- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Ya saçmalama
burun dediğin küçük olmalı dudak kalın, göz büyük, burun küçük. Büyütme bence . Ben çok isterdim minnak bir burnum olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz ama dogal burun gelmiyor banaYa saçmalamaburun dediğin küçük olmalı dudak kalın, göz büyük, burun küçük. Büyütme bence . Ben çok isterdim minnak bir burnum olsun
![]()
Bence iyi bir doktora gidip bu konuda dolgu ile bir islem yapabiliyir mu onu sorun tekrar ameliyat olmak yerine, ameliyat ile buyutmenun cok saglikli olacagini sanmiyorum, kikirdak dokusu zaten cok zor sekillenen bir sey bir de buyutmek icin bunu yaparsaniz iyice cikintili olacak burnunuz. Oelden resim atar misiniz acaba belki de sadece size kucuk geliyordurMerhabalar.. ameliyat olali 1 sene oldu. Süreci de paylaştım burda, eski konumda.
Burnumu genel olarak begeniyorlar, ama soyle bir problem var ki ben estetiğim diye bagiriyor, ve kucuk bir burun oldu.(Ozelden foto da atabilirim isterseniz) Bu durumdan rahatsizim.
Bu konuda deneyimi olan arkadas var mi?
Yok bana kucuk geldiğini dusunmuyorum,birkac kisi de dedi cunkuBence iyi bir doktora gidip bu konuda dolgu ile bir islem yapabiliyir mu onu sorun tekrar ameliyat olmak yerine, ameliyat ile buyutmenun cok saglikli olacagini sanmiyorum, kikirdak dokusu zaten cok zor sekillenen bir sey bir de buyutmek icin bunu yaparsaniz iyice cikintili olacak burnunuz. Oelden resim atar misiniz acaba belki de sadece size kucuk geliyordur
Özelden atar mısınız resminiziMerhabalar.. ameliyat olali 1 sene oldu. Süreci de paylaştım burda, eski konumda.
Burnumu genel olarak begeniyorlar, ama soyle bir problem var ki ben estetiğim diye bagiriyor, ve kucuk bir burun oldu.(Ozelden foto da atabilirim isterseniz) Bu durumdan rahatsizim.
Siz ameliyat oldunuz mu?Ya saçmalamaburun dediğin küçük olmalı dudak kalın, göz büyük, burun küçük. Büyütme bence . Ben çok isterdim minnak bir burnum olsun
![]()
Yok ya öyle de saglikli olmuyor benceHerkes cok merak etti. Yuzunu gizleyerek buraya atsan daha iyi bence![]()
Peki oyle diyorsaniz , ama bence yine de iyi bir doktora gidin dolguyla halledersiniz belkiYok bana kucuk geldiğini dusunmuyorum,birkac kisi de dedi cunku
Sanirim kucuklukten ziyade kisaliktan rahatsiz oluyorum. Bir doktora wp üzerinden fotograflarimi attim guzel bir burun gerek yok bu burunla revizyona hiç gerek yok dedi. Su virus durumu hafifleyince yuzyuze görüşmeye gidicemPeki oyle diyorsaniz , ama bence yine de iyi bir doktora gidin dolguyla halledersiniz belki
Merhaba ben de burnumdan çok memnunum ama sanki biraz kısa gibi geliyor, dolgu ile halledilebilir diye düşünüyorum, araştırma aşamasındayım. Özelden resim atabilir misiniz, ben de size atayım, olmazsa ucuna dolgu ile hallederiz inş.Sanirim kucuklukten ziyade kisaliktan rahatsiz oluyorum. Bir doktora wp üzerinden fotograflarimi attim guzel bir burun gerek yok bu burunla revizyona hiç gerek yok dedi. Su virus durumu hafifleyince yuzyuze görüşmeye gidicem
Tabi olurMerhaba ben de burnumdan çok memnunum ama sanki biraz kısa gibi geliyor, dolgu ile halledilebilir diye düşünüyorum, araştırma aşamasındayım. Özelden resim atabilir misiniz, ben de size atayım, olmazsa ucuna dolgu ile hallederiz inş.
Ay son cümleye guldum yaCok sasirdim nasil mutluydun burnundan.Hep konusurduk zamanlami kuculdu.Simdi bir umut oldun burun kuculecek sanacak herkes.
kesinlikle ben de büyük ihtimalle büyütmek için estetik olacağım tekrardan
gün geçtikçe daha da küçülüyor
sizin genel probleminiz sadece küçük olması mı?
burun ucu kısalığı, sırt fazla mı oyuldu gibi?
Ben ameliyat sonrası burnunuzu çok beğenen biri olarak bir daha düşünün diyorum. Belki size öyle geliyordurMerhabalar.. ameliyat olali 1 sene oldu. Süreci de paylaştım burda, eski konumda.
Merhaba büyütmek için ameliyat oldunuz mu şuan nasılsınızkesinlikle ben de büyük ihtimalle büyütmek için estetik olacağım tekrardan
gün geçtikçe daha da küçülüyor
sizin genel probleminiz sadece küçük olması mı?
burun ucu kısalığı, sırt fazla mı oyuldu gibi?