Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba geçmiş olsun doktorunuz kim acabaAnkara'da var. Benim de doktorum aynı şekilde revizyon oldum sonucum şükür çok iyi oldu.
Çok teşekkürler. Dr. Selçuk Yüce benim doktorum . Çok iyi ve bilgili birisi olacağı olmayacağı hep anlatıyor. Muayenesi ücretsiz tanışmanı tavsiye ederim. Hep kendisi ilgileniyor. ameliyatı yaptım bitti yok yaniMerhaba geçmiş olsun doktorunuz kim acaba
Peki sorun neydi burnunuzda?Çok teşekkürler. Dr. Selçuk Yüce benim doktorum . Çok iyi ve bilgili birisi olacağı olmayacağı hep anlatıyor. Muayenesi ücretsiz tanışmanı tavsiye ederim. Hep kendisi ilgileniyor. ameliyatı yaptım bitti yok yani
Istanbulda erdem caglar cok basarili ben gectigimiz mayista estetik oldum o kadar memnunum ki ozelden fotograf yollarim isteyen olursaMerhaba İstanbul’da revizyon burun estetiğinde en iyi doktoru arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Düzeltme yapıyorum servet bey ilgisi iyi ama burnumdan memnun değilimServet karaca'ya revizyon rinoplasti oldum ilgili alakalı ve işinde gerçekten iyi ve güven veren bir hekim,.Güzel bir cerrahi geçirdim memnunum öneririm
Ozelden görebilir miyim burnunuzuDüzeltme yapıyorum servet bey ilgisi iyi ama burnumdan memnun değilim
Ne sorun çıktı acaba?Düzeltme yapıyorum servet bey ilgisi iyi ama burnumdan memnun değilim
Bursa da kimBursada var benm bildiğim canm