Revizyon burun estetiği? Yardıma ihtiyacım var bu konuyla ilgili kimin bildiği varsa paylaşabilir mi?

Mehfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
55
6
36
30
Ben 4 sene önce bı ameliyat oldum görsellerini ekleyeceğim. Revizyon olmak istiyorum ama işinde çok başarılı olan birini bulmak zor ve zaten ameliyat olmak çok yıpratıciyken böyle gezmekte özgüvenimi çok düşürdü insanlar hep bana bakıyor ve içlerinden acidiklarini düşünüyorum yüzümde Çiller var yüzüme baktıklarında cillerime mi yoksa burnuma mi bakiyorlar anlamıyorum burnuma baktıklarını düşünüp çok kötü hissediyorum. Revizyon olup iyi sonuç alan var mı ve burnum çok mu kotu ? Kıyaslamaniz için önceki halini de attım son 3 fotoğraf eski hali. Bu başlık daha açtım ama yanlış başlık koyduğum için silemedim tekrar actim

Eklentiler

• IMG-20250831-WA0005.webp
    IMG-20250831-WA0005.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20250819_172730.webp
    IMG_20250819_172730.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20250807_113409.webp
    IMG_20250807_113409.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20250724-WA0013.webp
    IMG-20250724-WA0013.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20250721_234927.webp
    IMG_20250721_234927.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20250714_180322.webp
    IMG_20250714_180322.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2025-08-30-23-32-57-575_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-08-30-23-32-57-575_com.instagram.android.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2025-04-26-22-28-27-414_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-04-26-22-28-27-414_com.instagram.android.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2025-08-11-00-01-35-657_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-08-11-00-01-35-657_com.instagram.android.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 110
Burnunuzun tam olarak neyinden şikayetçisiniz ki? Ben bir problem göremedim aksine gayet hoş duruyor bence.

Insanlar bakiyor diye revizyon olmayin bence siz oyle saniyorsunuz. Oncekiyle arasinda pek bir fark yok sadece oncekinin biraz incesi ve kalkigi. Garip bir durum yok. Normal bir burun iste.
Cillerinizde cok yakisiyor bu arada herkes cil yapmaya calisiyor neden kendinizle barisik degilsiniz?

Insanlar bakiyor diye revizyon olmayin bence siz oyle saniyorsunuz. Oncekiyle arasinda pek bir fark yok sadece oncekinin biraz incesi ve kalkigi. Garip bir durum yok. Normal bir burun iste.
Cillerinizde cok yakisiyor bu arada herkes cil yapmaya calisiyor neden kendinizle barisik degilsiniz?
Ben aslında delik asimetrisinden dolayı olmak istiyorum biri çok kapalı biri geniş duruyor ve insanlarda farkedip buna bakıyormuş gibi sürekli. Cillerim için teşekkür ederim ama moda olmayana kadar ondan da çok dalga gecildim belki de ondandır yorumunuz için teşekkür ederim❤️

Burun deliklerim çok asimetrik bundan dolayı aslinda
Burun deliklerini %100 simetrik yapmak imkansız gibi bir şey bunu ben araştırmıştım, araştırma sonuçlarım bu şekildeydi. Çoğu ünlüde dikkat ederseniz onlarda da asimetri var estetik olmalarına rağmen ama umurlarında değil, çünkü simetrik burun deliği dediğim gibi imkansız gibi bir şey. Sizinki de göze batacak şekilde asimetrik gelmedi bana. Ki onu siz görüyorsunuz aşağıdan baktığınızda. Karşıdan bakınca asimetrik de durmuyor. Bu yüzden revizyon olmak çok büyük bir risk, revizyon ameliyatları daha zordur. Sizin revizyonluk da hiçbir şeyiniz yok. Ben çok beğendim burnunuzu. İnsanların size baktığını düşünmeniz de tamamen psikolojik diye düşünüyorum, nasıl ki en basitinden bir saçımızı kestirsek o gün göz göze geldiğimiz her insan saçımıza bakıyor gibi hissediyorsak -keza göz göz gelmek öylesine bir denk gelişken- siz de burnunuz konusunda hassas olduğunuz için burnunuza bakıyor gibi hissediyor olabilirsiniz.

