Revizyon ameliyatı

sebaschan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
644
852
18
33
kızlar ben 2 yıl önce hafif kemik eğriliğinden ameliyat oldum ama burnumda şuan yamukluk var yandan düzgün önden sola yatık burun ucu tekrar ameliyat olmak istiyorum.revizyon tecrübesi olanlar özellikle samsunda veya istanbulda doktor adı yazarlarsa sevinirim.

Bende aynı sebepten dolayı 13 ay arayla 2.ameliytı oldum ilkine göre daha kolay oldu bu.ön duruş düzeltildi.

Kime oldunuz acaba benim yandan düzgün ama önden yamuk çok can sıkıcıne kadar süre geçti ikincinin üstünden?
Ben balıkesirliyim burada bir doktora oldum ameliyat ikinci ameliyat ikinci ameliyatımı 19 haziranda haziranda oldum.sadece ön yamukluk düzeltildi. İstersen yeni şekilde vereyim dedi Doktorum ama yeni bir şekil istemedim .1 yıldır bu şekile alıştım çünkü

Anladim benim sekli guzel eger yamuk olmasaydi tabibende samsun yada istanbulda bulmak istiyorum inşallah olur bu sefer iyi birine rastlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…