Resmen oynuyor benimle lütfen fikirlerinizi paylaşın kafam çok karışık

nesli_hn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
48
11
13
32
Arkadaşlar merhaba sitenin takipçisiyim bir derdim varı da devamlı takip ederim sırf bu derdim için katıldım aranıza sizin yorumlarınızı merak ediyorum ben işin içinden çıkamıyorum artık

ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim
hoşlandığım kişi de 4. sınıf oldu , ben 1. sınıfın son zamanlarından beri hoşlanıyorum ondan
aynı fakültedeyiz ikimizde ama bölümlerimiz farklı. ilk görüşte aşk derler ya öyle oldu benimkisi ilk görüşte ona kapıldım. Hoşlandığımı biliyor ,çok belli ettim. Onun dışında başkaları da anladı .Saklamadım , utanmadım. Aslında böyle şeylerden pek hoşlanmam hoşlandığımı belli etmem pek ama karşıma o çıkınca fikirlerim değişti.Nasıl belli ettin derseniz baktım devamlı gülümsedim okul dışında takıldığı mekanlara gittim hep bir tesadüf yaratmaya çalıştım.Hep yakın durdum ona.

Başkaları bile anladı yani ondan hoşlandığımı onun anlamaması imkansız. O da herşeyin farkında. Hani hoşlansa gelir konuşurdu bunca şeye rağmen, hoşlanmıyor diye düşünüyorum. Ama yaptığı hareketleri de anlayamıyorum artık . Bana devamlı bakıyor o da , gözlerimin içine uzun uzun bakıyor gülümsüyor bana. Bir mekandan kalkmak için önce benim kalkmamı bekliyor ,ben ayaklanıyorum o da hemen kalkıyor . Vücudu hep bana dönüktür ,hep benim yakınımda durur o da.Dersimin başladığı /bittiği saatte sınıfımın orda durur, 5 dk içinde minimum 15 kere dönüp baktığını bilirim .Benim sınavım vardı birgün onun yoktu, sınavı olmamasına rağmen okula gelmiş , biz arkadaşlarımla konuşurken bahçede 1 metre mesafeyle yanımızda dikiliyordu ,fakültemizin orda epey kafe var öğrencilerin takıldığı, denk geliyoruz ara ara ben onu görüyorum o görmediğimi sanıp kendini göstermeye çalışıyor vücudu hemen bana doğru dönüyor mesela,yan veya karşı masaya geçiyor arkadaşlarıyla, aklıma gelenler bunlar, ben son zamanlarda artık onu umursamazmış gibi davrandım . Ama bu hareketleri devam etti , yani hoşlandığımı biliyor, o da hoşlansa gelir konuşurdu eğer utanıyor olsa ben bu cesareti ona fazlasıyla verdim . Kendisi de asosyal bir insan değil ,çekinceğini düşünmüyorum .Yazında 4 kez karşılaştık. Sizce niye böyle yapıyor egolarından dolayı mı ? Hoşuna mı gidiyor kızların ilgilenmesi, haftaya başlıyor okul ama ilk hafta gitmeyeceğim oda gitmez ,ben onu gördükçe ve bu hareketlerde bulundukça daha da üzülüyorum. Sizce nasıl davranayım ? ve o napmaya çalışıyor ? ben idrak edemiyorum da.

Geri çekil bakalım.
Hoşlanmıyorsa bile aklına gireceksindir.
Eğer yine de gelmezse boş ver, sen elinden geleni yapmışsın.
Ayağına kadar gidip teklif mi edeceksin?
Bence daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum ve duygularını çok iyi anlıyorum.
İnsan sabırsızlanıyor ama o da istiyorsa artık gelmesi lazım.

