Revizyon Burun Ameliyatı Öneriler

zeceze

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
26
5
16
Merhabalar,

Ben daha önce iki kez ameliyat oldum ve maalsef ikinci revizyondan sonra burnum çok daha kötü oldu. Nefes alamıyorum, sürekli burnum tıkanıyor. Şekil olarak da memnun değilim. Farklı bir doktora görünmek istiyorum, ankara için önerilere baktığımda Tural Fettulayev öne çıkıyor. Tural Bey'e ameliyat olan varsa burdan veya özelden yorumlarını paylaşabilir mi? Revizyon ile ilgili tüm yorumlarınıza da açığım

Ayrıca fiyat konusunda da bilgisi olan var mı? Bir tanıdığımın arkadaşı Tural Hoca'dan 250bin tl fiyat almış. Revizyon için fiyatlar böyle mi cidden :(

nerede yaşadığınızı bilmiyorum. doktor önereceğim ama doktor Gaziantepte.ben bir yıldan bira fazla zaman önce oldum ameliyatımı çok memnun kaldım. revizyon içi baya hastası geliyordu dikkatimi çekti .Eğer değerlendirmek isterseniz Sedat doğana bir bakın instagramına falan. ben beğendim sorun yaşamadım ameliyatla ilgili. çok geçmiş olsun inşallah sorun çözülür.

fiyatı unutmuşum yazmayı geçen sene haziranda kontrole gittiğimde üçüncü ameliyatı için gelen bir hasta 27 bin tl demişti revizyon için istediği paraya. ama şuanda nedir hiç bilmiyorum. elliye dayanmıştır tahminim.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, ayrıca geçmiş olsun, memnun olmanıza çok sevindim. Ben ankarada yaşıyorum ve muhtemelen ankarada bir hekime olmayı tercih ederim. 27bin tl çok iyi bir fiyatmış, hekimler arasında bu kadar fark olması cidden şaşırtıcı

nerede yaşadığınızı bilmiyorum. doktor önereceğim ama doktor Gaziantepte.ben bir yıldan bira fazla zaman önce oldum ameliyatımı çok memnun kaldım. revizyon içi baya hastası geliyordu dikkatimi çekti .Eğer değerlendirmek isterseniz Sedat doğana bir bakın instagramına falan. ben beğendim sorun yaşamadım ameliyatla ilgili. çok geçmiş olsun inşallah sorun çözülür.
Doktoru begendim, ucabilirim Gaziantep'e :d

Eskisehir dusunurseniz Murat Ercan ile bir gorusebilirsiniz ulasim da kolay olur Ankara dan sizin icin ben 2. Ameliyatimi oldum sisliklerim olmasina ragmen 2 ay oldu gayet memnunum

Bir de hekimlerin ücreti elden nakit olarak aldıkları, kredi kartını bırakın havele vs bile kabul etmediklerini söylediler. Tural Bey de öyleymiş. Bu doğru mu, bu konuda bilgisi olan var mı?

Çok geçmiş olsun tekrar, bilgiler için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler diliyorum:)

Ayrıca fiyat konusunda da bilgisi olan var mı? Bir tanıdığımın arkadaşı Tural Hoca'dan 250bin tl fiyat almış. Revizyon için fiyatlar böyle mi cidden :KK43:
yeni mi almış fiyatı? Ben en son 300 bin duymuştum revizyon için. Kaçıncı revizyonu olacak arkadaşınızın?

Nisan ya da mayıs ayında almış sanırım, ikinci ameliyatı diye biliyorum ama emin değilim. Anladığım kadarıyla burnun durumuna ve ne kadar revizyon gerektireceğine göre değişiyor fiyatlar da. Şimdi hastane fiyatları da arttı hep, aylar geçtikçe fiyatlar da katlanarak artacak gibi duruyor

Revizyon olacaksanız yaşadığınız şehirde olun doktor takibi açısından önemli bir durum.kendi muayenesi olanlar parayı elden alıyor havale yada kartla ödeyemiyorsunuz.(devletin acil bu duruma el atması lazım)özel hastahaneye bağlı doktora olursanız belki daha uyguna gelir ve kartla ödeme imkanı olur o konuya bir bakın ama doktoru çok düzgün seçin sakın acele etmeyin.

Revizyon olacaksanız yaşadığınız şehirde olun doktor takibi açısından önemli bir durum.kendi muayenesi olanlar parayı elden alıyor havale yada kartla ödeyemiyorsunuz.(devletin acil bu duruma el atması lazım)özel hastahaneye bağlı doktora olursanız belki daha uyguna gelir ve kartla ödeme imkanı olur o konuya bir bakın ama doktoru çok düzgün seçin sakın acele etmeyin.
devlet vergi kacıran kimseye bir sey yapmıyor buna mı yapacak? :(

Bir düzenleme getirmişti devlet yakın zamanda sonra özel muayenesi olan doktorlar çok tepki gösterdi sonrası ne oldu bilmiyorum valla🤷🏻‍♀️herkes vergi kaçırıyor zaten maaşlı çalışanlar hariç.
maaşlı çalışanlar enayi bence, o düzenleme yine de geldi fakat onunla bu vergi olayının alakası yoktu diye biliyorum

Back
X