Revisyon Ameliyatinda 1 numara Doc.dr.Eren Tastan

Ben de 1,5 ay önce revizyon oldum kendisine . Şimdilik mutluyum. Vaktini internette geçirmeyen bi doktora benziyor gözlemlediğim kadarıyla. Bikaç hastasiyla da tanışıp fotolarini görmüştüm. Açıkçası ben internette sürekli burun fotosu paylaşan doktorlara şüpheci gözle bakıyorum. Neyse tarz meselesi.

sizinle daha önce konuşmuştuk. geçmiş olsun. nasıl oldu burnunuz

Yok canim tesekkur ederim. Yaptigi burunlari gormeden Eren Bey'e neden gideyimki. Her gun yaptigi ameliyatlari, oncesi sonrasi olarak, onden yandan caprazdan fotolar ve videolarla yayinlayan bir suru doktor secenegim var. Ayrica hastalarinida gururla etiketliyorlar, sosyal medya uzerinden onlarla da iletisime gecebiliyoruz. Boylesi daha guvenilir geliyor bana:super::super::super:

eren beyin eski bir hastası olarak söyleyeyim, ben bu konuyu kendisine sordum özellikle. sevmiyorum hasta fotolarını sosyal medyadan paylaşmayı dedi. muayenesi ücretsizdi sanırım, orda eski hastalarının fotolarını gösteriyor.

sizinle daha önce konuşmuştuk. geçmiş olsun. nasıl oldu burnunuz
Teşekkür ederim iyiyim. yaklaşık 2 ay oldu. Bütün asimetriler gitti. Kalkıklığı da baya indi. Nefes de alıyorum daha ne isterim :) Yanaklarıma doğru olan kısım sis tabiki. 1 yılı bulur inmesi. Şimdilik çok memnunum

Teşekkür ederim iyiyim. yaklaşık 2 ay oldu. Bütün asimetriler gitti. Kalkıklığı da baya indi. Nefes de alıyorum daha ne isterim :) Yanaklarıma doğru olan kısım sis tabiki. 1 yılı bulur inmesi. Şimdilik çok memnunum

ne mutlu size. tekrardan çok geçmiş olsun

eren beyin estetik becerisi yok maalesef ne kadar güzeldir tartışılır orası herkese aynı burnu yapıyo fabrikasyon üretim gibi :KK70: 6.ayda çökmeye başladı benimkisi ozamana kadarda nefes alamadım halada alamıyorum yolda yürürken zaten aman Allahım agzımdan solumakdan mahvoluyorum kendisine acayip kızıyorum bana onca garantiyi verip ikinci kez ameliyat yapmasına rağmen sonucun böyle olması çok sinir bozucu kanatlarım septuma yapışıyor resmen parmaklarımla açtırıyorum yani nasıl yapabilir böyle hataları şaka gibi gerçekten demek ki teknik becerisi de zayıf ben kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisini yani bide arkadaş memnunsa koysun fotolarını görelim %100 eminim benimkisiyle birebir burnu problemleri var hatta flashlı tam profilden fotoğraflar istiyorum ben çok amatör konu başlığı görünce çok güldüm :KK70: :KK70: :KK70:
Son durumunuz ne acaba va revizyon oldunuz mu yine

Ere. Tastan hıc bir soruya cevap vermiyor muayeneye gelin diyor asistanı ta kalkıp ankaraya gıdıcem muayene ıcın 400 lira verıcem ama sonucu bilmıycem ve hic bir hastasını onceden gormemıs olucam bence profesyonel degil tamamen para kazanma amaclı

Ere. Tastan hıc bir soruya cevap vermiyor muayeneye gelin diyor asistanı ta kalkıp ankaraya gıdıcem muayene ıcın 400 lira verıcem ama sonucu bilmıycem ve hic bir hastasını onceden gormemıs olucam bence profesyonel degil tamamen para kazanma amaclı
Eren taştan’ın ilk ameliyat fiyatını biliyor musunuz?

Merhaba ben Almanya'da 8 sene icinde 3 defa burun ameliyti oldum hepside basarisiz gecti düzelicegi yerde daha kötü oldu. En son careyi Türkiye'deki doktorlari arastirmakla buldum. Revizyon ameliyatlarinda Eren beyin gelistirdigi yöntemi okudum daha kendisini görmedwn bunu düzeltecegine inandim. Randevu aldim ertesi günde ameliyati kesinlestirdik ona gittigimde ameliyata karar verecegimdwn kesin emindim. kendisi beni görünce hemen herseyi anlatti neler yapilmasi gerektigini. Ertesi gün ameliyat oldum. Sonuc harika kendisine cok tesekkür ediyorum. herkese kesinlikle tavsiye ediyorum
merheaba kaburga ağrınız ne kadar sürdü ve ne derece ağrıdı?

merheaba kaburga ağrınız ne kadar sürdü ve ne derece ağrıdı
bende eren tastana ameliyat oldum revizyon kaburgamdan alindi agrisiz sizisiz gecti seklinden cok memnumum revizyon olacaklar eren tastan la gorussunler kesinlikle
merheaba kaburga ağrınız ne kadar sürdü ve ne derece ağrıdı sonradan bir problem çıktı mı bozulma vs?

Merhabalar uzun zamandır revizyon ameliyatı için eren beyi düşünüyorum ama çok fazla olumsuz yorum var.. benim burnum çok zor bir burun değil önden eğrilik var burun deliklerim asimetrik onun haricinde kaburgadan kemik almayı gerektirecek kadar küçük bir burun değil. Burnu çökenlerin neden çöktüğünü merak ettim açıkçası en çok. Burnun orta kemiği ikinci üçüncü ameliyatlara mı dayanamıyor acaba bundan kaynaklı mı. Eğer öyleyse hiç ameliyat olmam daha iyi

Bence emre ilhan ve Muhammed dilber hakikaten iyiler
Emre ilhan hakkında kötü yorumlar okudum yani baya iğrenç yorumlar o yüzden asla olmazdım ona şahsen doğruluk payı var mı bilmiyorum ama ikinci ameliyatım olacak risk almam.

Back
X