Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bende yeni bir ürün keşfettim göz çevrenizdeki ince çizgiler için özellikle retinol ve collegen etkisi var adı glisseo markayı araştırabilirsiniz çok başarılı 15 günde etki görmeye başladım ayrıca serumunuda kullanıyorum
Merhaba öncelikle
Retinol şiddetle tavsiye ediyorum 6 ay önce başladım cildim çok alıştı şu anda kafama göre sürüyorum saf Retinol ile başladım hassas ciltlere en sıkıntı yaratandan sandıvıç yöntemi ile haftada bir şekilden uyguladım yavaş yavaş cildimi alıştırdım şimdi istediğim sıklıkta uyguluyorum cildim sıkılaştı minik minik pütürlüler vardı yanaklarım da onlar gitti inanılmaz memnunum iyiki diyorum tanıştım Retinol ile 28 im bende
Benim kullandığım saf Retinol A313 dikkatli kullanılması gerekiyor cildin hassassa Retinol yüzdesi daha düşük bişiler bakabilirsin ama aynı etkiyi bekleme