Revisyon Ameliyatinda 1 numara Doc.dr.Eren Tastan

Emine Hatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
41
16
88
Merhaba ben Almanya'da 8 sene icinde 3 defa burun ameliyti oldum hepside basarisiz gecti düzelicegi yerde daha kötü oldu. En son careyi Türkiye'deki doktorlari arastirmakla buldum. Revizyon ameliyatlarinda Eren beyin gelistirdigi yöntemi okudum daha kendisini görmedwn bunu düzeltecegine inandim. Randevu aldim ertesi günde ameliyati kesinlestirdik ona gittigimde ameliyata karar verecegimdwn kesin emindim. kendisi beni görünce hemen herseyi anlatti neler yapilmasi gerektigini. Ertesi gün ameliyat oldum. Sonuc harika kendisine cok tesekkür ediyorum. herkese kesinlikle tavsiye ediyorum

bende eren tastana ameliyat oldum revizyon kaburgamdan alindi agrisiz sizisiz gecti seklinden cok memnumum revizyon olacaklar eren tastan la gorussunler kesinlikle

Ne alakasi var ben sadece olanlari yaziyorum . Eger bir Doktor imkansizi yapiyorsa övgüyüde halediyor bu benim ona tesekkürümdür

eren hocayı ve hastalarını tanısanız şurdaki reklam muhabbetini geri alırdınız.
reklam muhabbeti ettiğim yok hanfendi..üstüste yeni üyelikler ve yine üst üste övgü dolu mesajlar görünce insan samimiyeti sorguluyor.Çünkü doktor arayışındayım ve bu benim için önemli.

reklam muhabbeti ettiğim yok hanfendi..üstüste yeni üyelikler ve yine üst üste övgü dolu mesajlar görünce insan samimiyeti sorguluyor.Çünkü doktor arayışındayım ve bu benim için önemli.

haklısınız. Ama burada başka doktorlar hakkında o kadar çok reklam dönüyor ki; ben reklamım diye bağırıyor. Sırf reklamlara inanıp ameliyat olup sonuçtan memnun olmayanı dahi okudum. Bence o samimiyet yoksunu yazılara dur diyelim.

Su bir gercek ki Eren beyin reklama ihtiyaci yok o xy dokrorlar gibi sayfadinda gelen müsteriyi yok karsiladim yok ameliyat ettim yok bu gün evine gönderiyoruz diye boy boy resimler yüklemiyor.
Bende Doktor ararken onu bu sayfada buldum iyikide ona gitmisim senelerdir Almanya da hicbir doktorun yapamafigini yapti .
Ben kendim Frankfurtta güzellik uzmaniyim ve bircok hastamin türkiyede ameliyatina sagit oldum adida bu sitelerde bolca gecen doktorlara!
ben sadece memnuniyetimi yazdim burda ister inanirsiniz ister inanmazsiniz !
Numaramida yazdim görmek isteyene resimlerimi gönderebilirim

Su bir gercek ki Eren beyin reklama ihtiyaci yok o xy dokrorlar gibi sayfadinda gelen müsteriyi yok karsiladim yok ameliyat ettim yok bu gün evine gönderiyoruz diye boy boy resimler yüklemiyor.
Bende Doktor ararken onu bu sayfada buldum iyikide ona gitmisim senelerdir Almanya da hicbir doktorun yapamafigini yapti .
Ben kendim Frankfurtta güzellik uzmaniyim ve bircok hastamin türkiyede ameliyatina sagit oldum adida bu sitelerde bolca gecen doktorlara!
ben sadece memnuniyetimi yazdim burda ister inanirsiniz ister inanmazsiniz !
Numaramida yazdim görmek isteyene resimlerimi gönderebilirim
evet bende eren hocaya ameliyat oldum reklama ihtiyacı yok doktor arayışında olanlarda bi an önce ona gitsin derim fazla aramaya gerek yok:) zaten farkındaysanız eren hoca hakkıda bu forumda 2 başlık var yani reklam yapanlar belli:D

evet bende eren hocaya ameliyat oldum reklama ihtiyacı yok doktor arayışında olanlarda bi an önce ona gitsin derim fazla aramaya gerek yok:) zaten farkındaysanız eren hoca hakkıda bu forumda 2 başlık var yani reklam yapanlar belli:KK70:
Burun uclarini güzel yapamiyor dr eren bey gördügün burun uclarini hic begenmedim en güzel burun ucunu dr dilber yapiyor bence. Estetikte püf nokta zaten öncelikle burun ucu!!!

Burun uclarini güzel yapamiyor dr eren bey gördügün burun uclarini hic begenmedim en güzel burun ucunu dr dilber yapiyor bence. Estetikte püf nokta zaten öncelikle burun ucu!!!
benim burun ucum cok guzel oldu ama napcaz:KK52: size guzel burnunuzla mutluluklar diliyorum:KK52: insanlarin burnuna hic begenmedim demek ayip baya

Ben gördüm. Güzeldi burun ucu :) ama herşey 1 sene sonra tam olarak belli oluyor. Biraz da tercih meselesi. Kimisi yapıldığı belli olan iddialı burun ister, kimisi doğal olsun benim olsun der... Herkese önce nefes diliyorum :)

Back
X