• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Revindell in nişanlığı :)))

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Son düzenleme:
en sonunda buldun desene
o kadar kafana takiyordun bak hic degmemis :)
elbise cok güzel,güle güle giy
rengi sekli cok farkli sevdim ben
ama boyu kisa geldi sanki ya

Allah tamamına erdirsin güzel güle güle nişanlan canım_=))

en sonunda buldun desene
o kadar kafana takiyordun bak hic degmemis :)
elbise cok güzel,güle güle giy
rengi sekli cok farkli sevdim ben
ama boyu kisa geldi sanki ya

yok tatlı hatta uzun ayaklarıma takılıyor inan , resim için eteği yukarı çektim ya ondan olabilir kısa değil ama merak etme yerimseniben

kız olurmu ilk önce bir kıyafet beğendim kapanmadı göğüs kısmı kız ek yaparım ben belli olmaz dedim aldık elbiseyi geldik terzisine terzi bir dövmedi bizi yani çok kötü durur bunun ekiyle uğraşamam ben sihirbazmıyım felan bende delirdim aldım elbiseyi geldim dükkana attım kafasına satıcı kadının alsanaalsanasmile bu ne ya dedim :umursamaz: :oklava: neyse sonunda bitanem beğendi bunu bayıldı hatta aldık işteopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok güzel hayırlı olsun çok yakışmış allah tamamına erdirir inş.

şimdi fark ettim ya elbiselerimiz benzio:) benimki siyah üstüne kırmızıydı göğüs altı ve askıları taşlıydı sadece

şimdi fark ettim ya elbiselerimiz benzio:) benimki siyah üstüne kırmızıydı göğüs altı ve askıları taşlıydı sadece

canım istanbul kapalıçarşıdan aldık elbiseyi, valla Naip çok beğendi bana kalsa daha gezerdim de o çok beğenince kıyamadım aldık Şeniz

Back
X