Revizyon Burun estetigi

Sizin ilk fotoğrafta burun deliği görünüyor ameliyat sonrasi düzelmiş onu düzeltmek için kikirdak gerekir mi nasil düzeltiliyor bende karşıdan görüntüsünde belli oluyor dolgu işe yarar mi
Nasıl düzeltti tam bilmiyorum da kulaktan kıkırdak alındı bende.

Maaşallah çok güzel olmuş.Hangi işlemler yapıldı, ameliyat süreci nasıldı? Morarma şişme ilk ameliyata göre nasıldı? Detayları yazar mısınız lütfeeeeen

Maaşallah çok güzel olmuş.Hangi işlemler yapıldı, ameliyat süreci nasıldı? Morarma şişme ilk ameliyata göre nasıldı? Detayları yazar mısınız lütfeeeeen
Teşekkür ederim:)
Ameliyat sürecim çok kolaydı 5 saate yakın sürdü sanırım.Teknik olarak neler yapıldı bilmiyorum açıkçası Eren Bey’e bıraktım, irdelemedim sormadım pek. Kulağımdan kıkırdak alındı şeklen bir farklılık olmadı, hafif bir dikiş izi var. İkinci gün biraz morardım şişlik de oldu abartılı olmasa da. İlk ameliyatımda çok morarmıştım ve daha acılıydı kesinlikle.

Eki Görüntüle 2292413 Kızlar ilk Fotoğraflar ameliyat öncesi, ikinciler yaklaşık 20 günlük bantlar çıkınca, üçüncüler de 40 günlük hali. Merak edenler için paylaşmak istedim 🙂
İnşallah sorunsuz bir iyileşme dönemi geçiririm ve hayatım boyunca tekrar sıkıntı yaşamam. Çok zor bir psikoloji revizyon .
Çok güzel olmuş

Back
X