Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gercekten basarili gorunuyor sayfasinda paylastiklari ancak fiyati cok cok yuksek karsilayabilirseniz gorusun derimMerhabalar Tural Fatullayev'e Ameliyat olan var mı ilk ameliyat veya revizyon ameliyatı , revizyon için kendisine olmayı düşünüyorum hem ankarada aynı şehirdeyiz hem de revizyon üzerine çok ameliyat yapan biri Tural hocaya olanlar veya olacak olanlar yorum yaparsa sevinirim
Evet fiyat kısmı çok yüksek ben bir kere oldum geçen sene revizyon olmam gerekiyor Ankara’da yaşadığım için ilk tercihim Ankara olsun istiyorum orta halli çalışan biriyim çok yüksek bir fiyat verdi bana kredi çekip borca girip bir sene dişimi sıkıp ödemeye çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da fiyat kısmı çok yüksek moralimi bozuyor bu kadar para verilir mi diyegercekten basarili gorunuyor sayfasinda paylastiklari ancak fiyati cok cok yuksek karsilayabilirseniz gorusun derim
Merhaba. Revizyona ne kadar istiyor ?Evet fiyat kısmı çok yüksek ben bir kere oldum geçen sene revizyon olmam gerekiyor Ankara’da yaşadığım için ilk tercihim Ankara olsun istiyorum orta halli çalışan biriyim çok yüksek bir fiyat verdi bana kredi çekip borca girip bir sene dişimi sıkıp ödemeye çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da fiyat kısmı çok yüksek moralimi bozuyor bu kadar para verilir mi diye
Merhaba. Revizyona ne kadar istiyor ?24
240 bin dedi banaMerhaba. Revizyona ne kadar istiyor ?
Yok artık inanamadim nasıl bir sorun için revizyon olacaksınız lütfen bu kadar ücret düşünmeyin İstanbul'da çok daha uyguna doktorlar var sonuçlar da güzel240 bin dedi bana
çok yüksek rakamlar farkındayım ben de ama nasıl yapıcam işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum , çok araştırdım aslında istanbuldaki doktorlar da 150-250 arası fiyat istiyorlar sizin var mı doktor tavsiyenizYok artık inanamadim nasıl bir sorun için revizyon olacaksınız lütfen bu kadar ücret düşünmeyin İstanbul'da çok daha uyguna doktorlar var sonuçlar da güzel
Cem i l yurtseven ben geçen aylarda sordum o kadar yüksek fiyat vermemişti ve burunlar da şık bence. Kalın derili hastayı da çok mükemmel çıkartıyor. Ben de revizyon oldum kendi doktorum törpü yaptı burun sırtima şimdi de burun ucum kocaman görünüyor :/ 250 bin verip yine beğenmezsen daha kötü.çok yüksek rakamlar farkındayım ben de ama nasıl yapıcam işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum , çok araştırdım aslında istanbuldaki doktorlar da 150-250 arası fiyat istiyorlar sizin var mı doktor tavsiyeniz
Yaa cidden mi gorduklerim kadar biliyorum bendecemil yurtseven facede burunestetigimagduruyum sayfasının adminini ameliyat etmişti gordugum en facia amelıyatlarındandı sakın diyorum
Merhaba, size mesaj attım ama bana donmediniz .Sizden rica etsem dm kutunuza bakabilir misiniz ?TeşekurlerEvet fiyat kısmı çok yüksek ben bir kere oldum geçen sene revizyon olmam gerekiyor Ankara’da yaşadığım için ilk tercihim Ankara olsun istiyorum orta halli çalışan biriyim çok yüksek bir fiyat verdi bana kredi çekip borca girip bir sene dişimi sıkıp ödemeye çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da fiyat kısmı çok yüksek moralimi bozuyor bu kadar para verilir mi diye