilerle tekrar vurmuş.Kadının oğlu gelmiş annesinin önüne geçmiş sarılmış annesinin cesedine onada vurmaya başlamış.Tüfeği elinden almaya çalışan 8 kişiyide saçmalarla yaralamış.Kadın paramparça olmuş.Çocuktaki saçmaları doktorlar sayamamış yaşama şansı çok düşük bütün organları patlamış şuan yoğun bakımda.Kadın orda parça parça olmuş.4 tane çocugu var.Bu nasıl bir katliamdır kadına ve çocuğuna acımamış bu nasıl bir sinirdir insanlara bi laf söylemenin sonu ölümmü çok şaşkınım sen koru Allahım of offf

Toplum ne hale geldi böyle. İnsan haklı olduğu yerde bile birine bir söz etmeye korkuyor artık. Allah sonumuzu hayretsin.

buna sinir demek yanlış olur buna psikopatlık desek daha doğru olur. Vah gidene. Komşumuz olsun, akrabamız olsun yada arkadaşımız olsun ilişkilerimize dikkat etmemiz lazım. Kimse ile gereksiz tartışmalardan kaçınmak lazım.:19:

buna sinir demek yanlış olur buna psikopatlık desek daha doğru olur. Vah gidene. Komşumuz olsun, akrabamız olsun yada arkadaşımız olsun ilişkilerimize dikkat etmemiz lazım. Kimse ile gereksiz tartışmalardan kaçınmak lazım.:19:

Evet ama hiçbişey şiddeti gerektirmez helede böylesine...Yıllarca yan yana oturdugumuz komşumuzada güvenmeyecekmişiz demekki..

Evet ama hiçbişey şiddeti gerektirmez helede böylesine...Yıllarca yan yana oturdugumuz komşumuzada güvenmeyecekmişiz demekki..
psikopat insanda mantık arayamazsın o kendini bilmiyorsa biz kendimizi bilmek kontrol etmek zorundayız öyle bir zamanda yaşıyoruzki babalar kızlarına tecavüz ederken, üç kuruş para için insanlar canından olurken, kadınlar kocaları tarafından katletilirken, bir anne çocuğunu doğurup kafasını kopartırken,.................. (daha hangisini yazayım) çok örnek var. bunlar yaşanırken artık kimseye tam anlamıyla güvenip kendimizi teslim edemeyiz

Son düzenleme:
NERDe olmuş ki bu olay ürperdim okurken ya :26: nasıl bu kadar acımasız soğukkanlıklı olabiliyolar :50:

Amannn ALLAHIM bu nasıl nefret,şiddetki annesine sarılıp korumaya çalışan oğlunuda vurmuş..geride kalan 4 çocuğada yazık.bir cinnet kaç kişiye sebep oldu.

Amannn ALLAHIM bu nasıl nefret,şiddetki annesine sarılıp korumaya çalışan oğlunuda vurmuş..geride kalan 4 çocuğada yazık.bir cinnet kaç kişiye sebep oldu.

Kadını her gördüğü yerde seni öldüreceğim ölümün benim elimden olacak diyormuş zaten 1 yıl boyunca kadında aldırmıyormuş...En çokta o çocuga yazık annesini o halde gördü yatağından fırlamış zaten..Bu belaların ardı arkası kesilsin artık

lanet olsun nasıl bir insan bu. her şeyi geçtim annesini korumaya çalışan bir çocuğa dahi... okurken bile parçalamak istedim o adamı. Hem adalet hem de Allah cezasını verecektir.

çok üzücü...
ben hep derim komşuluk arkadaşlık çok ince bir çizgi...iftiralar,eşine göz koymalar, yada ne bileyim allah kötü
insandan korusun hepimizi dikkatli olmak gerekiyor açıkçası benim şahsi fikrim çevremde kardeş gibi sevdiğim bir kaç bayandan fazla arkadaşım yok onlarda 10 yıldan uzun süreli dostluklar
şimdi allahın izniyle bir kaç aya evleneceğim ve komşuluk yapmayı düşünmüyorum bazılarınıza ters gelebilir ama nişanlımın çocukluk arkadaşının nişanlısı var onla samimiyim şuanlık onu ince ölçüyor biçiyorum ona göre mesafe koyacağım git gel çok sevmiyorum ama eğer doğru insan olduğuna karar verirsem sayılı dostlarımdan biri olacak ve evimin kapısını açacagım
ben öyle çat kapı komşuluktan nefret ederim ne bileyim yada üvey annemin evi şuan yaşadığım ev yani hiç durmaz sürekli kapı çalar hergün ekmek su gibi yüzünü gördüğüm insanlar var biraz sıktı beni o yüzden de insanlarla mesafeli olabilirim
bu benim düşüncem kızlar az insan çok huzur....