Ben aslında delik asimetrisinden dolayı olmak istiyorum biri çok kapalı biri geniş duruyor ve insanlarda farkedip buna bakıyormuş gibi sürekli. Cillerim için teşekkür ederim ama moda olmayana kadar ondan da çok dalga gecildim belki de ondandır yorumunuz için teşekkür ederim❤️
Delik asimetrisi revizyonluk bir durum degil ben baktigimda hic farketmedim. Insanlar yaninizdan gecerken de eminim farketmiyorlardir..
kendinizi oldugunuz gibi sevin, garip bir durum yok. Siz herkes size bakiyor saniyorsunuz takinti yaptiginiz yerlerden dolayi bence tamamen psikolojik. biraz gulun eglenin icinize kapanmayin insanlari umursamayin bakin hayat nasil degisiyor..

Burun deliklerini %100 simetrik yapmak imkansız gibi bir şey bunu ben araştırmıştım, araştırma sonuçlarım bu şekildeydi. Çoğu ünlüde dikkat ederseniz onlarda da asimetri var estetik olmalarına rağmen ama umurlarında değil, çünkü simetrik burun deliği dediğim gibi imkansız gibi bir şey. Sizinki de göze batacak şekilde asimetrik gelmedi bana. Ki onu siz görüyorsunuz aşağıdan baktığınızda. Karşıdan bakınca asimetrik de durmuyor. Bu yüzden revizyon olmak çok büyük bir risk, revizyon ameliyatları daha zordur. Sizin revizyonluk da hiçbir şeyiniz yok. Ben çok beğendim burnunuzu. İnsanların size baktığını düşünmeniz de tamamen psikolojik diye düşünüyorum, nasıl ki en basitinden bir saçımızı kestirsek o gün göz göze geldiğimiz her insan saçımıza bakıyor gibi hissediyorsak -keza göz göz gelmek öylesine bir denk gelişken- siz de burnunuz konusunda hassas olduğunuz için burnunuza bakıyor gibi hissediyor olabilirsiniz.
Yorumunuz benim için çok değerli çok teşekkür ederim gerçekten belkide psikolojik ama insan yaptırınca sanırım en iyi şekilde olsun istiyor ve bunu göremeyince de kendini kusurlu hissedebiliyor benim hissettiğimde yada bu kadar kötü gormemin sebebi umarım budur

Delik asimetrisi revizyonluk bir durum degil ben baktigimda hic farketmedim. Insanlar yaninizdan gecerken de eminim farketmiyorlardir..
kendinizi oldugunuz gibi sevin, garip bir durum yok. Siz herkes size bakiyor saniyorsunuz takinti yaptiginiz yerlerden dolayi bence tamamen psikolojik. biraz gulun eglenin icinize kapanmayin insanlari umursamayin bakin hayat nasil degisiyor..
Dediğinizde haklısınız belki ama herşey algimizda aslında bişey için bu kadar ugrasinca en iyisi olsun istiyoruz sanırım psikologa gidiyorum bu yüzden ama nedense henüz yardımını göremedim. Ben aynaya baktığımda tek gördüğüm yer orasiyken başkalarininda görüp acidigini falan düşünüyorun

Yorumunuz benim için çok değerli çok teşekkür ederim gerçekten belkide psikolojik ama insan yaptırınca sanırım en iyi şekilde olsun istiyor ve bunu göremeyince de kendini kusurlu hissedebiliyor benim hissettiğimde yada bu kadar kötü gormemin sebebi umarım budur
Rahat olabilirsiniz sizi hiç tanımayan 3. bir kişi olarak çok net söylüyorum burnunuz çok güzel olmuş

Çok teşekkür ederim dediklerinizin bende ne kadar etkisi oldu bı bilseniz 💜

Ay burnunuz çok güzel siz alttan bakınca öyle görüyorsunuz ama emin olun estetik yaptırmayanların bile çoğunda asimetri var farkında değiller çilleriniz de şahane 🌸

Ay burnunuz çok güzel siz alttan bakınca öyle görüyorsunuz ama emin olun estetik yaptırmayanların bile çoğunda asimetri var farkında değiller çilleriniz de şahane 🌸
Yaaa gerçekten mi çok teşekkür ederim kendimi hep kusurlu gibi hissediyorum burnum yuzunden 🥹

Sen niye bu kadar taktın ki gerçekten güzel duruyor burnun yapma bunu kendine lütfen çok güzel görünüyorsun <3

Sen niye bu kadar taktın ki gerçekten güzel duruyor burnun yapma bunu kendine lütfen çok güzel görünüyorsun <3
Çok teeswkkur ederim ilk atel ciktiginda burun deliğim çok dardı 2 kere yaktı lazerle bu şekilde oldu şuanda hep o ilk zamandaki halingibi görüyorum travma oldu sanırım 💜

Back
X