Resmi nikahım yok nişanlıyım hamileyim

Aylardir hamile kalmaya çalışıyormuş. Allahtan umit kesilmez insallah hamileyimdir gibi eski yorumlari var eski konularinda.
Evleneceği adamla erkenden cocuk yapma istegi nereden geliyor acaba? Aylardjr istiyorsa aileden niye sakliyor kafamda deli sorular yine
Şikayet ettin mi? Çünkü mune bunu yazacağınız şikayet edin diyor
Etmedim valla az daha yazsin da okiyim diyordum

Sıra almanıza yardımcı olan arkadaşa tel numara mı güncellemek istiyorum demeniz yeterli :)

Bana da annemin ilaçları e reçetesi falan geliyor 🤣 bir kere eczaneden e reçete için benim telefonumu kaydetmişlerdi. Öyle kaldi hep bana geliyor. Siz bi eczaneye sorun belki onlar değiştirebilir veya aile hekimliği.
Teşekkür ederim bilgiler için yarın arayayım 182 yi degistirttireyim babamın numarasını 🤗

Nişanlıyım ve 2 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı hastaneye gitsem sorun olurmu ailem haberdar olurmu ya da gittim zaman yasal işlem vs durumlar oluyormu bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim
Reşitsin ne yasal işlemi? Hiçbir sorun çıkmaz tabi ki. Hamile kalmak için resmi nikah şart değil arabistanda yaşamıyoruz. Tabi hastanede gerikafalı doktor hemşire vs varsa canını sıkabilirler hiç takma.

Şu kk da hep bir yaşıma daha giriyorum. Geçenlerde bir konu daha vardı ailesinin evlenmesini istemediği adamdan hamile kalmak icin uğraşip hamile kalıp sonra ailesinden habersiz resmi nikah kıyan bir üye.

19 yaşindaki bir genç kızın nisanlısından (belki nisanli bile değil) ailesinden gizli hamile kalmaya calisması icın nasıl bir motivasyonu olması gerekiyor benim aklım almıyor.

19 yasindaki bir genc kızın en buyuk derdi okuyacağı üniversite olmalıydı halbuki.

Çocuk doğurmayi çocuk oyuncaği mı zannediyorlar. Nikahlı kocamızdan kelli felli halimizle kırk kere dusunuyoruz hamile kalmak icin. bunun maddiyati var riskli gebelik olma durumu var hamilelik psikolojisi lohusa psikolojisi var. aileden gizli 19 yasinda evlilik dışı hamike kalmak için uğraşmakta nedir?

Bunun tek sebebi vardir. aile istemiyordur erkek tarafıda vazgecti gececektir hem aileyi hem erkegi evlenmek zorunda birakmak icindir. baska sebep gelmiyor aklima. Çok mu zengin çocugun ailesi nedir?

Şeyma Subaşı nın bu kadar takipcisi olduğu bir zaman diliminde şaşırmamak gerekiyor herhalde artık böyle konulara.

nikah haziranda yazmış ne kadar doğruysa.
Biraz okudum yorumları falan zaten beklemediği bir gebelik değilmiş bu, istiyomuş yani şimdi neyin tutuşması bu anlamadım. Misal, 2 senedir beraber olduğum kişiyle haziranda evlenmeyi planlıyoruz 30 yaşımda ben bile korkuyorum aman hamile kalmıyım diye 🤦‍♀️ allah herkese akıl fikir versin

Nişanlıyım ve 2 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı hastaneye gitsem sorun olurmu ailem haberdar olurmu ya da gittim zaman yasal işlem vs durumlar oluyormu bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim
Masallah konu basligindan da anlasildigi uzre yok yokmus.Ailenizin haberi dogurunca olacak nasılsa salıverin olsun :olamaz:

Hastanede sorun çıkmaz ancak olası bir durumda ilaç, operasyon bilgisi muhtemel ki ailenizden birinin numarasına gidebilir.
Böyle zamanlarda kimseye duyurmak istemeden sağlık durumu öğrenmek istiyorsanız özel bir muayenehane daha makul.

Hastaneye gittinizmi? Ben gittiğimde sağlık ocağına haber vermişler kayıtlar oraya düşüyor gebelik takibi için benim numaram yok diye babamı aramislardi adama benden önce söylediler resmen ama özel hastanede durum aynı oluyormu bilgim yok ben devlete gitmistim

Back
X