çok üzücü...
ben hep derim komşuluk arkadaşlık çok ince bir çizgi...iftiralar,eşine göz koymalar, yada ne bileyim allah kötü
insandan korusun hepimizi dikkatli olmak gerekiyor açıkçası benim şahsi fikrim çevremde kardeş gibi sevdiğim bir kaç bayandan fazla arkadaşım yok onlarda 10 yıldan uzun süreli dostluklar
şimdi allahın izniyle bir kaç aya evleneceğim ve komşuluk yapmayı düşünmüyorum bazılarınıza ters gelebilir ama nişanlımın çocukluk arkadaşının nişanlısı var onla samimiyim şuanlık onu ince ölçüyor biçiyorum ona göre mesafe koyacağım git gel çok sevmiyorum ama eğer doğru insan olduğuna karar verirsem sayılı dostlarımdan biri olacak ve evimin kapısını açacagım
ben öyle çat kapı komşuluktan nefret ederim ne bileyim yada üvey annemin evi şuan yaşadığım ev yani hiç durmaz sürekli kapı çalar hergün ekmek su gibi yüzünü gördüğüm insanlar var biraz sıktı beni o yüzden de insanlarla mesafeli olabilirim
bu benim düşüncem kızlar az insan çok huzur....

Kesinlikle katılıyorum.Öyle bir zamandayızki insanlar o ince çizgiyi aşıyorlar.En güzeli çok insan olunca hangi biriyle uğraşacağını şaşıyor insan.Az insan olunca dertde az.Allah tamamına erdirsin inşallah mutluluğunuz bozulmasın.Allah hiçbirimizin karşısına böyle insanları çıkartmasın..

Kesinlikle katılıyorum.Öyle bir zamandayızki insanlar o ince çizgiyi aşıyorlar.En güzeli çok insan olunca hangi biriyle uğraşacağını şaşıyor insan.Az insan olunca dertde az.Allah tamamına erdirsin inşallah mutluluğunuz bozulmasın.Allah hiçbirimizin karşısına böyle insanları çıkartmasın..
çok teşekkür ederim aminnnnnn :(

Psikopat işte.
Aslında psikopat insanlar çok belli ediyor kendini uzak durmak lazım bence o tiplerden.

Kanım dondu resmen nasıl bir gözü dönmüşlük hali anlamadım ki

artık bu dünyada yaşamaktan korkar oldum.bu ne biçim yaşam bu ne biçim insanlık.allah bizi böyle insanlardan korusun.
artık komşuluktu,arkadaşlıktı hepsi eskide kaldı.artık herkesle "merhaba merhaba"diyip geçeceksin.o çocuk için içim paramparça oldu.o adam umarım tutuklanmıştır ki 2 insanın canına kıydıktan sona geride kalan 4 çocuğu annesiz bıraktıktan sonra hapis böyle vicdansızlar için hiç birşey.birkaç yıl hapiste kalır yine elini kolunu sallayarak çıkar.olan yine bir aileye oldu.

artık bu dünyada yaşamaktan korkar oldum.bu ne biçim yaşam bu ne biçim insanlık.allah bizi böyle insanlardan korusun.
artık komşuluktu,arkadaşlıktı hepsi eskide kaldı.artık herkesle "merhaba merhaba"diyip geçeceksin.o çocuk için içim paramparça oldu.o adam umarım tutuklanmıştır ki 2 insanın canına kıydıktan sona geride kalan 4 çocuğu annesiz bıraktıktan sonra hapis böyle vicdansızlar için hiç birşey.birkaç yıl hapiste kalır yine elini kolunu sallayarak çıkar.olan yine bir aileye oldu.

Abiside birini öldürmüş ve sadece 5 yıl yatmış..Şuan hapisteymiş umarım adalet yerini bulur ama hiç sanmıyorum..

Son düzenleme:
Back
X