resmen tersledi beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uzaktakı asklar cok rısklı.sonucta görmüyorsun sarılamıyorsun birseyler paylasamıyorsunuz.kadın mesafeyi bahane etmemz eger seviyorsa sahıplenır ve o askı ayakta tutar fakat erkek öyle degil mesafe askı onlara göre degıldır.cevresınde bırı vardır ona daha cok yaklasmıstır sendende kurtulmak istiyordur he o istemıo demıyorum sonu olmıcak bir ilişkı ıcın mucadele vermez oluruna bırakır.ister ol ister olma gibi.sende cok baglama kendını canm benım.bende 5 yıl ayrı sehirlerde bır ilişkı yasadım cok guzeldı sonumuz yoktu.ayrıldım oda kabul etti ve hıc mücadele yanıma gelmek gibi birseyler yapmadı aradam 8 ay gecmıs sasyol medyada profılını bız yapmıs hala sanıyo yıne ben yalvaracagım dönecegım malesef kaybettı sansını.yenı bir iliskım var yanımda benı üzmeyen anlayan

pusuda bekliyormuş ki zaten bir şey dese de bitirsem diye.. İyi olmuş,boşverin.

Aramayın ya keyfi bilir.Zaten bence konuşmak da istemiyor.Öylesine problem yaratmış.İstese arardı zaten.Siz aramayın.Numarasını falan da silin hatta

Evet yine yazacak hissediyorum ama cevap vermeyi düsünmüyorumm

Başkası var ve onda bunu sana söyleyecek yürek olmadığı için seni tersleyip uzaklaştırmak istiyor.
keske herkes yürekli olup acik dürüst olabilse

Kizlar hissettigim gibi cikti
az önce onun face sayfasina baktim ki Arkadaslik yolla kismini kapatmis tabi sok oldum ee ozaman tabiki baskasi vardir hayatinda. Acikcasi sinir oldum ve cok üzüldüm demekki benle hep zorla konusmus sanki yada ben hep bir 2. secenektim

onu sevmeden önce kendini sev ve anla ki bu adam sana layık değil bırak gitsin, üzülmeye değmez

kesinlikle arama. resmen kestirip atmış. zerre kadar gönlü yokmuş. bu adamı asla ama asla arayıp da kendini küçültme. sevgisiz çünkü.

Seviyorsa sen kaç o kovalasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…