- Konu Sahibi sertap2013
-
Neden kafanızı dinlemek yerine yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyosun.
Erkekler kaçmıyor,sizin iki tane çocuğunuz var atacağınız adımları onları göz önünde bulundurarak atın.
Boşanma olmadığına göre benim için bu bir aldatmadır.
Bırakın eski sevgiliyi,yeni sevgiliyi çocuklarınızın boşanma aşamasındaki psikolojısını düşünün.
Hiç sağlıklı düşünemiyosunuz,hatalar üzerine hatalar.
Dava acildigi andan itibaren hukuken esine karsi sorumlulugun kalmaz. Bence hic umursama ve icinden ne geliyorsa onu yap. Zaten yeterince zor bir surec bi de kendine kisitlamalar getirip hayati zorlastirma
Bazen kişiler ayrılıktan vazgeçiyor,bir ihtimal öyle oldu veya çocuklardan dolayı mecburen evli kaldılar.
Eeee yaptığı bu hatayı geri nasıl düzeltecek.Yaa ben dava açılınca senden ayrıldım sandım yeni ilişkiyemi başladım diyecek.
İnsan önce kendine olan saygısından dolayı böyle bir hata yapmaz ki,zaten ortada'da çocukları var.atacağı adımı belkide bindefa düşünerek atacak.
Süreç zor diye kendini başka erkeğin kollarınamı atması gerekiyor.Evet süreci çok zor ama bu süreçte çocuklarıyla,ailesiyle ve arkadaşlarıylada atlatabilir.
Ben yurtdisinda yasiyorum ve mayis ayindan beri esimden ayriyim. Ayri evim var ve iki cocugumda benimle. Yurtdisinda en az 1, 5 sene sürüyor bosanma onun icin daha resmi olarak bosanmadim. Facebookda medeni halim evliydi bunu degisdirdim artik hic bir bilgi yok ve soyadimi degisdirdim. Bunu eskiden flort ettigim biri gordu ve bana yazdi. Bir hafta boyunca yazisdik dertlesdik. Eskiden birbirimize karsi bos degildi simdide onunla sohbet etmek cok iyi geliyor. Ama resmi bosanma olmadigi icin kendimi hic iI hissetmiyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum.
Ne diye bana hitaben yazdin anlamadim da cevabini vereyim
Tekrar birlesirlerse birlesirler, o baska durum, su an hukuken ve etik olarak birbirlerine karsi bir sorumluluklari yok. Iki ozgur birey olarak yasamlarini surdururler.
Bazen kişiler ayrılıktan vazgeçiyor,bir ihtimal öyle oldu veya çocuklardan dolayı mecburen evli kaldılar.
Eeee yaptığı bu hatayı geri nasıl düzeltecek.Yaa ben dava açılınca senden ayrıldım sandım yeni ilişkiyemi başladım diyecek.
İnsan önce kendine olan saygısından dolayı böyle bir hata yapmaz ki,zaten ortada'da çocukları var.atacağı adımı belkide bindefa düşünerek atacak.
Süreç zor diye kendini başka erkeğin kollarınamı atması gerekiyor.Evet süreci çok zor ama bu süreçte çocuklarıyla,ailesiyle ve arkadaşlarıylada atlatabilir.
Ben yurtdisinda yasiyorum ve mayis ayindan beri esimden ayriyim. Ayri evim var ve iki cocugumda benimle. Yurtdisinda en az 1, 5 sene sürüyor bosanma onun icin daha resmi olarak bosanmadim. Facebookda medeni halim evliydi bunu degisdirdim artik hic bir bilgi yok ve soyadimi degisdirdim. Bunu eskiden flort ettigim biri gordu ve bana yazdi. Bir hafta boyunca yazisdik dertlesdik. Eskiden birbirimize karsi bos degildi simdide onunla sohbet etmek cok iyi geliyor. Ama resmi bosanma olmadigi icin kendimi hic iI hissetmiyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum.
bence de. etik değilmiş falan... eski kocasından izin alsın bir de madem. :26:
dava açıldıktan sonra boşanmış olmaktan ne farkı var. birbirlerine karşı sorumlulukları kalmadıktan sonra kime ne ki? oldu ki boşanma süresi uzayacak belki yılları alacak, her şey olabilir.
boşanıyorsun, niye bağlı kalasın. sanırım benimle aynı fikirde olanlar hemen ciddi bir ilişkiye atılsın, duygusal boşluğundan faydalandırsın falan da demiyor. ama sonuç olarak insanların duygusal ihtiyaçları vardır. bir başkasıyla dertleşmesi yakınlaşmasına bir engel yok. başkasıyla iletişim kurması çocuklarıyla ilgilenmeyecek de demek olmuyor. çocuklarının nasıl ilgiye ihtiyacı varsa boşanan kadının da duygusal ve psikolojik ihtiyaçları var.
evet ama daha boşanma aşamasındayken duygusal bi ilişkiye başlaması ne kadar doğru
bu acele niye
biraz kafasını dinlesin arkadaşça dertleşsinler illa ki hemen adını koymak gerekmiyo
zaten 1-1,5 yıl sürer demiş 8 ay geçmiş yaza sonuçlanır büyük ihtimalle
ayrıca eşini değilse bile çocuklarını düşünmek zorunda
şahsen Allah korusun benim annem boşansa ve daha dava sürerken başka biriyle gönül ilişkisine başlasa ben inanılmaz rahatsız olurum insanın aklında şüphe bile kalabilir
çocuklar olmasa beklesin demem ama çocuklar açısından davanın sonuçlanmasını beklemesi daha doğru olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?