resmen şok

İnce uzun endamlı bir arkadaşım var kızlar. Kendisini bildim bileli de oldukça zayıf. Bir türlü kilo alamadığını ve nasıl yapıcağını bilmediğini söyler dert yanar dururdu abartılı bir şekilde. Çok az yer, onun yanında yemek yerken ben utanırım çok yiyemem mesela :KK70: Bide üzülürdüm salak gibi onun için türlü çareler arıyor bulamıyor filan
Bugün aslında yemek yemeyi aşırı sevdiğini hatta eskiden kilolu olduğunu ama boğazını tuttuğunu, kilo alamıyorum ben laflarının hepsinin yalan olduğunu, bir gram bile almamak için formunu korumak için bilerek çoğu zaman aç kaldığını itiraf ettiğini öğrendim. Ağzım bi karış açık kaldı. Çünkü erkeklerin huyunu iyi öğrenmiş bu tipiyle dikkat çektiği içinmiş bunca açlık. Kimsenin motivasyon noktasını yargılamıyorum. Peki ya yıllar yılı mağdur zayıf edebiyatı neydi :KK12:
Kadın mileti olarak neden bu kadar değişik huylarımız var çözemiyorum:bicak:
Yillardir kilo alamayan incecik biri olarak ki hatta buraya actigim konulardan okuyabilrsin denemedigim sey kalmadi.yillarca hep kilo almak istedim bazen basarili olamayinca birileri aaa zayiflamissin dediginde "ben formumu korumak istyorum ben zayif severim artik boyle iyiyim"derdim.yani ben o kizi cok iyi anliyorum aslinda.Sukurler olsunki pskiyat bu sorunumu cozdu suan git gide kilo aliyorum 56 olmusum.herks suan cok iyi oldun diyor. Bu arada hicbir erkek yemek yemeyen kiz sevmez bu konuda cok tecrubeliyim.erkekler istahli karsisinda onunda istahini kapatmayan kiz sever.hatta bir arkadasim bana bu ne boyle miy miy yemek bile yemiyorsun demisti:kk77:.

Etli manti miymis ki? Biz etsiz de yapariz mesela mantiyi. Bir de normal et sevmeyen ama kofte, kebap falan sevenler var. Ozellikle cocuklar boyle oluyor. Bir haslama falan yemezler belki ama hamburger olunca affetmezler.
kayseride mantı etli uapılır ozaman dikkat cekmek için yaptıgını düsünmüştüm

Bunun size dert olan kısmı nerede?
Hani "bir derdim var" ....

Herkes tüm hayatını anlatmak zorunda mı. anlatmamis belki de guvenmemis. burada gördüğümüz kadarıyla da iyi yapmış.

İnce uzun endamlı bir arkadaşım var kızlar. Kendisini bildim bileli de oldukça zayıf. Bir türlü kilo alamadığını ve nasıl yapıcağını bilmediğini söyler dert yanar dururdu abartılı bir şekilde. Çok az yer, onun yanında yemek yerken ben utanırım çok yiyemem mesela :KK70: Bide üzülürdüm salak gibi onun için türlü çareler arıyor bulamıyor filan
Bugün aslında yemek yemeyi aşırı sevdiğini hatta eskiden kilolu olduğunu ama boğazını tuttuğunu, kilo alamıyorum ben laflarının hepsinin yalan olduğunu, bir gram bile almamak için formunu korumak için bilerek çoğu zaman aç kaldığını itiraf ettiğini öğrendim. Ağzım bi karış açık kaldı. Çünkü erkeklerin huyunu iyi öğrenmiş bu tipiyle dikkat çektiği içinmiş bunca açlık. Kimsenin motivasyon noktasını yargılamıyorum. Peki ya yıllar yılı mağdur zayıf edebiyatı neydi :KK12:

Simdi döyle bir durum var canım: ben de 20 kiloya yakın verdim 6 ayda.istesem de yiyemiyorum artık.midem kücülmüş.hemen doyuyorum.istahım cok kapalı artık.hele sükür yani.ama bir yesem yemeye başlasam 3 günde acılır o iştah eminim.mideyi de büyütürüm problem degil.ama işte iş orad bituyor.kendimi tutuyorum.doydugum zaman bırakıyorum.pasta börek yemiyorum yiyeceksem ucundan bir yadımlik slıyorum.eskisi gibi olurum kurabiye canavarı gibi yemege gömülüp kilo alırım diye ödüm kopuyor!!! Arkadasinizinki de böyle bir durumdur.yemiyordur.iştahsız görünüyordur.cünkü gercekten iştahını zor bastırmıstir falan filan....ayrıca kilo verip de senelerce o kiloyu korudugu icin saygı duyulacak bir iradeye sahipmiş.tebrik ediyorum...

valla kendini iy hissettgi sekilde mi sekilde. sonuc basarili mi basarili:) az oz yemek hayat felsefesini benimsemis uygulamis.

artistiikk yapmış bağyan :) Ama beyne ne anlatırsan beyin onu kabul eder. Bilmeden kendisi için iyi bir şey yapmış aslında

Bende birini duymuştum çok iştahsızmış normalde. .ama arkadaşlarının yanında çok fazla yiyormuş ama herkese yiyip yiyip kilo almıyorum demek için böyle yapıyormuş..

İtiraf edin kızlar. . Aslında yemiyorsunuz ondan kilo almıyorsunuz dimi??

Lost secret sayfasını okur gibi okudum. :kahve:

Siz neden takıyorsunuz bu durumu? Gösterişse kendi terbiyesizliği, yemiyorsa kendine yemiyor. Siz yemenize bakın boşverin. :süslü:

hahaha benzer seyleri bende yasadim..ayyhh kilo alamiyorum cok yiyemiyorum hahaha..otursa yarim okuzu yiycek ama iste :D birde bazilari boyle soyluyor ama bakincada normaller yani zayif filan degiller. ama zayifim diye dolaniyorlar etrafta.

Bazi insanlar makyajsiz gorunmek istemez, bazilari topuklu ayakkabi olmadan disari cikamaz, kimisi sigara ictigini kimse bilsin istemez. Bunlar baskalarinin kendi hakkinda ne kadar bilgiye sahip olmasini istediginin kararidir. Saygi duymak gerekir, bir arkadas olarak "bir derdim var" bolumunde dedikodusunu yapacak kadar abartmamaliydiniz.

Günde 1paketten fazla sigara içiyorum birtane fotomda yanan sigara paket küllük yoktur toplu fotolarda dahil.
Çocuğum olduğunda görsün istemiyorum çnk
Arkadaşın kilosuda değişik hesap olmuş :)

Itiraf ettiğini başkasından öğrendiniz sanirim .
Çok yakın arkadaş mısınız ? Oyle olsa bunu size söylerdi. Yok değilse cok da dert etmeyin

Back
X