- 13 Ekim 2016
- 13
- 4
- 1
- Konu Sahibi Emine Hatun
bu neya reklam kokuyo resmen lütfen foto paylaşırmısınız görelim mükemmel burnunuzu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef güvenecek doktor yok :/reklam muhabbeti ettiğim yok hanfendi..üstüste yeni üyelikler ve yine üst üste övgü dolu mesajlar görünce insan samimiyeti sorguluyor.Çünkü doktor arayışındayım ve bu benim için önemli.
bu neya reklam kokuyo resmen lütfen foto paylaşırmısınız görelim mükemmel burnunuzu![]()
eren beyin estetik becerisi yok maalesef ne kadar güzeldir tartışılır orası herkese aynı burnu yapıyo fabrikasyon üretim gibiBen gordum arkadasim burnu guzel gorunuyor ama riskli tabiki. Seninkinne kadar zaman sonra cokmustu?
Merve akkaş Aralık 2014 ve Ekim 2015 de iki defa ameliyat oldum eren bey benim.sayemde tanındı şuanda memnuniyetsizliğime dair konum varBana yazan herkese ben foto gönderdim zaten,
Siz gercwkten ona ameliyat olduSaniz adinizi ve tarihini verinde biz inanalim
Teşekkürü doğrudan doktorunun kendisine yapın.yüz yuze konuşurken teşekkür edin.hem doktor burada yazılanları okuyormu?Ne alakasi var ben sadece olanlari yaziyorum . Eger bir Doktor imkansizi yapiyorsa övgüyüde halediyor bu benim ona tesekkürümdür
Hangi hasta doktoru bu kadar över ve savunur?bana inandırıcı gelmiyor.Bana yazan herkese ben foto gönderdim zaten,
Siz gercwkten ona ameliyat olduSaniz adinizi ve tarihini verinde biz inanalim
Asistani bana Eren Beyin cep numarasini vermisti isterseniz özelden atabilirimBende Eren beyi dusundum bi ara. Instagramdan dm attim bi kac soru sordum asistani sorularimi yanitlamadi muayenehane nosunu verdi arayin dedi. Karsinizda muhatap bulamamak bence guven sarsici. Ayrica kendine guvenen bi doktor olsa kusura bakmayin ama yaptigi isleri gururla yayinlar. Adama muayenehanesi disinda ulasmak mumkun diil.
Yok canim tesekkur ederim. Yaptigi burunlari gormeden Eren Bey'e neden gideyimki. Her gun yaptigi ameliyatlari, oncesi sonrasi olarak, onden yandan caprazdan fotolar ve videolarla yayinlayan bir suru doktor secenegim var. Ayrica hastalarinida gururla etiketliyorlar, sosyal medya uzerinden onlarla da iletisime gecebiliyoruz. Boylesi daha guvenilir geliyor banaAsistani bana Eren Beyin cep numarasini vermisti isterseniz özelden atabilirim
Secim sizin burda yine söylüyorum senelerdir ben basimdan geceni yazdim diger ünlü doktorlardan da cok olumsuz haberler duydum ben Eren Beye güvendim sonuc istedigim gibi mükemmel oldu .Yok canim tesekkur ederim. Yaptigi burunlari gormeden Eren Bey'e neden gideyimki. Her gun yaptigi ameliyatlari, oncesi sonrasi olarak, onden yandan caprazdan fotolar ve videolarla yayinlayan bir suru doktor secenegim var. Ayrica hastalarinida gururla etiketliyorlar, sosyal medya uzerinden onlarla da iletisime gecebiliyoruz. Boylesi daha guvenilir geliyor bana![]()
Ne mutlu sizeSecim sizin burda yine söylüyorum senelerdir ben basimdan geceni yazdim diger ünlü doktorlardan da cok olumsuz haberler duydum ben Eren Beye güvendim sonuc istedigim gibi mükemmel oldu .