• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Restoranlarda bulunan mama sandalyesi kullanımı

katyaninyazi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Merhabalar,

Herkese iyi günler dilerim.

Restoranlarda bulunan mama sandalyelerini kullanıyor musunuz?

Kullanmadan önce temizliğini nasıl sağlıyorsunuz? Temizlik için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Rica etsem paylaşabilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkürler!

Sevgiler
K

1000133629.webp

şoyle örtüler satiliyor alsaniz rahat edersiniz isiniz bitince posetine koyar, evde de sirkeler, yıkarsınız

Eki Görüntüle 3718049
şoyle örtüler satiliyor alsaniz rahat edersiniz isiniz bitince posetine koyar, evde de sirkeler, yıkarsınız
Çok mersi gerçekten güzel bir öneri oldu ❤️
Kızımın şeritleri ağzına sokma huyu var malesef, o kısımları da çözebilirsem harika olur.
Şeritleri bağlamadan oturtsam güvenlik açısından riskli olur, bağlasam ağzına götüreceği için mikrop kapabilir, bilemedim 😥

ben çocuklar küçükken alkollü ıslak mendille siliyordum ama şimdiki aklım olsa dezenfektan spreylerden alır çocuğu oturtmadan 5 dakika önce boca ederdim

ben çocuklar küçükken alkollü ıslak mendille siliyordum ama şimdiki aklım olsa dezenfektan spreylerden alır çocuğu oturtmadan 5 dakika önce boca ederdim
Çok teşekkürler yanıt için.
Ben de hangi ürünü almam gerektiği noktasında kararsız kaldım açıkçası. İyi bir şey yapayım derken kimyasal kullanarak daha kötü bir şey yapmak istemedim

Merhabalar,

Herkese iyi günler dilerim.

Restoranlarda bulunan mama sandalyelerini kullanıyor musunuz?

Kullanmadan önce temizliğini nasıl sağlıyorsunuz? Temizlik için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Rica etsem paylaşabilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkürler!

Sevgiler
K
Kullanmıyorum ama mama sandalyesi örtüleri var

Biz eğer temiz görünüyorsa direkt olarak oturtuyorduk.

İçime sinmiyorsa normal ıslak mendille sildik.

Çok irdelemedik.

Çok mersi gerçekten güzel bir öneri oldu ❤️
Kızımın şeritleri ağzına sokma huyu var malesef, o kısımları da çözebilirsem harika olur.
Şeritleri bağlamadan oturtsam güvenlik açısından riskli olur, bağlasam ağzına götüreceği için mikrop kapabilir, bilemedim 😥
şerit dediginiz ne anlamadim emniyet kemeri mi? eger emniyet kemerini takinca asagiya sallanan uzun kısmı diyorsaniz şu basit güçlü tokalardan alın şeritleri bir yere sabitleyin, sarkmaz
1000133631.webp

Islak mendılle silip oturtmak yeterlı dıye dusunuyorum.ben oyle yapıyorum.yani tabii gidilen yerede baglı,iyi bı restoransa bu sekılde,ayak altı bıyerse hıc oturtmam

şerit dediginiz ne anlamadim emniyet kemeri mi? eger emniyet kemerini takinca asagiya sallanan uzun kısmı diyorsaniz şu basit güçlü tokalardan alın şeritleri bir yere sabitleyin, sarkmazEki Görüntüle 3718063
Evet emniyet kemeri 😅
Omuzlardan geçen kısmı direkt kafasını döndürüp emiyor 😬

bence de en guzeli. cocugun mikroba da ihtiyaci var. cok steril cocuk yetistirmek de dogru degil
Bilmem ki…

Ben biraz da dalıyordum galiba.

Sağ salim bir yere oturduk mu benden mutlusu yoktu o zamanlar.

Back
X