Bakarım ilk defa duydum ismini.Dr Ümit taşkın bi bak istersen
Siz kime oldunuz ilk ameliyat mıydıBende geçenlerde gördüm .. adamın revizyonları çok iyi .. okadar zor burunları yapmış ki yani shop değilse.. hatta Timur batmaz la instgramda canlı yayın yaptılar.. yaptığı burunlar çok sağlam öncesinde keşfetseydim Ümit hoca ya olurudum
Ümit taşkın kbb doktoruymuş ben estetik cerrah araştırıyorum çünkü şekli çok kötü burnumunilk.. ameliyat olduğum doktorumdan da memnunum ama revizyonları görünce cezb etti öyle ona olsaydım falan diye:) baktınız mı
Anladım..Ümit taşkın kbb doktoruymuş ben estetik cerrah araştırıyorum çünkü şekli çok kötü burnumun
bence benimki yeterince zordu :))Çok zor burunları düzeltmiş doktorlar arıyorum.doktor tavsiye edermisiniz.
Sizin revizyon muydu ve önden görüntüsü nasıldı? Doktorunuz kim?bence benimki yeterince zordu :))
Bu fotoğraftaki önden görüntü öncesi mı sonrası mi
revizyon değildi ilk ameliyatımdı benim. güray yeşiladalıya yaptırdımSizin revizyon muydu ve önden görüntüsü nasıldı? Doktorunuz kim?
sonrasıBu fotoğraftaki önden görüntü öncesi mı sonrası mi
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı
Çok zor burunları düzeltmiş doktorlar arıyorum.doktor tavsiye edermisiniz.
Bir çok doktor var onlardan birine karar verip olabilirsiniz.tek seçenek barış çakır değil.Baris çakirda.olumsuz konuşuyorsa
Ölelim biz ya;(
Süleyman Taş der susarım :)Çok zor burunları düzeltmiş doktorlar arıyorum.doktor tavsiye edermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?