Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence de önce sen ailene herşeyi anlat canım. Kötü bir şey yapmamışsın ki, insanların arkadaş toplantılarında fotoları olabilir bu çok normal. Annene bir arkadaş toplantısında çekilmiş ama şimdi bu kişi bana bunları söylüyor dersin. Sonra da bu kişiye aileme anlattım ne istersen gönder ve beni bir daha tehdit edersen savcılığa gideceğim dersin. Bildiğim kadarıyla yasal olarak tehditin 6 ay ile 2 sene arasında bir hapis cezası var. İstersen bir avukata sor seni daha iyi yönlendirir. Bu adamdan asla korkma ve ona korkuyor imjajı verme asıl o zaman üzerine gelir. Güçlü durursan hiç bir şey yapamaz canım.
arkadaşlar ev ortamı oldu ama yalnız değildik arkadaşlarda vardı bi fotoyu benden habersz cekmıs zaten ailemle sorunlarım var dedim buna bana diyorkii canımı sıkma herşeyi yaparım ınternete falan verdiğini düşünmüş olsak hadı ailemi gectım karsıma böyle densiz biri hiç cıkmadı cocuk bana paran varmı diye soruyor var dıyorum doğru söylee diyor zorba ya bişey istemiorum ondan gelen diyorum da kendisine hediye falan yolluyor bana dediki daha önce hayatıma giren kızlar hep param için benimle ldular sen farklısın diyor hiç birşey istemiorsun diyor böyle olunca daha çok cekmısım kendıne aşık olmus diğerlerinden farklıymısım vs vs..ya olmayack istemiyorum diyorum düşüneceksin diyor gurursuz tam ya istemiyorsam bitmiştir ya üstelemenin alemı yok bide yeni tanıstıgın biri için.....numaramı değiştirdim zaten ona da tel kullanmıorm dedim neti kapattırdm dedim inamıor tabiki yalan söylüyorsun bunu ıspatlayacm sana dior aptal bi kurtulsaydım bu lanet heriften bıktırdı ya:44:
bence sen korkut onu önce.arat bi erkek arkadaşına, "ben abisiyim rahatsız ediyormuşsun gelir bulurum seni biz aşiretiz kardeşimin arkasındayız,ona zarar vermek amaçlı bişey yaparsan sen zararlı çıkarsın." falan de.hatta inandırıcı olsun diye "o bizim kardeşimiz ne yaparsa yapsın döver kızar yine bağrımıza basarız ama sen elin oğlusun seni yaşatmayız" falan dedirt.ben denedim işe yaradı arazi oldu çocuk
Ya sorması ayıp olmasında siz kurtulmak istediğiniz halde hattınızı değiştirdiğiniz halde nasıl oluyorda aranızda hala muhabbet oluyor herkes istedi sen istemedin paramı gibi şeyler..Anlamadım açıkçası siz ne akla hizmet aile yapınızı birşeyleri anlatabiliyorsunuz şip şak..kurtulmak istiyor gibi bir halinizde yok bence şizofren davranışları senin hoşuna gidiyo anlatırkende belli..Yapacagın tek şey gösterirsen göster ya ne komiksin diyip kenera çekilmekti..Üstünüze gelemezdi insanları tanımadan hemen hakkınızda birşeyler anlatmazsınız artık gerçekten tanıyana kadar en azından..
Ya sorması ayıp olmasında siz kurtulmak istediğiniz halde hattınızı değiştirdiğiniz halde nasıl oluyorda aranızda hala muhabbet oluyor herkes istedi sen istemedin paramı gibi şeyler..Anlamadım açıkçası siz ne akla hizmet aile yapınızı birşeyleri anlatabiliyorsunuz şip şak..kurtulmak istiyor gibi bir halinizde yok bence şizofren davranışları senin hoşuna gidiyo anlatırkende belli..Yapacagın tek şey gösterirsen göster ya ne komiksin diyip kenera çekilmekti..Üstünüze gelemezdi insanları tanımadan hemen hakkınızda birşeyler anlatmazsınız artık gerçekten tanıyana kadar en azından..
face den yazıor arkadaşla haber gönderiyor faceden de silecektm gene sakın yapma yaparsn kötü olur dedi bende herseyımı gizledim sadce facede msj atabılıor bana benm bu durum hosuma gitse neden buraya yazıyım benden vazgecmesı ıcın ugrasıym strese giriym hosuma falan gitmior aksine canımı sıkıor aılemle sorunlarm var didm biraz da anlasın benı arayıp sormasn die ilk baslarda dedım canımı sıktı ne ıstıyorsn onu yap umrumda değil dedim zaten ama sonra konusmaları canımı sıkmaya basladı bıraz daha alltn alark konusmaya basladım para meselesine gelince calısmadgmı evde oldumu bılıor o yuzden parasız kalmamı ıstemıormus falan var param dıorm ınat edıoyr ya hepsi bu fotolarda tabıkı korkulacak bısey yok yemek yemıstık dısarda orda cekılmıs foto vr ve evde otururken arkds ortamında sdece benım olan foto var ve video var benı cekıor sonra kendını cekıor aksi hıcbısey olmadı zatende bılmıorm iştee yinede canımı sıkıor...