- Emoji Skoru
- 46
- Puanlar
- 3
Eşime gerçekten katlanamıyorum artık,, kışın bana önce tayin alacağım istediğin şehre dedi sonra vazgeçti üstüne ben öyle bir söz vermedim dedi,,, sonra bu yaz tatile gidelim dedim memlekete de gitceksin ne gerek var masrafa dedi onu da hadi okeyledim.. Şimdi ise 6 ay önce gittin memlekete gitme gerek yok diyor masrafa,, 1 gün boyunca bunu tartıştık artık midem bulandı,,, ona sende gel dedim 4 gün kalır gidersin ben biraz daha kalır dönerim diyorum neden 4 gün İcin o kadar masraf edeyim geleyim dedi üstüne sende gitme diyor anlamıyorum cok dengesiz bir dediği bir dediğini tutmuyor ekonomik özgürlüğüm de yokki kıçına tekmeyi basayım vallahi bunaldım tek şikayetçi olduğum konu bu onun dışında evine bağlı sorumluluk sahibi birisidir ama bu dönekliği her iyi özelliğini götürüyor ve boşanmaktan da asla korkmuyor inada bindikçe biniyor tatlı dille olmuyor kavgayla olmuyor napıcam bilmiyorum işin kötüsü abime yeğenlerime aileme herkese geleceğimi söyledim beni bekliyorlar böyle anlaşmıştık cünkü şimdi nasıl gelmiyorum diyeyim ya çıldırıcam ailemi de üzmek istemiyorum kendi ailesiyle de aynı şehirde yasıyoruz ben gidemezsem senin ailenle de görüşmem diyorum tamam diyor karstan Balıkesire gidicem uzak mesafe