- 26 Eylül 2022
- 90
- 35
- 8
- 38
- Konu Sahibi AYSEBURCAK
3 ay oldu açık rinoplasti olalı burnumun beğediğim hiçbir yeri yok. İstanbulda iyi bir revizyon doktoruna ihtiyacım olacak eğer revizyon pişmanlığı yok ise gelen yorumlara göre netleşecek fikrim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Revizyon öncesindeki burnum ile revizyon sonrasındaki aynı derecede eğri. Neyini beğeneyim, niye ameliyat oldum hiç bilmiyorum. Boş yere zaman kaybı, boşa ümitlenmek... Başka bir şey yok.3 ay oldu açık rinoplasti olalı burnumun beğediğim hiçbir yeri yok. İstanbulda iyi bir revizyon doktoruna ihtiyacım olacak eğer revizyon pişmanlığı yok ise gelen yorumlara göre netleşecek fikrim
Al benden de o kadar.Aynaya baktığımda aynı sorunların aynı yerinde nasıl durabildiğine,yeni eklenen düzensizliklere bakıp hayret ediyorum.Revizyon öncesindeki burnum ile revizyon sonrasındaki aynı derecede eğri. Neyini beğeneyim, niye ameliyat oldum hiç bilmiyorum. Boş yere zaman kaybı, boşa ümitlenmek... Başka bir şey yok.
Valla milyoner olsam bunların yaptıklarını düzeltmek için anca para yetiştiririm. Ben ne yapacağım, hiç bilmiyorum. Bu burun beni mutlu etmiyor canım. Param da yok, kaldım böyle.Al benden de o kadar.Aynaya baktığımda aynı sorunların aynı yerinde nasıl durabildiğine,yeni eklenen düzensizliklere bakıp hayret ediyorum.
Ben bunu aynı doktora ameliyat oluşuma bağlıyorum. Başka birine ameliyat olsaydım kesinlikle fark yaratan bir değişim olurdu.
aynı doktora mı revizyon oldunuzRevizyon öncesindeki burnum ile revizyon sonrasındaki aynı derecede eğri. Neyini beğeneyim, niye ameliyat oldum hiç bilmiyorum. Boş yere zaman kaybı, boşa ümitlenmek... Başka bir şey yok.
siz hangi sebepten revizyon oldunuz? doktorunuz kim ne kadara mal olduAynı doktora olmazsan pişman olma ihtimalin azalır ben şahsen başka doktora oldum memnunum 2 ay oldu inşallah böyle gider.
Bende çok sorun vardı kısaca eğri burun,septum deviasyonu,konka hipertrofisi vardı diyeyim.doktorum ahmet islam en son fiyatıda revizyon için 70 bin,ilk ameliyatta sanırım 40 bindi.ben uyguna oldum daha önce anlaştığım için.siz hangi sebepten revizyon oldunuz? doktorunuz kim ne kadara mal oldu
Evet Ahmet İslamı duydum başarılı gördüğüm kadarıyla. Ama çok pahalı. Özelden resim ve size yaptığı fiyatı öğrenebilir miyim. Aklımda olan ilk doktor şuan için. Tek korkum burnum ince derili iyice deforme olacak. 1 yıl sonra mı oldu revizyonBende çok sorun vardı kısaca eğri burun,septum deviasyonu,konka hipertrofisi vardı diyeyim.doktorum ahmet islam en son fiyatıda revizyon için 70 bin,ilk ameliyatta sanırım 40 bindi.ben uyguna oldum daha önce anlaştığım için.
Şu fiyatları gördükçe gidip önümüzdeki yaz sonu için bir doktorla anlaşsam mı diyorum ama bir yıla rağmen iyileşmemiş olmak,erken revizyon riskleri çok korkutuyor .Daha fazla ödemek yine olmadı denecek bir sonuçtan daha az mı acıtır bilmiyorumBende çok sorun vardı kısaca eğri burun,septum deviasyonu,konka hipertrofisi vardı diyeyim.doktorum ahmet islam en son fiyatıda revizyon için 70 bin,ilk ameliyatta sanırım 40 bindi.ben uyguna oldum daha önce anlaştığım için.
Yazı beklemeyin derim ama erken olmanızda doğru olmaz gibi siz benim doktorla görüşseniz iyi olur bence öyle ameliyat etmek için edecek biri değil erken olduğunu düşünürse size söyler buradan bir hanım gitmişti mesela ona gerek yok şuan erken demişti.geçen gittiğimde bir hastası vardı burnu bebek gibi olmuştu pişman olacağınızı sanmıyorum ahmet beyden bana yaptığı burun daha 3 ay olmadı ama planlanan burna çok benzedi memnun kalmaya devam edersem paylaşmayı düşünüyorum zaten.fiyatı geçen ay sordum beğenip gitmek isteyenler oldu çevremden ama gerçekten çok pahalı yani yazın olduğuma pişman olmuştum biraz ama şuan mutluyum.Şu fiyatları gördükçe gidip önümüzdeki yaz sonu için bir doktorla anlaşsam mı diyorum ama bir yıla rağmen iyileşmemiş olmak,erken revizyon riskleri çok korkutuyor .Daha fazla ödemek yine olmadı denecek bir sonuçtan daha az mı acıtır bilmiyorum
Birkaç ay önce 4 bin Euro fiyat veren dr ben 2 bin biriktirene kadar fiyatı 5 bin yapmış :/ Gerçekten çok kararsızım.