Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben 2 yıl önce hafif kemik eğriliğinden ameliyat oldum ama burnumda şuan yamukluk var yandan düzgün önden sola yatık burun ucu tekrar ameliyat olmak istiyorum.revizyon tecrübesi olanlar özellikle samsunda veya istanbulda doktor adı yazarlarsa sevinirim.
Ben balıkesirliyim burada bir doktora oldum ameliyat ikinci ameliyat ikinci ameliyatımı 19 haziranda haziranda oldum.sadece ön yamukluk düzeltildi. İstersen yeni şekilde vereyim dedi Doktorum ama yeni bir şekil istemedim .1 yıldır bu şekile alıştım çünkü
Ben balıkesirliyim burada bir doktora oldum ameliyat ikinci ameliyat ikinci ameliyatımı 19 haziranda haziranda oldum.sadece ön yamukluk düzeltildi. İstersen yeni şekilde vereyim dedi Doktorum ama yeni bir şekil istemedim .1 yıldır bu şekile alıştım çünkü