• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Revindell in nişanlığı :)))

benimki de bunun morunu beğenmişti. ben hiç beğenmedim hala alamadım o yüzden nişanlık :)
ama yakışmış sana!
güle güle giy canım

benimki de bunun morunu beğenmişti. ben hiç beğenmedim hala alamadım o yüzden nişanlık :)
ama yakışmış sana!
güle güle giy canım

evet canımbiz baktığımızda da beyaz üzerine mor desenlisi vardı ben onu denicektim kadın bunu çıkarınca sevgilim bayıldı denedim cuk diye üzerime oturdu tereddüt etmedik aldık hemen ama kızlar kapalıçarşıya düşünün yani 350 tl dedi pazarlık yapa yapa 200 tl ye indirdik annem sağ olsun ii pazarlık yapar kaydirigubbakcemile3

nişan tarihi belli oldu mu canım sizin ya ben uzun zamandır takip edemiyorum forumu çeyiz derdine düştüm

cnm benim rengi çok güzel kıyafetin bayıldım :nazar:ayakkabılarda çok şık
nişan resimlerini bekliyorum süper olucaksın opuyorumnanaktan

nişan tarihi belli oldu mu canım sizin ya ben uzun zamandır takip edemiyorum forumu çeyiz derdine düştüm

canım mayıs sonu gibi düşünüyoruz işte bakalım kısmet daha tarihi net değil ama o civarlarda yapıcaz inş.

çeyiz neler aldın bakiyim en son anlat biraz?..

Son düzenleme:
cnm benim rengi çok güzel kıyafetin bayıldım :nazar:ayakkabılarda çok şık
nişan resimlerini bekliyorum süper olucaksın opuyorumnanaktan

ay inş. canım nişan resimlerimide eklemek istiyorum bir an önce opuyorumnanaktan olsunda düğün hazırlıklarına başlayalım artık aaaaa aklinialirimsmile

revindell cnm gule gule giyin cok guzel olmuşsun, hayırlı olsun canım. ne guzel atlatmışsın, ben nolcam bakalım ne dersin..boshayallersmile

revindell cnm gule gule giyin cok guzel olmuşsun, hayırlı olsun canım. ne guzel atlatmışsın, ben nolcam bakalım ne dersin..boshayallersmile
ayyy canım hiç stres yapma valla zemuszemus bende inanılşmaz takıyordum kafama hatta çarşıda bile delirdim resmen sürekli sevgilim sakinleştirdi beni sakin ol aradığını bulucaz diye opuyorumnanaktan Sonradan stres yaptığına üzülüyor insan ben boşu boşuna takmışım kafama diyorsun en güzel saatlerini harcıyorsun :sinifsinif:

elbisen güzelmiş canım güle güle kullan sevgilim saçımı at kuyruğu toplucak demişsin kuaför mü kız sevgilin?

Back
X