resmi tatillerde çalışmak mecburiyeti..

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
günaydın arkadaşlar...

öncelikle herkese hayırlı seneler...

bu gün benim gibi işte olan ve her yer kapalı olduğu için boş boş oturan var mı?

bizim burda bütün fabrikalar kapalı numune olarak burayı bekliyoruz..

Şimdi diyebilirsiniz işin olduğuna şükret diye ama dinlenmek bizimde hakkımız...

çok yorucu bir yıl geçirdik..

işverenler sadece kendini düşünüyor..

hak yiyen işverenlerden usandım

Son düzenleme:
Aynen cnm bizim burdada heryer kapalı sadece biz btn resmi tatillerde olduğu gibi bugünde çalışıyoruz bnde bıktım bu durumdan inş bu sene bize uğurlu gelirde bizde btn sosyal haklardan yararlanabileceğimiz bir işe sahip oluruz..

Evet ne yazikki bizde çalışıyoruz !!! Çalışmak denirse heryer kapalıyken...

Aynen cnm bizim burdada heryer kapalı sadece biz btn resmi tatillerde olduğu gibi bugünde çalışıyoruz bnde bıktım bu durumdan inş bu sene bize uğurlu gelirde bizde btn sosyal haklardan yararlanabileceğimiz bir işe sahip oluruz..

inş yaa çok özeniyorum tüm sosyal hakları olan büyük fabrikalara devlet işi olmadı bari öyle bir yer denk gelse...

Ne yazık ki bizde çalışıyoruz hadi benim uğraşacak işim var ama diger arkadaslar iyice bunalım da iş yok off pufff diye onlardan bende etkileniyorum. Resmi tatilde çalıştırdıkları yetmezmiş gibi 1 e 2 falanda vermezler herkesin hakkı yeniyor, işsiz kalmamak için dayanıyoruz ne yapalım.
öğlen oluyor neyse ki akşam da çabuk olur inşaallah.
mutlu yıllar hepinize.:3:

inş yaa çok özeniyorum tüm sosyal hakları olan büyük fabrikalara devlet işi olmadı bari öyle bir yer denk gelse...

sen mi ben mi arkadaşım kpss ye de girdim olmadı yerleşemedim oof off çok dertliyim bu iş konusundan resmi tatilleri bırak bir çok sosyal haktan mahrumum burda ..

Ne yazık ki bizde çalışıyoruz hadi benim uğraşacak işim var ama diger arkadaslar iyice bunalım da iş yok off pufff diye onlardan bende etkileniyorum. Resmi tatilde çalıştırdıkları yetmezmiş gibi 1 e 2 falanda vermezler herkesin hakkı yeniyor, işsiz kalmamak için dayanıyoruz ne yapalım.
öğlen oluyor neyse ki akşam da çabuk olur inşaallah.
mutlu yıllar hepinize.:3:

hiç verirlermi onlar için bugün sıradan bir iş günü hayatta mesai vermezler zaten verseler problem yok paramı aldım dersin biraz rahatlarsın tatil yapamasanda.

sen mi ben mi arkadaşım kpss ye de girdim olmadı yerleşemedim oof off çok dertliyim bu iş konusundan resmi tatilleri bırak bir çok sosyal haktan mahrumum burda ..

bizim burda yıllık izinlerde öle kıdemine göre değil senede 1 haftaymış resmi tatil desen yok iyice kendi kurallarını koymuşlar aslında sessiz kaldığımız için böyle oluyor.

2 sene bitiyor daha senelik izin ne görmedim :( yazın evimi taşıycam düşünüyorum acaba nasıl yapıcam diye yazın bizde kesinlikle izin yok

Back
X