Revisyon Ameliyatinda 1 numara Doc.dr.Eren Tastan

Ben gordum arkadasim burnu guzel gorunuyor ama riskli tabiki. Seninkinne kadar zaman sonra cokmustu?
eren beyin estetik becerisi yok maalesef ne kadar güzeldir tartışılır orası herkese aynı burnu yapıyo fabrikasyon üretim gibi :KK70: 6.ayda çökmeye başladı benimkisi ozamana kadarda nefes alamadım halada alamıyorum yolda yürürken zaten aman Allahım agzımdan solumakdan mahvoluyorum kendisine acayip kızıyorum bana onca garantiyi verip ikinci kez ameliyat yapmasına rağmen sonucun böyle olması çok sinir bozucu kanatlarım septuma yapışıyor resmen parmaklarımla açtırıyorum yani nasıl yapabilir böyle hataları şaka gibi gerçekten demek ki teknik becerisi de zayıf ben kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisini yani bide arkadaş memnunsa koysun fotolarını görelim %100 eminim benimkisiyle birebir burnu problemleri var hatta flashlı tam profilden fotoğraflar istiyorum ben çok amatör konu başlığı görünce çok güldüm :KK70: :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Bana yazan herkese ben foto gönderdim zaten,
Siz gercwkten ona ameliyat olduSaniz adinizi ve tarihini verinde biz inanalim

sizin hıç mı vıcdanınız merhametınız yok.burda yalan soylıyerek ınsanların sağlığıyla oynuyorsunuz.evet bende önceden eren tastan ı araştırıyordum onları görünce vazgectım. eren tastan ın yakından hastasını canlı gordum.burnu cokmustu.felakettı.nefes alamıyordu.ıkı tanesınınde fotoğrafını gordum.onlarda cokmustu.o ınsanlar bu reklamlara ınanark amelıyat oluyor.onların neler yasadıgını dusunebılıyormusunuz..hıcmı utanmanız yok nasıl haysıyetınız var da burda ınsanların sağlığıyla oynuyorsunuz.ınsan sağlığıyla oynamak en buyuk ahlaksızlık.umarım reklam yapanlardan ve yaptıranlardan bın katı çıksın.burda ınsanların ahını almayın.sız nasıl ınsansınız.

Burda saygisizlik yada ahlaksizlik yaptigimi sanmiyorum tersine yazanlar ahlaksiz
Ben sadece kendi yasadigimi yazdim kimseyi kandirmiyorum kimseyede git yaptir demiyorum herkesin kendi secimi konisur arastirirsiniz kim kime isterse ona yaptirir ben hala ona cok tesekkür ediyorum 1,5 sene gecti hicbir deformasion olmadi sadece brz ödem kaldi

4 defa ameliyat olan icin normal !
2 senede anca cikar diye düsünüyorum cikmazsada ignesi var sIktiririm cikar büyük ihtimalle

Bende Eren beyi dusundum bi ara. Instagramdan dm attim bi kac soru sordum asistani sorularimi yanitlamadi muayenehane nosunu verdi arayin dedi. Karsinizda muhatap bulamamak bence guven sarsici. Ayrica kendine guvenen bi doktor olsa kusura bakmayin ama yaptigi isleri gururla yayinlar. Adama muayenehanesi disinda ulasmak mumkun diil.

Bende Eren beyi dusundum bi ara. Instagramdan dm attim bi kac soru sordum asistani sorularimi yanitlamadi muayenehane nosunu verdi arayin dedi. Karsinizda muhatap bulamamak bence guven sarsici. Ayrica kendine guvenen bi doktor olsa kusura bakmayin ama yaptigi isleri gururla yayinlar. Adama muayenehanesi disinda ulasmak mumkun diil.
Asistani bana Eren Beyin cep numarasini vermisti isterseniz özelden atabilirim

Asistani bana Eren Beyin cep numarasini vermisti isterseniz özelden atabilirim
Yok canim tesekkur ederim. Yaptigi burunlari gormeden Eren Bey'e neden gideyimki. Her gun yaptigi ameliyatlari, oncesi sonrasi olarak, onden yandan caprazdan fotolar ve videolarla yayinlayan bir suru doktor secenegim var. Ayrica hastalarinida gururla etiketliyorlar, sosyal medya uzerinden onlarla da iletisime gecebiliyoruz. Boylesi daha guvenilir geliyor bana:super::super::super:

Yok canim tesekkur ederim. Yaptigi burunlari gormeden Eren Bey'e neden gideyimki. Her gun yaptigi ameliyatlari, oncesi sonrasi olarak, onden yandan caprazdan fotolar ve videolarla yayinlayan bir suru doktor secenegim var. Ayrica hastalarinida gururla etiketliyorlar, sosyal medya uzerinden onlarla da iletisime gecebiliyoruz. Boylesi daha guvenilir geliyor bana:super::super::super:
Secim sizin burda yine söylüyorum senelerdir ben basimdan geceni yazdim diger ünlü doktorlardan da cok olumsuz haberler duydum ben Eren Beye güvendim sonuc istedigim gibi mükemmel oldu .

Ben de 1,5 ay önce revizyon oldum kendisine . Şimdilik mutluyum. Vaktini internette geçirmeyen bi doktora benziyor gözlemlediğim kadarıyla. Bikaç hastasiyla da tanışıp fotolarini görmüştüm. Açıkçası ben internette sürekli burun fotosu paylaşan doktorlara şüpheci gözle bakıyorum. Neyse tarz meselesi.

Back
X