Resmi olarak boşandıktan sonra dini nikah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dindar ama bilgisiz biri arkadaşınız. Çünkü öyle bir şey yok.

Dindar ama bilgisiz biri arkadaşınız. Çünkü öyle bir şey yok.
+1. doğru söylemişsiniz bu nikah talak konularında herkes şer'i hakim gibi. Resmi nikahın bittiği ilan edildiği an dini nikahta düşer. Boşanma olayı o kadar ciddi bir olay ki ne din ne medeni kanun şahısların zevkine yok hazır değilim bilmem nelerine bırakmamış. Diyanetin resmi fetvası bu şekilde ama insanlar vaaz vermeye bayılıyor ya ilginç cidden.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Adam artık elin herifi olmuş, elin herifi hazır olsa ne olmasa ne dini de kendi isteklerine göre ne güzel esnetiyorlar bu tatlı su müminleri valla hayret ediyorum.

Hayır resmi boşanmayla birlikte 3 hak da gidiyor

maşallah arkadaş da müfti mübarek. sağdan soldan duyduğunuz fetvalara inanmayın, yetkili mercilere sorularınızı sorabilirsiniz.

Adam artık elin herifi olmuş, elin herifi hazır olsa ne olmasa ne dini de kendi isteklerine göre ne güzel esnetiyorlar bu tatlı su müminleri valla hayret ediyorum.
Yorumunuz beni güldürdü Konuyu biraz özet geçtim kısa olsun diye. Onun da düşüncesi sadece erkeğin boşaması gerektiği yönündeydi. Amacı da hayatıma birinin girmemesiydi. Bunu söyledi. Birkaç şey söyledim tabi ama baktım tartışma çıkacak ne yaparsan yap deyip geçtim.

Siz o adliyenin kapısından girip defalarca boşandığınızı dile getirdiniz, talak malak kalmadı, şu an boşsunuz, eski eşinizin de bunu bilmesi gerekiyor , kimse onun karısı değil şuvan ahahahahahahah.

Valla öyle ama,adam dini nikahla sözümona sizi tutacak sanıyor. Ki nikah da yok ortada.

Yolunuz açık olsun,inşallah çok çok mutlu olursunuz

Boşanmışsınız bitmiş gitmiş işte daha kim neyin davasını güdüyor Çoluk çocuk yok anladığım kadarıyla her yerden engelleyin o adamı da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…