Okurken tam dedim ki "Açılmaya utanıyor herhalde" ama öyle değilmiş.O zaman ilginizden hoşlanıyor tek açıklama bu.Kendinizi geri çekin ilgilenmiyormuş gibi davranın o zaman neyin ne olduğu ortaya çıkacaktır muhakkak.

birden tüm ilgini bıçak gibi kes sanki artık bıkmışsın hawasında ol bak o zaman nası gelio tecrübe konuşuyo dediğimi yap :) o seni hafife almş erkekleri süründrcen kolaydan hoşlanmazlar

İlginden hoşlanıyor, egosunu tatmin ediyor, hangi insan sevmez ki kendisiyle ilgilenilmesini ? Yapacağın şey çok basit, kendini tamamen çek, göz göze gelmemeye çalış. Onun durduğu yere bakma, hep bana dönüktür diyorsun ya sen tam tersini yap, mesela onun olduğu yerin tam tersi istikametine bak. Normalden daha çok süslen, daha bakımlı görün, sürekli gülümse, asla üzgün durma, bak bakalım kafası karışacak mı karışmayacak mı ? Eğer hala ilgileniyorsa ve o da boş değilse adım atar, atmazsa da kendi kaybeder. Bu devirde kimse kimseyi öyle yıllarca beklemiyor artık...

bence oynuyor diye düşünme sende aynısını ona yapmışsın çünkü...neyse bekle bakalım gerçekten aklındaysan zaten gelir konuşur yok değilsen kendi kendine takılmaya devam edersin yapcak bişey yok...

egosunu tatmin ediyor bence..kendini bu adamdan uzaklaştır ...yoksa bence daha çok üzülürsün..

Aslında uzaktan flörtleşme olayı epey olmuş. Ego tatmini olabilir büyük ihtimalle fakat ne yaptığını bilmiyor da olabilir. Sizin ilginiz hoşuna gitmiş bu bariz. Biz açılmayın. Biraz ona olan ilginizi başka yöne kaydırın. artık onu görünce bakmamaya çalışın.
Eğer bu ilgiyi ilişkiye döndürmek isterse tam da bu zamanda olur işte. Yoksa ego tatminidir. Bırakın gitsin.

Yorum yapan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim . konumda da belirttiğim gibi umursamıyormuş gibi davrandım ama o hareketlerine devam etti hatta daha da artırdı diyebilirim yazın denk geldik dedim ya biri kafedeydi ,onun arkadaşlarıyla oturduğu masa girişe yakındı gördü beni girerken bende onun arkasına denk gelecek şekilde oturdum ama o yerini değiştirdi bana yöneldi ben bakmadım etmedim arkadaşlarımla ilgilendim onlarla konuştum o bakmayı kesmedi devamlı gülümsedi .dalga mı geçiyor benle napıyor anlamıyorum.

bence de bir erkek, kendisine olan ilgisini bu kadar belli etmiş bir kızdan eğer hoşlanıyorsa, gelip konuşur fırsat yaratır..
muhtemelen ilginizden hoşlanıyor. yani emin olmaya çalışıyor, sağlamcı desem.. bu kadar uzun sürmezdi gibime geliyor..

Bende öyle diyorum işte hoşlansa gelir konuşur. ama o niye böyle hareketlerde bulunuyor böyle yapınca ben üzülüyorum ümit veriyormuş gibi oluyor. aslında onun kızlarla arası pek iyi değil hep erkek arkadaşları var acaba geçmişte sıkıntı mı yaşadı ilişki açısından diye düşünüyorum.

Ama ben hoşlanıyorum. Bir kız olarakta gidip konuşamam ki.
sosyal ortamlardan ekle eğer ortak arkadaşınız falan varsa tanıştırmalarını iste bakalım..

aşkın en keyifli kısmı şu an yaşadığınız kısmı aslında tadını çıkarın diycemde, tadı çıkmış çıkacağı kadar. Madem herkes anladı ve bu çocuk yanınıza gelmiyor. Bir gün yalnızken kendine güvenli bir şekilde git ve "benimle konuşmak için daha ne kadar bekliyceksin" de.... Ne konuşması falan derse, dik dik bak tebessüm et ve "neyse" de ve git... Ondan sonra bakarsın duruma göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…