• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon Ameliyatı CC büyütmek

Tekrar aynı şeyleri yaşamak peki narkoz diren çabuk atlattnız mı bir de boyunuz kilonuz kaçtı zor oldu mu biraz revizyon sürecinden bahseder misiniz
Merhaba, aslında son sayfada yazdım hepsini, oradan bakabilirsiniz 🍀

Ay nı yerden açılınca dikiş yerinde sıkıntı oldu mu bir de ne kadar süre sonra oldunuz ekstra ücret ödemiş miydiniz
Ben size link attım, ilk yapan doktordan memnun kalmadım, o yüzden Serdar hocaya düzeltme ameliyatı oldum, hiçbir sorun olmadı, narkoz da etkilemedi, meme altı kedi olduğu için iz kalmadı. Valla ben çok memnunum, ilerde 60 falan olunca belki tekrar olurum... Şu anda iyi durumdayım.

Merhaba hanımlar,
2022 nisanda yaptırdığım protez ameliyatında 275 cc takıldı.Dün dr görüşmem vardı daha önce dr hep büyük istiyordum dediğimde sığmayacağını söylerdi. 275 cc den büyüğü taşma yapar diyordu dün ki görüşmede hocam 320 cc olsaydı daha mutlu olurdun dediğimde artık olabilir dedi artık meme dokunun genişlediğini isterse 450 cc bile sığdırabileceğini söyledi ama o cc koymam zaten dedi . Bu tarz büyütme ameliyatlarının aşamalı olduğu istenen büyüklüğe 3 ameliyatla bile ulaşan hastalar olduğunu söyledi. Hatta bir hastasına 1.500 cc takmış ama üçüncü ameliyatıydı dedi. Bu şekilde büyütme yaptıran var mı sizin görüşleriniz ne bu konuda?
1500cc mi? O ne ya kocaman

Ben anlamıyorum 450 cc taktırıp nasıl 85 b siniz 😳 acaba kaplı sütyen mi ben 315 cc taktırdım kasaltı önceki meme solumda az zaten 45 kiloyum bezli sütyenler 85 b tam oluyor bana aşırı büyük değil ama gayet normal duruyor. 450 benim neredeyse 1.5 katım taktırıp aynı beden sütyen nasıl oluyor acaba farklı sütyenlere mi bakıyoruz 🤔 benim dediğim bez hiç sertliği olmayan ya da tamamen tül

Back
X