Doktoru begendim, ucabilirim Gaziantep'e :dnerede yaşadığınızı bilmiyorum. doktor önereceğim ama doktor Gaziantepte.ben bir yıldan bira fazla zaman önce oldum ameliyatımı çok memnun kaldım. revizyon içi baya hastası geliyordu dikkatimi çekti .Eğer değerlendirmek isterseniz Sedat doğana bir bakın instagramına falan. ben beğendim sorun yaşamadım ameliyatla ilgili. çok geçmiş olsun inşallah sorun çözülür.
Evet baska bir doktora olmustum suan burun ucu sisligi var sadece onun disinda bir problem yok cok sukurBilgi için çok teşekkür ederim. İlk ameliyatınızı başka hekimem mi olmuştunuz?
yeni mi almış fiyatı? Ben en son 300 bin duymuştum revizyon için. Kaçıncı revizyonu olacak arkadaşınızın?Ayrıca fiyat konusunda da bilgisi olan var mı? Bir tanıdığımın arkadaşı Tural Hoca'dan 250bin tl fiyat almış. Revizyon için fiyatlar böyle mi cidden
evet vergi vermemek içinBir de hekimlerin ücreti elden nakit olarak aldıkları, kredi kartını bırakın havele vs bile kabul etmediklerini söylediler. Tural Bey de öyleymiş. Bu doğru mu, bu konuda bilgisi olan var mı?
İstanbul daki doktorlar çok pahalı. Başka şehirlere girmek daha mantıklıDoktoru begendim, ucabilirim Gaziantep'e :d
devlet vergi kacıran kimseye bir sey yapmıyor buna mı yapacak?Revizyon olacaksanız yaşadığınız şehirde olun doktor takibi açısından önemli bir durum.kendi muayenesi olanlar parayı elden alıyor havale yada kartla ödeyemiyorsunuz.(devletin acil bu duruma el atması lazım)özel hastahaneye bağlı doktora olursanız belki daha uyguna gelir ve kartla ödeme imkanı olur o konuya bir bakın ama doktoru çok düzgün seçin sakın acele etmeyin.
Bir düzenleme getirmişti devlet yakın zamanda sonra özel muayenesi olan doktorlar çok tepki gösterdi sonrası ne oldu bilmiyorum valladevlet vergi kacıran kimseye bir sey yapmıyor buna mı yapacak?
maaşlı çalışanlar enayi bence, o düzenleme yine de geldi fakat onunla bu vergi olayının alakası yoktu diye biliyorumBir düzenleme getirmişti devlet yakın zamanda sonra özel muayenesi olan doktorlar çok tepki gösterdi sonrası ne oldu bilmiyorum vallaherkes vergi kaçırıyor zaten maaşlı çalışanlar hariç.
Hastahaneye bağlı olmaları gerekiyordu diye hatırlıyorum ben.zaten hastahanede elden alamazlar ayrıntısını hatırlamıyorum.maaşlı çalışanlar enayi bence, o düzenleme yine de geldi fakat onunla bu vergi olayının alakası yoktu diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?