Yalancı dönek koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

isimsiz7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
46
Puanlar
3
Eşime gerçekten katlanamıyorum artık,, kışın bana önce tayin alacağım istediğin şehre dedi sonra vazgeçti üstüne ben öyle bir söz vermedim dedi,,, sonra bu yaz tatile gidelim dedim memlekete de gitceksin ne gerek var masrafa dedi onu da hadi okeyledim.. Şimdi ise 6 ay önce gittin memlekete gitme gerek yok diyor masrafa,, 1 gün boyunca bunu tartıştık artık midem bulandı,,, ona sende gel dedim 4 gün kalır gidersin ben biraz daha kalır dönerim diyorum neden 4 gün İcin o kadar masraf edeyim geleyim dedi üstüne sende gitme diyor anlamıyorum cok dengesiz bir dediği bir dediğini tutmuyor ekonomik özgürlüğüm de yokki kıçına tekmeyi basayım vallahi bunaldım tek şikayetçi olduğum konu bu onun dışında evine bağlı sorumluluk sahibi birisidir ama bu dönekliği her iyi özelliğini götürüyor ve boşanmaktan da asla korkmuyor inada bindikçe biniyor tatlı dille olmuyor kavgayla olmuyor napıcam bilmiyorum işin kötüsü abime yeğenlerime aileme herkese geleceğimi söyledim beni bekliyorlar böyle anlaşmıştık cünkü şimdi nasıl gelmiyorum diyeyim ya çıldırıcam ailemi de üzmek istemiyorum kendi ailesiyle de aynı şehirde yasıyoruz ben gidemezsem senin ailenle de görüşmem diyorum tamam diyor karstan Balıkesire gidicem uzak mesafe

Yok Malesef küçük bebeğim var 3 aylık
Bu durumda maalesef yapabileceğiniz çok da bir şey kalmıyor gibi. Eşinizi değiştirmek zor, şartlarınızı değiştirmeye bakacaksınız. Bebeğiniz biraz büyüyünce çalışabilirseniz o zaman belki bir cikis yolu bulunur..

Bu durum biraz da maddi durumunuza bağlı. Eğer gerçekten masraflar için bütçeniz yoksa yapacak bir şey de yok. Siz en iyisi bütçe takibi yapın. Esnafsa zor ama maaşlı çalışsa gerçekten para sıkıntısı mı var yoksa sizden mi sakınıyor anlarsınız. Sizden sakınıyorsa x lira sarsmaz diyip kararınızı uygularsnız.

Bebeğiniz de babasına çok düşkün ve eşiniz de çok iyi bir baba mı?
Genelde böyle yazıyorlar da bu tip konulara

Sizin nasılsa ona mahkum olduğunuzu biliyor
Ondan bu rahatlığı
Köle gibi muhtaçsınız ona
İş yok, bebek var, ne dersem sesini kesip oturmak zorunda kafası
Saygı duymuyor size şimdiden

İzmir, Balıkesir, Kars, Erzurum vs. Daha önce de açtınız bu konuları. Adam değişmeyecek, siz de çalışmayacaksınız, boşanmayacaksınız. Burada kırk tane daha konu açsanız beyhude. Eşine değer vermeyen, kaybetmekten korkmayan, memleketine bile göndermek istemeyen cimri bir adamdan çocuk yapmamanız gerekiyordu.

Bu durum biraz da maddi durumunuza bağlı. Eğer gerçekten masraflar için bütçeniz yoksa yapacak bir şey de yok. Siz en iyisi bütçe takibi yapın. Esnafsa zor ama maaşlı çalışsa gerçekten para sıkıntısı mı var yoksa sizden mi sakınıyor anlarsınız. Sizden sakınıyorsa x lira sarsmaz diyip kararınızı uygularsnız.
Parası var onu sarsmayacak bir bütçe yalan söylüyor

Bebeğiniz de babasına çok düşkün ve eşiniz de çok iyi bir baba mı?
Genelde böyle yazıyorlar da bu tip konulara

Sizin nasılsa ona mahkum olduğunuzu biliyor
Ondan bu rahatlığı
Köle gibi muhtaçsınız ona
İş yok, bebek var, ne dersem sesini kesip oturmak zorunda kafası
Saygı duymuyor size şimdiden
Farkındayım saygı duymuyor çıkış yolu da bulamıyorum sorsan kendini dünyanın en iyi kocası sanıyor

İzmir, Balıkesir, Kars, Erzurum vs. Daha önce de açtınız bu konuları. Adam değişmeyecek, siz de çalışmayacaksınız, boşanmayacaksınız. Burada kırk tane daha konu açsanız beyhude. Eşine değer vermeyen, kaybetmekten korkmayan, memleketine bile göndermek istemeyen cimri bir adamdan çocuk yapmamanız gerekiyordu.
Sehirleri farklı söylüyorum deşifre olmamak için

Yani adam böyle, kendinizi yırtsanız da değişmez. Ya ekonomik özgürlüğünüzü elinize alacaksınız, ya da boşanıp yolunuza bakacaksınız.
Bundan sonra ailenle muhatap olmayacağım kendi aileme gidemiyorsam seninkileri de görmek istemiyorum diyorum umurunda değil tamam görüşme diyor

Sehirleri farklı söylüyorum deşifre olmamak için
Fark ettik. Sizin hiç kendi bütçeniz, harçlığınız falan yok mu? Otobüs/uçak biletlerini ben alacağım deseniz ne der? O neden kendi ailesine gidemiyor?

Fark ettik. Sizin hiç kendi bütçeniz, harçlığınız falan yok mu? Otobüs/uçak biletlerini ben alacağım deseniz ne der?
Tatile gitmek için altınımı vermeyi teklif ettim hayır dedi,, acaba yine altınımı vermeyi teklif etmemi mi bekliyor

Kocanız bugün böyle olmamıştır. Hep böyledir. Önce çalışıp bir iş sahibi olsaydınız. Koştur koştur çocuk yapmasaydınız. Hayatta her an her şey gelebilir başımıza. Her durum için insan önce kendine güvenmeli. Başkasına dayanarak yaşamamalı. Yoksa böyle bir bilet parası için ağız eğersiniz.

Kocanız bugün böyle olmamıştır. Hep böyledir. Önce çalışıp bir iş sahibi olsaydınız. Koştur koştur çocuk yapmasaydınız. Hayatta her an her şey gelebilir başımıza. Her durum için insan önce kendine güvenmeli. Başkasına dayanarak yaşamamalı. Yoksa böyle bir bilet parası için ağız eğersiniz.
30 bini falan buluyor memlekete gitmem aktarma kıyafet alışveriş orda harcama vs,,,

Aşkım tamam bu yıl çalışamazsın küçük bebeğin var ama seneye, ondan sonraki seneye? Bu çocuk elbet büyüyecek. O zaman ne yapacaksın? Bilmiyorum kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ama sonunda bir gün adamın kafasına saksı falan düşüp değişmeyecek ki?

Eşime gerçekten katlanamıyorum artık,, kışın bana önce tayin alacağım istediğin şehre dedi sonra vazgeçti üstüne ben öyle bir söz vermedim dedi,,, sonra bu yaz tatile gidelim dedim memlekete de gitceksin ne gerek var masrafa dedi onu da hadi okeyledim.. Şimdi ise 6 ay önce gittin memlekete gitme gerek yok diyor masrafa,, 1 gün boyunca bunu tartıştık artık midem bulandı,,, ona sende gel dedim 4 gün kalır gidersin ben biraz daha kalır dönerim diyorum neden 4 gün İcin o kadar masraf edeyim geleyim dedi üstüne sende gitme diyor anlamıyorum cok dengesiz bir dediği bir dediğini tutmuyor ekonomik özgürlüğüm de yokki kıçına tekmeyi basayım vallahi bunaldım tek şikayetçi olduğum konu bu onun dışında evine bağlı sorumluluk sahibi birisidir ama bu dönekliği her iyi özelliğini götürüyor ve boşanmaktan da asla korkmuyor inada bindikçe biniyor tatlı dille olmuyor kavgayla olmuyor napıcam bilmiyorum işin kötüsü abime yeğenlerime aileme herkese geleceğimi söyledim beni bekliyorlar böyle anlaşmıştık cünkü şimdi nasıl gelmiyorum diyeyim ya çıldırıcam ailemi de üzmek istemiyorum kendi ailesiyle de aynı şehirde yasıyoruz ben gidemezsem senin ailenle de görüşmem diyorum tamam diyor karstan Balıkesire gidicem uzak mesafe
En başta kocanın memleketi bırakıp seninle 1500 km batıya taşınırım yalanına inanmış mıydın gerçekten? Yoksa evlenebilmek için inanmış gibi mi yaptın?

Kocadan izin almadan şehir değiştirememe saçmalığına hiç girmiyorum.

Bir otobüse verecek paranız da vardır herhalde alın biletinizi gidin. Eşinizin de ayrıca iyi huyu yoktur. Bencil sizi sevmeyen biri. Böyle birinin iyi huyu olsa ne olur en fazla. Evine bağlı derken ev rahatligina bağlı size değil belliki. Sorumluluk sahibi derken ne sorumluluğu Allah aşkına .

30 bini falan buluyor memlekete gitmem aktarma kıyafet alışveriş orda harcama vs,,,

Memlekete giderken niye kıyafet ve alışveriş yapıyorsunuz anlayamadım. Hadi orada para lazım olur da. Her neyse 3 bin ya da 30 bin fark etmez. Bu kadarlık para için bile kırk takla atmaniz gerekiyor. Kocanızın ağzından çıkacak karara göre hayatınızı sürüyorsunuz farkında mısınız? Keşke tek derdiniz memlekete gidip gitmeme olsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X